Meklēt kartēMeklētājsKatalogsSludinājumiLasītavaMani datiReklāma
Tuvs, SIA

Tuvs, SIA

Cesvaines iela 10, Rīga, Latvija, LV-1073
(+371) 28840340
(+371) 29553342
(+371) 66066604
Pirmdiena09:00 - 17:00 p. 12:00 - 13:00
Otrdiena09:00 - 17:00 p. 12:00 - 13:00
Trešdiena09:00 - 17:00 p. 12:00 - 13:00
Ceturdiena09:00 - 17:00 p. 12:00 - 13:00
Piektdiena09:00 - 17:00 p. 12:00 - 13:00
Sestdiena -
Svētdiena -
Juridiskais nosaukums : Tuvs, SIA
Reģistrācijas numurs : 50003525271
Juridiskā adrese : Cesvaines iela 10,Rīga,LV-1073
 
VissPiedāvājumiGalerijaVideoKarte
Apraksts

Firma "Tuvs" tika dibināta 2000. gada decembrī Rīgā. Mūsu uzņēmums veic Zoo-preču vairumtirdzniecības un mazumtirdzniecības izplatīšanu Latvijā. Piedāvājam preces mīluļu barošanai, apkopšanai, izklaidei un veselībai. Cenas mums nav augstas, pakalpojumi kvalitatīvi.

Uzņēmums veiksmīgi sadarbojas ar Eiropas rūpnīcām un ir ekskluzīvais pārstāvis BOSCH Tiernahrung, kas ražo pazīstamu barību: Bosch, Sanabelle.
Mēs piedvājam arī citus produktus, piemēram, Van CAT (Turcija), Elmubas iberica (Spānija), Crystal litter silikons (Ķīna),Tekro spol. (Čehija), Maxipet (Portugalia), Kauno Grūdai (Lietuva),Rotho un Amy Play (Polija - mājdzivnieku aksesuāri) -  kuri apmierinas jūsu mājdzīvniekus!

Pie mums stradā profesionāļi, kas sniegs atbildes uz visiem Jūsu jautājumiem un piedāvas Jūsu mājdzīvniekiem labākās kvalitātes pārtiku un labas cenas.

Jūs varat atrast mūs Rīgā uz:

- tirdzniecības bāzēs "EKSI" Lubānas iela 78F, veikals 10/13

Darba laiks: Pirmdien - Piektdien - 9.00-17.00; Sest. - 9.00-16.00; Svēt. - 9.00-15.00

un tirdzniecības bāzēs "Spice Pluss" Remtes iela 21.

Darba laiks: Pirmdien - Piektdien - 9.00-17.00 (t.sk.pusdienas pārtraukums);

Sest. - 9.00-16.00; Svēt. - 10.00-15.00

Galerija
Video
PiedāvājumiProdukti, pakalpojumi, atslēgvārdi, nozaresZoo preces, zooveikali    Viss mājdzīvniekiem    Zoo preces, zooveikali    Preces dzīvniekiem    Mājdzīvnieki Dzīvnieku barība    Mājdzīvnieku barība    Suņu barība    Kaķu barība    Zivju barība    Putnu barība    Grauzēju barība    Barība seskiem    Dzīvnieku barības mazumtirdzniecība    Dzīvnieku barības vairumtirdzniecība Mājdzīvnieku aksesuāri    Dzīvnieku kakla siksnas    Dzīvnieku krūšu siksnas    Uzpurņi       Uzpurņi suņiem    Dzīvnieku pavadas    Dzīvnieku rotaļlietas    Dzīvnieku guļvietas       Matrači un spilveni mājdzīvniekiem    Dzirdinātavas    Tualetes dzīvniekiem    Mājdzīvnieku ķemmes Dzīvnieku kopšana un aprūpe    Smiltis dzīvniekiem    Būri dzīvniekiem    Pakaiši    Bļodas dzīvniekiem
Karte

Statistika:
Pilnībā apskatīts : 32408
Meklēšanas rezultātos parādīts : 339459

Jaunsvelmes, viesu māja
Jaunsvelmes, viesu mājaJaunsvelmes. Iespēja izbaudīt jauku atpūtu, organizējot izlaidumus vai citus saviesīgus pasākumus 80 viesiem klusā, zaļā dabas stūrītī.
Rīgas Būvserviss, būvmateriālu tirdzniecība
Rīgas Būvserviss, būvmateriālu tirdzniecībaRĪGAS BŪVSERVISS piedāvā izdevīgi iegādāties visdažādākos būvmateriālus - jumtam, fasādei, pamatiem, iekšējai un ārējai apdarei, siltumizolācijai u.c., kā arī logus, durvis, santehniku un pārvietojamās mājiņas.
latvaslini, veikals
latvaslini, veikalsUzņēmums SIA “LatvAS” ir zīmola Latvaslini lina auduma un aitu vilnas izstrādājuma ražotāji. Latvaslini ir zīmols un vārdu salikums tapis no uzņēmuma nosaukuma latvas un lini, lai par prioritāti izvirzītu mājas tekstilu no lina auduma. Visas zīmola Latvaslini preces ir izgatavotas Latvijā.
Iron Design, SIA
Iron Design, SIAKalto metālizstrādājumu priekšrocības ir oriģinalitāte, neatkārtojamas formas, estētiskums un neapšaubāmi greznums, kas kalpos gadiem ilgi. Nekas cits nepadarīs Jūsu māju, dārzu, dzīvokli vai biroju tik oriģinālu un greznu, kā kalti metālizstrādājumi.
Laba pirts, pirts - atpūtas komplekss
Laba pirts, pirts - atpūtas komplekssBallītēm, nopietnām svinībām, atpūtai - Laba pirts pie Gaujas. Kamīnzālīte, banketu zāle 50 personām, mitrā lauku pirts, baseins.
Veselības centrs Medeors pluss-S
Veselības centrs Medeors pluss-SMūsu Veselības centrs Medeors pluss-S” ir izveidots  ar nolūku sniegt palīdzību cilvēkiem ar muguras problēmām, sporta traumām, pēc operācijas rehabilitācijā, piedāvājam veselības uzturēšanas programmas biroja darbiniekiem, grūtniecēm, sievietēm pēcdzemdību periodā, kā arī tiem kuriem pāri 60 un vairāk.
Būvcentrs, būvmateriālu tirdzniecība
Būvcentrs, būvmateriālu tirdzniecībaInterneta veikals. Stikls un stikla izstrādājumi ļoti plašā klāstā. Dekoratīvie stikli, stikla paketes, stikla matēšana ar smilšu strūklu un spoguļi. Zāģmateriāli, sausie maisījumi un citi būvmateriāli.
Bēnes Ozoli, grīdas segumi
Bēnes Ozoli, grīdas segumiParkets, parketa dēļi, palodzes, trepju pakāpieni, masīvkoka, mozaīkas, vairogparkets, grīdlīstes, kājlīstes - produkcija no oša un ozola koka. Parketa ieklāšana, lakas, līmes.
Kristīne Boļšedvorova, māksliniece
Kristīne Boļšedvorova, mākslinieceMāksliniece - keramiķe. Darbi no māla, porcelāna, akmensmasas, ģipša. Eļļas gleznas, akvareļi. Klusā daba, portreti, ziedi, ainavas, jūra, akti Pieņem pasūtījumus.
Eco Dowel, SIA
Eco Dowel, SIAUzņēmuma darbības pamatvirzieni ir projektešana, notekūdens bioloģiskās attīrīšanas iekārtu piegāde un montāža, koka vasarnīcu un dārza mājiņu piegāde un uzstādīšana, inženierkomunikāciju izbūve.
Visi banneri