Meklēt kartēMeklētājsKatalogsSludinājumiLasītavaMani datiReklāma
Kandavas novada amatnieku biedrība

Kandavas novada amatnieku biedrība

Teikas, Kandavas pagasts, Tukuma novads, Latvija, 3120
(+371) 26113310
 
VissPiedāvājumiGalerijaKarte
Apraksts

Kandavas novada amatnieku biedrība "Pūralāde"

Katrs, kuram ir vēlme darboties, tiek laipni gaidīts!


Piedāvājam sekojošas nodarbības:

- Rokdarbi - dažādu tehniku un veidu visi iespējamie rokdarbi (adīšana, tamborēšana, filcēšana, ziedu izgatavošana, rotas, u.tml.)

- Šūšana – šūšanas pamati un prasmju padziļināšana.

- Keramika un porcelāna apgleznošana - kā vienkāršu šķīvi, krūzīti u.c. padarīt par īpašu.

- Ādas mākslinieciskā apdare un grāmatu iesiešana – dažādu ādas priekšmetu izgatavošana.

- Aušana - piedāvājam iespēju iemācīties aust jostas.

Nodarbības tiek organizētas gan pieaugušiem, gan bērniem - ar vai bez pieredzes. Radošās nodarbības dod iespēju satikties ar līdzīgi domājošiem, jaukiem, ideju pilniem cilvēkiem.

Visās nodarbībās var iemācīties radīt dažādas noderīgas lietas gan sev, gan saviem tuviniekiem. Kā arī radoši izpausties un lietderīgi pavadīt laiku. Visu nodarbību laiki tiek saskaņoti ar jums - mācīties un pilnveidoties gribošajiem!

Informācija pa telefonu: +371 26113310 (Aiva).



Galerija
PiedāvājumiProdukti, pakalpojumi, atslēgvārdi, nozaresAmatniecība, amatnieki
Karte

Statistika:
Pilnībā apskatīts : 5873
Meklēšanas rezultātos parādīts : 30538


Rasu Dārzniecība, SIA
Rasu Dārzniecība, SIASIA Rasu Dārzniecība, esam salīdzinoši jauna stādaudzētava, ģimenes uzņēmums, Ogres novadā, Birzgales pagastā "Rasas". Specializējamies uz vasaraspuķu stādiem un ziemcietēm. Piedāvājam arī dārzeņu stādus :  tomātu, gurķu, ķirbju, arbūzu, meloņu un citus stādus.
JM Grupa, kokapstrāde
JM Grupa, kokapstrādeCeltniecības kokmateriālu ražošana: grīdlīstes, logu līstes, ārstūrlīstes, iekšstūrlīstes, durvju apmales. Galdniecībā izgatavojam masīvkoka, lamināta mēbeles.
ANVI AM, SIA, darbnīca
ANVI AM, SIA, darbnīcaANVI AM tautas tērpu sagatavošanā darbojas no 1994.g. Bērnu linu apģērbi, galdauti, aizkari, spilveni, šūpuļkrēsli, šūpuļtīkli. Veic individuālus pasūtījumus.
Kalēji, brīvdienu māja
Kalēji, brīvdienu mājaViesu māja, pirts un kempings Mazirbē. Jūra un pludmale bez burzmas. Lieliska atpūta no pilsētas kņadas.
Jolanta, viesnīca
Jolanta, viesnīcaAtpūtas centrs Jolanta, Alūksnē, piedāvā komfortablus un ērtus viesnīcas numuriņus Alūksnes viesiem. Sauna, baseins, banketu zāle. Draudzīgas cenas.
PTC, SIA, iepakojumi
PTC, SIA, iepakojumiPTC SIA 5000 dažāda veida iepakojuma materiālu un palīglīdzekļu, iekārtu; iespēja iepirkt materiālus jebkura daudzumā.
Upesrūķi, viesu nams
Upesrūķi, viesu namsUpesrūķi. Mūsu viesi var baudīt guļbaļķu lauku mājas svētību un apkārtnes krāšņumu. Pirtiņa sola pēršanos ar bērzu, ozolu, pīlādžu, lazdu un kadiķu slotiņām, zāļu tējas.
Vīteri, viesu nams
Vīteri, viesu namsBrīvdienu māja pie gleznainā Adamovas ezera. Īsta lauku pirts. Blakus Sarkankalna slēpošanas trase ar pacēlājiem. Ekskursijas pie apkārtnes amatniekiem.
Deko Alianse, ziedu salons
Deko Alianse, ziedu salonsSIA "DEKO ALIANSE" Elizabetes iela 14
7. martā strādāsim stundu ilgāk līdz 20:00 8. martā strādāsim kā darba dienā no 8:00 līdz 19:00 Piedāvājam arī ziedu piegādi, piezvani un pasūti +371 67282841www.dekoziedi.lv
Norde metāls, SIA, metālapstrāde
Norde metāls, SIA, metālapstrādeNORDE METĀLS, uzņēmuma darbības veids ir metālizstrādājumu ražošana - melnā metāla,  nerūsējošā tērauda. Vārti, trepes, margas
Visi banneri