Meklēt kartēMeklētājsKatalogsSludinājumiLasītavaMani datiReklāma
Megadžouls, SIA

Megadžouls, SIA

Klusā iela 21 - 24/25, Rīga, Latvija, LV-1013
(+371) 29217986 - Projektu vadītājs
(+371) 22327723 - Marketings, reklāma
(+371) 29103688 - Direktors
(+371) 67376024
 
VissPiedāvājumiGalerijaKarte
Apraksts

Pieredzējusi takelāžas speciālisti ar 20 gadu darba stāžu piedāvā uzņēmumiem un privātpersonām savas profesionālās zināšanas un pieredzi visdažādāko pārvietošanas darbu veikšanai. Strādājam ar atbildību un lielu uzmanību pievēršam drošībai. Ir šiem darbiem nepieciešamie instrumenti un aprīkojums, ir kravas automašīna ar liftu (celtspēja 1 tonna) un automanipulators (krāna celtspēja 6,5 tonnas). Ja nepieciešams, tiek piesaistīta cita celšanas tehnika un autotransports.

Mūsu uzņēmums piedāvā :

  • profesionāli paveikt visa veida takelāžas darbus;
  • automanipulatora pakalpojumus pārvešanas un montāžas darbos ;
  • krāvēju un kravas taksometra pakalpojumus, pārvākšanās servisu : dzīvokļu iedzīves pārvešanai, biroja tehnikas un aprīkojuma pārvešanai,
  • visdažādāko kravu transportēšanas pakalpojumus.
Galerija
PiedāvājumiProdukti, pakalpojumi, atslēgvārdi, nozaresPārvietošanās, pārvākšanās, pārcelšanās serviss Skatīt vairāk   Kravu piegādes no/uz Baltijas valstīm    Vietējie kravu pārvadājumi Krāvēju pakalpojumi Skatīt vairāk   Rūpniecisko iekārtu pārvietošana    Klavieru un flīģeļu pārvadāšana Skatīt vairāk   Ražošanas iekārtu, darbagaldu pārvešana Skatīt vairāk   Mēbeļu pārvietošana    Biroju pārvākšanās serviss    Seifu pārvadāšana    Medicīniskā aprīkojuma pārvietošana    Tipogrāfijas līniju pārvietošana    Iekraušanas un izkraušanas pakalpojumi un tehnika Skatīt vairāk   Mājas iedzīves, personīgo mantu pārvietošana Industriālie krāvēji Takelāžas darbi
Karte

Statistika:
Pilnībā apskatīts : 27292
Meklēšanas rezultātos parādīts : 200942


Rasu Dārzniecība, SIA
Rasu Dārzniecība, SIASIA Rasu Dārzniecība, esam salīdzinoši jauna stādaudzētava, ģimenes uzņēmums, Ogres novadā, Birzgales pagastā "Rasas". Specializējamies uz vasaraspuķu stādiem un ziemcietēm. Piedāvājam arī dārzeņu stādus :  tomātu, gurķu, ķirbju, arbūzu, meloņu un citus stādus.
Vašlejas, viesu māja
Vašlejas, viesu mājaVašlejas - viesu nams Tukumā, sakoptā lauku vidē. Vieta pasākumiem, naktsmītnes, kamīnzāle, karaoke, pirts. Piknika vietas, teniss.
Trīs pēdas, aplīmēšana, dizaina firma
Trīs pēdas, aplīmēšana, dizaina firmaAuto aplīmēšana ir uzņēmuma pamatvirziens. Strādājam ar firmu 3M un MACTAC līmplēvēm un palīgmateriāliem. Katram braucamam piemeklējam attiecīgās kvalitātes līmplēvi.
Maripol, SIA, cepuru un kažoku salons
Maripol, SIA, cepuru un kažoku salonsEkskluzīvās cepures, eleganti kažokādas izstrādājumi, graciozi aksesuāri no „Maripol” izcels jūsu individualitāti, veidos neatkārtojamu izskatu un papildinās dabisko sievietes skaistumu.
Liedags, viesu māja
Liedags, viesu mājaViesu māja atrodas Liepājas–Ventspils šosejas malā. Viesu māja Liedags piedāvā 16 labiekārtotas istabas, uzkodu bārs, pirti ar baseinu.
Raganas ķēķis, krodziņš
Raganas ķēķis, krodziņšRaganas ķēķī - tikai tīrākie lauku labumi - mielojies, kamēr vēders pilns, kā arī neaizmirsti nogaršot mūsu krodziņa īpašo "Raganas vīnu".
Jura putni, muzejs
Jura putni, muzejsKokgriezumu muzejā "Jura putni" Jūs redzat atveidotas dzērves - mīlestības, saticības, uzticības un mūžības simbolus; pūces - gudrības simbolus un citus putnus. Parks atgādina, ka šeit tiek mīlēta daba un ir sakārtota vide.
Mākslas darbnīca Antīks
Mākslas darbnīca AntīksMākslas darbnīca "Antīks". Gleznas, tušas zīmējumi, interjera iekārtošana, telpu dekorēšana. Mēbeļu restaurācija. Gleznošanas studija.
Lonas Latvija, SIA, veikals
Lonas Latvija, SIA, veikalsLONAS - ir guļamistabas mēbeļu un citu kvalitatīva miega atribūtu ražotājs. Lielākā daļa LONAS matraču ražošanas procesa ir rūpīgs roku darbs. Pasūtītos un izgatavotos LONAS produktus mēs piegādāsim paši ar savu transportu, un mūsu kurjeru komanda uznesīs matraci līdz pat jūsu gultai, bet LONAS gultu piegādās un jūsu mājās saliks bez maksas.
Vārnu galdniecība
Vārnu galdniecība Vārnu galdniecība. Mēbeles, virtuves, viesistabu, guļamistabu. Iebūvēti skapji. Bīdāmās sistēmas.
Visi banneri