Meklēt kartēMeklētājsKatalogsSludinājumiLasītavaMani datiReklāma
Latvijas Universitātes P. Stradiņa medicīnas koledža, Rēzeknes filiāle

Latvijas Universitātes P. Stradiņa medicīnas koledža, Rēzeknes filiāle

Nikodema Rancāna iela 23a, Rēzekne, Latvija, LV-4601
(+371) 27882168
(+371) 64625326
 
VissPiedāvājumiGalerijaKarte
Apraksts

LATVIJAS UNIVERSITĀTES P. STRADIŅA MEDICĪNAS KOLEDŽAS RĒZEKNES FILIĀLE


Latvijas Universitātes P. Stradiņa medicīnas koledžas (LU PSK) Rēzeknes filiāle tika atvērta 2007. / 2008. studiju gadā. Tās uzdevums – sagatavot Latgales reģionam augsti kvalificētus speciālistus veselības aprūpes un sociālās labklājības jomā, kompetentus un konkurētspējīgus speciālistus – darba tirgum, nodrošināt studentiem studiju vietu un prakses iespējas tuvāk dzīvesvietai.

LU PSK Rēzeknes filiālē tiek piedāvātas pirmā līmeņa profesionālās augstākās pilna laika laika klātienes studiju programmas — "Ārstniecība" (valsts budžeta vietas),  "Ārstnieciskā masāža" (maksas programma), "Sociālā aprūpe" (valsts budžeta vietas),  "Sociālā rehabilitācija" (valsts budžeta vietas) un "Podoloģija" (maksas programma).

(Studiju programmā “Māszinības”, sākot ar 2021./2022. studiju gadu, reflektantu uzņemšana koledžās nenotiek, pamatojoties uz 2019. gada 29. oktobra Ministru kabineta rīkojumu Nr. 537 “Par konceptuālo ziņojumu “Par māsas profesijas turpmāko attīstību””.)

Galerija
PiedāvājumiProdukti, pakalpojumi, atslēgvārdi, nozaresAugstākā izglītība Pirmā līmeņa profesionālā augstākā izglītība    Ārstniecība       kvalifikācija - Ārsta palīgs    Ārstnieciskā masāža       Kvalifikācija – masieris    Podoloģija       Kvalifikācija – Podologs    Sociālā aprūpe       Kvalifikācija - Sociālais aprūpētājs    Sociālā rehabilitācija       Kvalifikācija - Sociālais rehabilitētājs Koledžas
Karte, Saistītie uzņēmumi

Statistika:
Pilnībā apskatīts : 6783
Meklēšanas rezultātos parādīts : 91735


Alefs S, SIA
Alefs S, SIAIzgatavojam un uzstādam tērauda durvis, kas ir noturīgas pret uzlaušanu un aprīkotas ar labākajiem mūsdienīgākajiem aizsardzības līdzekļiem.
Dzīpari S, tekstila izstrādājumi
Dzīpari S, tekstila izstrādājumiDzīpars piedāvā roku darbu izstrādājumus no lina un vilnas. Darbs tiek veikts uz vecā tipa koka stellēm, kās redzamas brīvdabas muzejā.
Inčukalna strops, viesu māja
Inčukalna strops, viesu mājaMēs Jums piedāvājam iespēju aizmirst ierastās ikdienas rūpes un ļauties svētkiem. Pirts ar džakuzi vannu, telpas semināriem un svinībām, mājīgi numuriņi gulēšanai.
Zariņi, viesu māja
Zariņi, viesu mājaLaipni lūdzam viesu mājā "Zariņi". Krievu pirts ar baseinu,  sauna, naktsmītnes, lapene, ugunskura un telšu vietas. Telpas banketiem un svinībām.
Dārza Tehnika, SIA, Veikals-serviss
Dārza Tehnika, SIA, Veikals-servissMeža un dārza tehnikas zīmoli Husqvarna, Stiga, Partner, Jonsered un Alpina ražoti motorzāģi, trimmeri, krūmgrieži, zāles pļāvēji, traktori.
Alturs, IK, Rīgas filiāle, autobusu noma
Alturs, IK, Rīgas filiāle, autobusu nomaUzņēmums Alturs IK autobusu nomas un pasažieru pārvadājumu jomā darbojas jau vairāk kā 10 gadus. Mūsu rīcībā ir vadītāji, kas ir uzkrājuši pieredzi daudzos braucienos pa Latviju, Eiropu, Krieviju un citām valstīm.
Mežābeles, brīvdienu māja
Mežābeles, brīvdienu mājaAtrodas ekoloģiski tīrā, dabas aizsargājamā zonā Dridža ezera dabas parkā, 17 km attālumā no Krāslavas. Tās apkārtnē ir mežs, pļavas, dzidrs ezers - bagāts ar zivīm.
Eko Solis, SIA
Eko Solis, SIA"Eko Solis" piedāvā ekoloģisku dabīgu koka impregnantu, kas lietojams iekšdarbiem un ārdarbiem. Augu izcelsmes produkts - tas ir izgatavots no linsēklu eļļas.
Mālpils muiža, viesnīca
Mālpils muiža, viesnīcaMālpils muiža piedāvā plašas, dažāda izmēra telpas konferencēm, semināriem vai banketiem, jaukām svinībām vai kāzām – greznu Deju zāli, Cigāru zāli ar plašu āra terasi, Restorāna halli, Mednieku zāli un Ziemas dārzu.
Terion, veterinārā klīnika
Terion, veterinārā klīnikaTerapija, vakcinācija, ķirurģija, ultrasonogrāfija, veterinārā aptieka un aptieka, kaķu barība, suņu barība. Kaķu, suņu, sesku, trušu ārstēšana.
Visi banneri