Meklēt kartēMeklētājsKatalogsSludinājumiLasītavaMani datiReklāma
Līga Reitere, Ventiņu zāļu sieva

Līga Reitere, Ventiņu zāļu sieva

Ventspils novads, Latvija
(+371) 63633612 - mājās
(+371) 63620174 - darbā
(+371) 29855125 - ceļā
 
VissPiedāvājumiGalerijaRaksti
Apraksts

Esmu pašnodarbināta persona - ventiņu stāstniece un zāļu sieva.
SVĒTDIENĀS un PIRMDIENĀS kā arī  darba dienas vakaros es vadu izbraukuma nodarbības
Zāļu sievas mācības  "Savvaļas aptieka""Zaļās receptes""Pirts rituāli""Vārda spēks"

1. "Savvaļas aptieka" (ārstniecības augi, to atpazīšana, vākšana, uzglabāšana, pielietošana tautas medicīnā, zāļu tējas, indīgie augi, aizsargājamie augi, ārstniecības augu kolekcija)
2. "Zaļās receptes" (savvaļas garšaugi, ēdamie augi, svaigēšana, zaļās receptes, pulveri, eļās, nezāļu salāti, ārstniecības augu kolekcija)
3. "Pirts rituāli" (zāļu lāviņa, ziedu slotas, zaļais medus,  ziedu skrubis, pirts medus masāža, krustotais pēriens, pirts augu kolekcija)
4. "Vārda spēks" (dzieds, dziedāt, dziedināt, spēka dziesmas, stiprie vārdi, tautas dziesmas un tautas medicīna, dziednieciskais pēriens pirtī)

 

Muzeja pedagogs Ventspils muzeja filiālē "Amatu māja" (otrdien - sestdien 10:00-18:00)
Ventiņu stāstniece un zāļu sieva (svētdienās - pirmdienās izbraukuma nodarbības)
Mani var mēģināt sazvanīt mājās 63633612, darbā 63620174, ceļā 29855125.

Galerija
PiedāvājumiProdukti, pakalpojumi, atslēgvārdi, nozaresVentiņu zāļu sievas darba plāns Skatīt vairākApmācības    Zāļu sievas mācības Skatīt vairāk      Mācības "Savvaļas aptieka" Skatīt vairāk      Mācības "Zaļās receptes" Skatīt vairāk      Mācības "Pirts rituāli" Skatīt vairāk      Mācības "Vārda spēks" Skatīt vairāk

Statistika:
Pilnībā apskatīts : 38736
Meklēšanas rezultātos parādīts : 37168


Rasu Dārzniecība, SIA
Rasu Dārzniecība, SIASIA Rasu Dārzniecība, esam salīdzinoši jauna stādaudzētava, ģimenes uzņēmums, Ogres novadā, Birzgales pagastā "Rasas". Specializējamies uz vasaraspuķu stādiem un ziemcietēm. Piedāvājam arī dārzeņu stādus :  tomātu, gurķu, ķirbju, arbūzu, meloņu un citus stādus.
PTC, SIA, iepakojumi
PTC, SIA, iepakojumiPTC SIA 5000 dažāda veida iepakojuma materiālu un palīglīdzekļu, iekārtu; iespēja iepirkt materiālus jebkura daudzumā.
Eģīši, ZS
Eģīši, ZSSaimniecība nodarbojas ar graudkopību, smiltsērkšķu ogu audzēšana un attīsta tūrisma nozari. Zemnieku saimniecības vīzija ir strādāt ilgspējīgi, saskaņā ar dabu un dalīties tajā ar līdzcilvēkiem- būt šeit un tagad, pieskarties zemei, ieklausīties dabas skaņās, ievilkt elpu, sajust vēju.
Megadžouls, SIA
Megadžouls, SIAPieredzējusi takelāžas speciālisti ar 20 gadu darba stāžu piedāvā uzņēmumiem un privātpersonām savas profesionālās zināšanas un pieredzi visdažādāko pārvietošanas darbu veikšanai. Strādājam ar atbildību un lielu uzmanību pievēršam drošībai.
Vējkalnietis, vīna darītava
Vējkalnietis, vīna darītavaDienliliju Dārza apmeklētāji var apskatīt gan krāšņās dienlilijas gan degustēt dažādus mājas vīnus. Mazliet pārfrāzējot Mārtiņu Rītiņu " bet kas gan var būt būt labāks par abiem kopā '" ? Ziedi un vīns ...
Dzērienu serviss
Dzērienu servissDzērienuserviss.lv izplata vīna un citu dzērienu pildīšanas iekārtas, kas īpaši piemērotas dažādiem dzērienu ražotājiem. Piedāvājam dažādu aprīkojumu augļu un ogu apstrādei, sulu, vīna u.c. alkoholisko dzērienu izgatavošanai
Nāras, viesnīca - atpūtas komplekss
Nāras, viesnīca - atpūtas komplekssAtpūtas centrs Nāras atrodas pašā Naukšēnu centrā, Rūjas upes krastā, bijušā spirta brūža ēkā, 156 km no Rīgas, 50 km no Valmieras.
Kalves, brīvdienu māja
Kalves, brīvdienu mājaBrīvdienu māja Kalvenes ezera krastā. Makšķerēšana, piknika vietas, atpūta pie dabas, meža zvēru vērošana.
Rigess, dārza tehnikas remonts un serviss
Rigess, dārza tehnikas remonts un servissHusqvarna un citu ražotāju dārza tehnikas remonts, serviss un apkope. Jūsu zāles pļāvējs, trimmeris, motorzāģis, traktors vai jebkura cita dārza tehnika nonāks pieredzējušās rokās, tiks apkopta un saremontēta.
Indrāni, viesu nams
Indrāni, viesu namsIndrāni atrodas Ogres upes krastmalā 40 minūšu braucienā no Rīgas un 10 km attālumā no Ogres centra. Viesu namā ir divas svinību zāles ar kamīnu līdz 50 personām, pirts, kubls, 16 guļvietas, koka nojume ar terasi Ogres upes krastā.
Visi banneri