Meklēt kartēMeklētājsKatalogsSludinājumiLasītavaMani datiReklāma
Mramor.lv, grīdas slīpēšana un pulēšana

Mramor.lv, grīdas slīpēšana un pulēšana

Tallinas iela 55, Rīga, Latvija, LV-1012
(+371) 26930109
 
VissPiedāvājumi
PiedāvājumiProdukti, pakalpojumi, atslēgvārdi, nozaresAkmens apstrāde   Akmens segumu apstrāde      Granīta grīdu slīpēšana un pulēšana      Granīta kāpņu slīpēšana un pulēšana      Granīta virsmu slīpēšana un pulēšana      Marmora grīdu slīpēšana, pulēšana un kristalizācija      Marmora kāpņu slīpēšana, pulēšana un kristalizācija      Marmora virsmu slīpēšana, pulēšana un kristalizācija      Keramogranīta grīdu slīpēšana un pulēšana      Betona grīdu pulēšana      Akmens ķīmiskā tīrīšanaGrīdas segumu ieklāšana   Paklāju ieklāšana   Linoleja ieklāšana   Lamināta ieklāšana   Parketa ieklāšana   Antīko grīdu izveidošana   Linoleja vaskošana   Ceļa flīžu ieklāšanaCeltniecība, būvniecība, remonts, labiekārtošana   Restaurācijas darbi   Metināšana, metināšanas darbi   Krāsošanas darbi   Santehnikas darbi   Montāžas un demontāžas darbi    Mūrēšana   Apdares darbi   Betonēšana   Siltumizolācijas un hidroizolācijas darbi   Tapešu līmēšana   Jumiķu darbi, jumta segumu uzstādīšana, montāža   Komercēku celtniecība   Fasādes darbi   Apmetēju darbi   Elektroinstalācijas izstrāde   Krāsns podiņu likšana   Komunikāciju izbūve   Ūdensapgāde un kanalizācijaBūvuzraudzībaGuļbūvesGaldniecība, galdnieku darbiUrbumu ierīkošanaMērīšanas un aprēķinu darbi
Karte

Statistika:
Pilnībā apskatīts : 27722
Meklēšanas rezultātos parādīts : 715361
Skatīt arī katalogā : Akmens apstrāde


Rasu Dārzniecība, SIA
Rasu Dārzniecība, SIASIA Rasu Dārzniecība, esam salīdzinoši jauna stādaudzētava, ģimenes uzņēmums, Ogres novadā, Birzgales pagastā "Rasas". Specializējamies uz vasaraspuķu stādiem un ziemcietēm. Piedāvājam arī dārzeņu stādus :  tomātu, gurķu, ķirbju, arbūzu, meloņu un citus stādus.
LD apartamenti
LD apartamentiLaipni lūdzam!
Tauriņkrasti, piejūras veselības un aktīvās atpūtas centrs
Tauriņkrasti, piejūras veselības un aktīvās atpūtas centrsViesu nams Tauriņi. Mājīgi numuriņi, pirts, SPA. Aktīvā atpūta: teniss, basketbols, volejbols, batuts bērniem, biljards.
Meļķerti, viesu nams
Meļķerti, viesu namsViesu nams Meļķerti atrodas pāris kilometru attālumā no Kandavas un piedāvā lieliskas telpas dažādu svinību organizēšanai. Klusums, pirts, baseins, naktsmītnes.
Mucenieki, lauku māja
Mucenieki, lauku mājaLauku māja Mucenieki atrodas Abavas senlejā,klusā meža ielokā. Plašs pagalms un dīķis. Atsevišķā ēkā pirts ar kamīnzāli un karaoke.
Mežvidi, viesu nams
Mežvidi, viesu namsMežvidi ir jauns viesu nams Kurzemē. Veidojot vietu kā jautrām svinībām, tā mierīgai atpūtai, centāmies apvienot mūsdienu vajadzības ar senatnes vērtībām.
Madona Cafe Hotel Rudzons , viesnīca
Madona Cafe Hotel Rudzons , viesnīca2007. g. mājas viruve Rudzons pārtapa jaunā zīmolā Madona Cafe Hotel Rudzons Pieci numuri, 16 gultasvietas, viesu halle - plašas, gaišas istabiņas. Laipni lūgti Madonā!
Gaujas Lukss, kafejnīca - banketu zāle
Gaujas Lukss, kafejnīca - banketu zāleKafejnīca - banketu zāle Gaujas Lukss piedāvā svinību telpas no 10 līdz 100 cilvēkiem. Klājam gan kāzu galdus, gan bēru mielastus.
Sonāte, viesu nams
Sonāte, viesu namsViesu nams Sonāte atrodas gleznainā vietā, blakus Stāmerienas pils. Naktsmītnes, pirts, baseins, telpas banketiem un konferencēm.
Leibuk, IK
Leibuk, IKGrāmatvedības pakalpojumi visa veida uzņēmējdarbības formām.Konsultācijas biznesa uzsākšanā, piemērotākās uzņēmējdarbības formas izvēle, nodokļu režīma izvēle. Uzņēmums "Leibuk" sniedz kompleksus pakalpojumus, sākot ar biznesa plāna izstrādi, sabiedrības dibināšanu, grāmatvedības apkalpošanu un ekonomiskās analīzes veikšanu uzņēmumiem.
Visi banneri