Meklēt kartēMeklētājsKatalogsSludinājumiLasītavaMani datiReklāma
Arņa Preisa keramikas darbnīca

Arņa Preisa keramikas darbnīca

Zelmeņi, Skultes pagasts, Limbažu novads, Latvija, LV-4025
(+371) 29783447
 
VissPiedāvājumiGalerijaKarte
Apraksts

ZUGU keramika top, izmantojot seno Vidzemes meistaru slepenās zināšanas. Īpaši izraudzīti māli, ūdens, kas nostādināts uz dažādiem augiem, trauka izgatavošanas un apdedzināšanas diena, dzīvā malkas uguns, trauka krāsa un rotājums, kā arī Meistara burvju māka ļauj radīt to vienīgo un neatkārtojamo priekšmetu, kas kļūs par jūsu palīgu, nesīs jums prieku un veiksmi. Ieskatieties priekšmetos vērīgi, paturiet tos rokās un centieties sajust, ka tā ir jūsu laime un veiksme.

Ekskursijām vēlama iepriekšēja pieteikšanās.

Galerija
PiedāvājumiProdukti, pakalpojumi, atslēgvārdi, nozaresArnis Preiss (Podnieka darbnīca) Skatīt vairāk   Podu darināšana    Cepļa atvēršana    Māla trauku izgatavošanas studija    Trauku virpošanas paraugdemonstrējumi    Podnieki un keramiķi Skatīt vairākAtpūta pie dabas    Piknika vietas    Telšu vietas    Ugunskura vietas    Sporta spēļu laukumi    Kāzu svinības, kāzas    Dzīvā mūzika Skatīt vairākKeramikas izstrādājumi Skatīt vairāk   Māla trauki    Māla bļodas    Māla šķīvji    Māla krūzes    Māla vāzes    Māla svečturi    Māla rotas    Etnogrāfiskās tradīcijas trauku formās    Apgleznoti keramikas izstrādājumi Ekskursijas    Bišu dravas apskate    Ekskursija pa keramikas darbnīcu Degustācijas    Medus produktu degustācijas    Dažādu ziedu medus degustācijas
Karte

Statistika:
Pilnībā apskatīts : 32941
Meklēšanas rezultātos parādīts : 645230


Rasu Dārzniecība, SIA
Rasu Dārzniecība, SIASIA Rasu Dārzniecība, esam salīdzinoši jauna stādaudzētava, ģimenes uzņēmums, Ogres novadā, Birzgales pagastā "Rasas". Specializējamies uz vasaraspuķu stādiem un ziemcietēm. Piedāvājam arī dārzeņu stādus :  tomātu, gurķu, ķirbju, arbūzu, meloņu un citus stādus.
DāvanuServiss.lv
DāvanuServiss.lv"DāvanuServiss.lv". Piedāvājam vairāk kā 800 emociju un piedzīvojumu dāvanas, kas liks piepildīties Jūsu sen lolotiem sapņiem.
SPĪĶERU KONCERTZĀLE
SPĪĶERU KONCERTZĀLEPašā Rīgas sirdī sajūtama seno laikmetu elpa un modernā dinamika. Omulīgas mājas ikvienam mākslas un atpūtas baudītājam! Satikšanās vieta dažādiem notikumiem - konferencēm, prezentācijām un ceremonijām, radošām darbnīcām un svinībām, kā arī teātra izrādēm un koncertiem, kino seansiem. Telpu noma dažādiem korporatīviem pasākumiem vai vienkārši mājīgam draugu ballēm.
Vīteri, viesu nams
Vīteri, viesu namsBrīvdienu māja pie gleznainā Adamovas ezera. Īsta lauku pirts. Blakus Sarkankalna slēpošanas trase ar pacēlājiem. Ekskursijas pie apkārtnes amatniekiem.
Modra Bērziņa pieminekļu darbnīca, SIA "Akmens Raksti"
Modra Bērziņa pieminekļu darbnīca, SIA Akmeņkalis Modris Bērziņš piedāvā urbumus akmenī, kamīna elementus, mākslas darbus - skulptūras. Izgatavo granīta pieminekļus, apmales. Dizaina elementi dārzam.Sarežģītu konfigurāciju izzāģēšana akmenī ar CNC iekārtu.
Lauvas Tūrs Transports, SIA
Lauvas Tūrs Transports, SIAUzņēmums lauvastūrs piedāvā nomai ne tik vien mikroautobusus un autobusus, bet arī vieglās automašīnas un piekabes.
Jura putni, muzejs
Jura putni, muzejsKokgriezumu muzejā "Jura putni" Jūs redzat atveidotas dzērves - mīlestības, saticības, uzticības un mūžības simbolus; pūces - gudrības simbolus un citus putnus. Parks atgādina, ka šeit tiek mīlēta daba un ir sakārtota vide.
Toode, SIA, jumtu segumi
Toode, SIA, jumtu segumiSIA TODE ražo: valcētos jumtus, teknes, palodzes, karnīzes, kores, vējdēļus, kā arī visus citus locījumus no tērauda. Jumtu segumi.
latvaslini, veikals
latvaslini, veikalsUzņēmums SIA “LatvAS” ir zīmola Latvaslini lina auduma un aitu vilnas izstrādājuma ražotāji. Latvaslini ir zīmols un vārdu salikums tapis no uzņēmuma nosaukuma latvas un lini, lai par prioritāti izvirzītu mājas tekstilu no lina auduma. Visas zīmola Latvaslini preces ir izgatavotas Latvijā.
Liedags, viesu māja
Liedags, viesu mājaViesu māja atrodas Liepājas–Ventspils šosejas malā. Viesu māja Liedags piedāvā 16 labiekārtotas istabas, uzkodu bārs, pirti ar baseinu.
Visi banneri