Meklēt kartēMeklētājsKatalogsSludinājumiLasītavaMani datiReklāma
Reiss, autoserviss

Reiss, autoserviss

Brīvības iela 287, Jēkabpils, Latvija, LV-5201
(+371) 26772898 - Serviss
(+371) 26772898 - Rezerves daļas
(+371) 65221157 - Rezerves daļas, serviss
 
VissPiedāvājumiKarte
Apraksts

Uzņēmums darbojas no 2008. gada auto apkopes, remonta un rezerves daļu tirdzniecības jomā. Uzņēmumā strādā astoņi pieredzējuši darbinieki. Piedāvājam visu marku vieglo, kā arī komerctransporta līdz 5 t apkopi un remontu.

PiedāvājumiProdukti, pakalpojumi, atslēgvārdi, nozaresAutoserviss un auto remonts    Amortizatoru maiņa    Filtru maiņa    Bremžu remonts, apkope, diagnostika    Ritošās daļas remonts    Riepu montāža, balansēšana    Eļļas maiņa    Dzinēju un transmisijas diagnostika un remonts    Auto kondicionieru remonts un uzpildīšana    Virsmu pretkorozijas apstrāde, aizsardzība    Turbīnu maiņa    Šarnīru maiņa    Sprauslu remonts       Sprauslas, sprauslu pārbaude, regulēšana    Gultņu maiņa    Lukturu regulēšana    Logu slotiņu maiņa    Stūres iekārtas remonts    Farkopu uzstādīšana    Elektrosistēmu diagnostika, remonts    Vējstiklu maiņa    Cilindru galvu remonts un maiņa    Launch diagnostika    Komerctransporta līdz 5 tonnām remonts un apkope Automobiļu rezerves daļas, tirdzniecība    Akumulatori    Rezerves daļas    Auto riepas, riepu tirdzniecība Metināšana, metināšanas darbi    Čuguna metināšana Automobiļu transportēšana, palīdzība ceļā
Karte

Statistika:
Pilnībā apskatīts : 30599
Meklēšanas rezultātos parādīts : 954618


Rasu Dārzniecība, SIA
Rasu Dārzniecība, SIASIA Rasu Dārzniecība, esam salīdzinoši jauna stādaudzētava, ģimenes uzņēmums, Ogres novadā, Birzgales pagastā "Rasas". Specializējamies uz vasaraspuķu stādiem un ziemcietēm. Piedāvājam arī dārzeņu stādus :  tomātu, gurķu, ķirbju, arbūzu, meloņu un citus stādus.
Erebuni, armēņu restorāns
Erebuni, armēņu restorānsRestorāns „Erebuni" atrodas gleznaina dārza ielenkumā, starp kokiem, ziediem un strūklakām. Nokļūstot šeit, jūs varēsiet patīkami atpūsties, nobaudīt īstus armēņu ēdienus, kas pagatavoti uz atklātas uguns.
Vīcežu muiža, atpūtas komplekss
Vīcežu muiža, atpūtas komplekssVīcežu muiža, atpūtas komplekss. Dažādu pasākumu un svētku organizēšana, atrakcijas , atpūta pie dabas.
BriedīšKrogs, krodziņš
BriedīšKrogs, krodziņšĢimenes restorāns Jūrmalā. Dienas piedāvājumi. Telpas banketiem un bērnu ballītēm.
Iks park, biedrība
Iks park, biedrībaBiedrība “Iks parks” piedāvā izbaudīt lauku priekus, spēlējoties un relaksējoties meža malā. Šeit iespējams nodarboties ar amatniecību, interaktīvā veidā iepazīt Latvijā augošos ārstniecības augus un to īpašības.
Paradīzes, viesu nams
Paradīzes, viesu namsViesu nams, pirts, korporatīvie pasākumi līdz 100 cilvēkiem. makšķerēšana 17 zivju dīķos. Atpūta pie dabas Paradīzē.
Upesrūķi, viesu nams
Upesrūķi, viesu namsUpesrūķi. Mūsu viesi var baudīt guļbaļķu lauku mājas svētību un apkārtnes krāšņumu. Pirtiņa sola pēršanos ar bērzu, ozolu, pīlādžu, lazdu un kadiķu slotiņām, zāļu tējas.
Kandava, viesnīca
Kandava, viesnīcaLaipni lūdzam jaunajā kafejnīcā Kandava, kura atrodas Kandavas vecpilsētas daļā, ar izsmalcinātu un reizē mājīgu gaisotni. Piedāvājam 10 labiekārtotus numuriņus, banketu un konferenču zāli, pirti ar džakuzi.
Kalndruvas bloks, SIA, labiekārtošana, apzaļumošana
Kalndruvas bloks, SIA, labiekārtošana, apzaļumošanaKalndruvas bloks. Bruģakmeņi, betona bloki, keramzītbetons, betons. Teritorijas apzaļumošana, dārzu ierīkošana, to tālāka kopšana.
Dzirnavu 90
Dzirnavu 90Piršu celtniecība, projektēšana, bīvniecība, ķīniešu un itāļu mozaīkas, individuālie pasūtījumi, visa veida tvaika pirtis, īstas krievu pirtis, krāsnis un kamīni.
Visi banneri