Meklēt kartēMeklētājsKatalogsSludinājumiLasītavaMani datiReklāma
Līcīši, atpūtas komplekss

Līcīši, atpūtas komplekss

Līcīši, Tome, Tomes pagasts, Ogres novads, Latvija, LV-5020
(+371) 28689000
 
VissPiedāvājumiGalerijaKarte

Rasu Dārzniecība, SIA
Rasu Dārzniecība, SIASIA Rasu Dārzniecība, esam salīdzinoši jauna stādaudzētava, ģimenes uzņēmums, Ogres novadā, Birzgales pagastā "Rasas". Specializējamies uz vasaraspuķu stādiem un ziemcietēm. Piedāvājam arī dārzeņu stādus :  tomātu, gurķu, ķirbju, arbūzu, meloņu un citus stādus.
Akmeņkalis, SIA, akmens apstrāde
Akmeņkalis, SIA, akmens apstrādeSIA "Akmeņkalis" tika dibināts 1991.gadā. Uzņēmums šo gadu laikā pilnveidojis un attīstijis dažādas jaunās tehnoloģijas, lai panāktu iespēju izveidot no akmeņa neiespējamo. Uzņēmums nodarbojas ar dažādu veidu dabisko akmeņu apstrādi.  
RIKON AC, gaisa siltumsūkņi un gaisa kondicionieri
RIKON AC, gaisa siltumsūkņi un gaisa kondicionieriFirma RIKON. Panasonic gaisa siltumsūkņu un kondicionieru piegāde, montāža, garantijas un pēcgarantijas apkope.
Mežotnes pils, pils
Mežotnes pils, pilsMežotnes pils jeb bijusī Mežotnes muižas kungu māja (Mesothen) atrodas Bauskas novada Mežotnes pagastā,Mežotnē. To klasicisma stilā pēc Pēterburgas galma arhitekta Džakomo Kvarengi meta uzcēla Johans Georgs Ādams Berlics 1798. - 1802. gados. Netālu atrodas bijušās muižas ēkas - kalpu māja, staļļi, pārvaldnieka māja un klētis. No 1797. līdz 1920. gadam Mežotne bija Līvenu dzimtmuiža.
Cheirons, veterinārā klīnika - aptieka
Cheirons, veterinārā klīnika - aptiekaKlīnikā piedāvājam daudzpusīgu visa veida veterināro palīdzību dzīvniekiem (suņiem, kaķiem, seskiem, trušiem, jūras cūciņām, kāmīšiem u.c.) Slimību diagnostika un ārstēšana, vakcinācija, mikročipēšana, ķirurģiskās operācijas dzīvniekiem (t.sk. kastrācija, sterilizācija, audzēju operācijas, kaulu lūzumu operatīvā un konservatīvā ārstēšana, traumas, brūces u.c.) Laboratorijas analīzes, rentgens, ultrasonogrāfija.
Vīnogu stādi
Vīnogu stādiVīnogu stādu audzētāja un šķirņu kolekcionāra Gata Kužuma saimniecībā pašlaik pārbaudes nolūkos, dārza apstākļos, tiek audzētas vairāk kā 300 vīnogu škirnes. Katru gadu kolekcija papildinās ar 20 - 30 jaunām šķirnēm, atmetot mūsu apstākļiem nepiemerotās. Būsim priecīgi jums palīdzēt, lai arī jūsu mājās augtu ražens vīnkoks, kurš priecētu ar saldām un sulīgām ogām.
Petarde LTD, pirotehnika
Petarde LTD, pirotehnikaPetarde piedāvā sarīkot brīnišķīgu uguņošanu jūsu dzīves nozīmīgākajiem brīžiem – ģimenes svētkiem, Ziemassvētkiem, Jaunajam gadam, Valsts svētkiem, kompāniju jubilejām, prezentācijām u.c.
Sīpoli, viesu nams
Sīpoli, viesu namsViesu māja Sīpoli atrodas 1 km no jūras. Skaists, dārzs, pirtiņa, viesu māja, banketu zāle, piknika vietas.
Aiva plus, celtniecības un remonta darbi
Aiva plus, celtniecības un remonta darbiAiva plus. Celtniecības un remonta darbi, fasāžu siltināšana. Iekšējie un ārējie apdares darbi. Būvmateriālu tirdzniecība.
Ūdensdzirnavas, viesu nams
Ūdensdzirnavas, viesu namsAtpūtas komplekss atjaunota dzirnavu ēkā. Viesību zāle. Sauna ar baseinu, "lux" numurs ar džakuzi un kamīnu. Komfortabla naktsmītne.
Visi banneri