Meklēt kartēMeklētājsKatalogsSludinājumiLasītavaMani datiReklāma
Fotostudijas.lv, fotostudija

Fotostudijas.lv, fotostudija

Lāčplēša iela 70, 2. stāvs, Rīga, Latvija, LV-1011
(+371) 27022203
Juridiskais nosaukums : fotostudijas.lv
Reģistrācijas numurs : 40103730993
Juridiskā adrese : Lāčplēša 70-2, Rīga, LV-1011

ēdienu fotogrāfsFotogrāfija ir daudzpusīga mākslas forma, kas ietver dažādus žanrus, katrs ar savu unikālo šarmu un pievilcību. Neatkarīgi no tā, vai esat vien iesācējs, kas vēlas ienirt fotogrāfijas pasaulē, vai entuziasts, kas vēlas paplašināt savu redzesloku, dažādu fotografēšanas veidu izpratne var palīdzēt atklāt savu patieso aizraušanos. Šajā rakstā mēs dosimies ceļojumā pa dažādiem fotogrāfijas žanriem, sniedzot pārskatu, kas iesācējiem ļauj izpētīt un atrast sev piemērotāko fotografēšanas stilu.

turpināt lasīt ...

Ziemas sākums mums katram saistās ar skaisto un mierpilno Ziemassvētku gaidīšanas laiku. Reizēm to vien tik sirds kāro, kā ieritināties mīļākajā pledā un baudot siltu dzērienu apskatīties fotogrāfijas, kuras ir uzņemtas laiku atpakaļ. Fotogrāfiju var pielīdzināt mazai laika mašīnai – tā aiznes Tevi uz izdzīvoto mirkli pagātnē.  Tā Tev dod iespēju atskatīties un novērtēt to, kas bija vērtība tajā mirklī. Šķietami sen aizmirstas lietas atkal ir tikpat dzīvas, kā fotogrāfijas uzņemšanas brīdī. Ne mazāk svarīgi ir arī jau šodien sākt rūpēties par mirkļu iemūžināšanu, lai pēc kāda laika ne tikai pašam, bet arī citiem būtu šī burvīgā iespēja pakavēties siltajās atmiņās.

Katram no mums prātā sāk lidināties domas, ar ko gan šogad iepriecināt savus mīļos, jo straujiem soļiem tuvojas šie burvīgie svētki – Ziemassvētki. Jautājums par dāvanu meklēšanu katru gadu paliek nemainīgi aktuāls. Nav nepieciešamības steigā izlūkot visus iespējamos veikalus, jo vairums dāvanu var sagādāt interneta vidē, no mājām, lēni un apdomāti izvēlēties īsto dāvanu, tas ne tikai ir parocīgi, bet arī droši. Iepriecināt gan tuvākus, gan tālākus sev mīļus un tuvus cilvēkus nesagādā nekādas problēmas, jo piegādāt dāvanu var gan virtuāli, gan nosūtot jebkurā sev tīkamā veidā – pa pastu, pa pakomātu vai ar kurjeru.

turpināt lasīt ...

Tuvojoties Ziemassvētku laikam, dzimšanais dienai vai kādam nozīmīgam brīdim, aizdomājamies par dzīves vērtībām un to, cik svarīgi ir cilvēki mums apkārt. Fotosesijas dāvanu karte ir vislabākā dāvana, lai uzdāvinātu saviem mīļajiem kopīgu pieredzi, pateiktu paldies un viņus iepriecinātu! Dāvanu karte profesionālai fotosesijai ir piemērota jebkuram cilvēkam, jo sniedz ne tikai augstas kvalitātes fotoattēlus, bet arī patīkamu pieredzi!

Dāvanu karte ir izcila dāvana ģimenēm. Mūsu studijā ir iespēja izvēlēties starp divām zālēm ar vairākiem foto stūrīšiem dažādos stilos. Šajā fotosesijā varat kopīgi priecāties un izbaudīt kopā būšanas laiku, kamēr mūsu profesionālie fotogrāfi notvers patiesas emocijas un spontānus brīžus attēlos. Fotostudijas.lv dāvanu karti var izmantot ne tikai tematiskām svētku fotosesijām, bet arī jebkurā citā laikā, radot pašiem savu konceptu. Tā ir iespēja ģimenēm veidot bildi un parādīt savas attiecības vienam ar otru bildēs, kurās attēlota visa laimīgā ģimene kopā!

turpināt lasīt ...

Iemūžināts stāsts dzīves garumā .. individuālā fotosesija, pāru fotosesija, vēlāk jau līgavas kāzu rīta iemūžināšana un jaundzimušā pirmo foto izveide. Fotogrāfs vienmēr ir lepns būt daļai Jūsu īpašā dzīves ceļa un iemūžināt katru tā soli! Arī Fotostudijas.lv piedāvā plašu fotosesiju spektru, kuras iespējams realizēt kādā no mūsu omulīgām, profesionāli aprīkotām fotostudijām vai jebkurā Jums izvēlētā izbraukuma lokācijā.

Protams, piedāvājam arī profesionāla rakstura foto – produktu un reklāmas fotogrāfēšanu, dokumentu foto izveidi, pasākumu fotografēšanu u.c. Jums aktuālus pakalpojumus!

Izvēloties iemūžināt mirkļus fotostudijā, iespējams iegūt ne tikai skaistas un kvalitatīvas bildes, bet izmantot arī fotostudiju, piemēram, ballītei, īrēt dažādas dekorācijas un izmantot priekšrocības!

Lai notvertie mirkļi paliktu atmiņā vēl ilgāk, piedāvājam tiem piešķirt vēl lielāku vērtību, iemūžinot tos fotogrāmatā vai izveidojot kanvu, kas kalpos kā lielisks interjera elements, dāvana vai dekors, turklāt katru reizi to ieraugot, Jūs atgriezīsieties mirklī, kas tajā iemūžināts! Protams, piedāvājam arī standarta un lielformāta fotogrāfiju druku!

Vairāk informācijas atradīsiet mūsu mājas lapā!

turpināt lasīt ...

Rasu Dārzniecība, SIA
Rasu Dārzniecība, SIASIA Rasu Dārzniecība, esam salīdzinoši jauna stādaudzētava, ģimenes uzņēmums, Ogres novadā, Birzgales pagastā "Rasas". Specializējamies uz vasaraspuķu stādiem un ziemcietēm. Piedāvājam arī dārzeņu stādus :  tomātu, gurķu, ķirbju, arbūzu, meloņu un citus stādus.
Ķekavas zoo
Ķekavas zooAtpūtas kompleks atrodas 3 km no Ķekavas centra, klusā un ļoti skaistā vietā, blakus upei Ķekaviņa. Kamīnzāle, pirts, dabas takas.
Valenas, SIA
Valenas, SIAAicinām veikalus sadarboties. Mēs esam oficiālais Vācijas uzņēmumu: Sassa Mode, CECEBA, BUGATTI, TOM TAILOR, SUSA-Vertriebs, Dr.Bieler. pārstāvis. Mūsu piedāvājumā plašs koriğējošo, termo un jauniešu veļas komplektu klāsts, pieejami arī lieli izmēri, cenas ir pieņemamas. Izvēlies vācu kvalitāti un praktiskumu. Tirgū mūs novērtē par stabilitāti un uzticamību.
Granda, galdniecība
Granda, galdniecībaFirmas Granda, galdniecības darbi. Kāpņu izgatavošana, uzstādīšana; mēbeļu izgatavošana; ozolkoka alus mucas; pirts kubli un karstie kubli; koka vannas.
Volmārcentrs, SIA
Volmārcentrs, SIAVOLMĀRCENTRS - CNC frēzēšanas un lāzergravēšanas uzņēmums Preiļos. Piedāvājam pilnu pakalpojumu klāstu: dizaina izstrāde, frēzēšana, gravēšana un tālākā apstrāde. Ražojam dažādus koka izstrādājumus: dēlīšus, pakaramos, kastītes, svečturus, pulksteņus, dekoratīvos paneļus, medaļu turētājus, sezonālos un kāzu koka dekorus u.c. Apstrādājamie materiāli: saplāksnis, koks – priede, egle, ozols, osis, MDF, putotas PVH loksnes, plastikāts, organiskais stikls, monopolikarbonāts, putuplasts.
Skangaļu muiža, viesu nams
Skangaļu muiža, viesu namsSkangaļu muiža atrodas skaistā vietā Vidzemes vidienē starp divām pilsētām – vēsturisku un tūristu iecienītu pilsētu – Cēsīm un Valmieru. Rauna, kas tiek tautā saukta par mazo Šveici –atrodas 9km. Pie mums atbraucot, var apskatīt dabas objektus- kā Raunas Staburagu, Lielo ellīti, Līču-Lanģu klintis
Jaunmoku pils, viesnīca
Jaunmoku pils, viesnīcaJaunmoku pils - muižas ansamblis - muzejs, mākslas izstādes, viesnīca un vieta saviesīgiem sarīkojumiem.
Villa Avoti, viesu nams
Villa Avoti, viesu namsLieliska iespēja kopā ar ģimeni vai draugiem atpūsties no pilsētas dzīves skaistā vietā 4 km attālumā no Siguldas pilsētas centra pie Matiņas ezera. Šeit Jūs atradīsiet iekārtojuma greznumu un neskartas dabas vienkāršību ar putnu dziesmām un meldru šalkoņu.
Dārziņi, zirgu sēta
Dārziņi, zirgu sētaZirgu izjādes ne tikai dažādos Jūsu atpūtu, bet arī palīdzēs stiprināt organismu. Jāšana labi ietekmē veselību – nervu, elpošanas un gremošanas sistēmas. Tieši tāpēc jāšana ar zirgiem ir tik populāra.
Raibie logi, viesnīca
Raibie logi, viesnīcaViesnīca Raibie logi piedāvā naktsmītnes desmit labiekārtotos numuros, no kuriem divi ir piemēroti ģimenēm ar bērniem. Visos numuros ir TV un interneta pieslēgums. Brokastis ir iekļautas cenā.
Visi banneri