Meklēt kartēMeklētājsKatalogsSludinājumiLasītavaMani datiReklāma
Reiss, autoserviss

Reiss, autoserviss

Brīvības iela 287, Jēkabpils, Latvija, LV-5201
(+371) 26772898 - Serviss
(+371) 26772898 - Rezerves daļas
(+371) 65221157 - Rezerves daļas, serviss
 
VissPiedāvājumiKarte
Apraksts

Uzņēmums darbojas no 2008. gada auto apkopes, remonta un rezerves daļu tirdzniecības jomā. Uzņēmumā strādā astoņi pieredzējuši darbinieki. Piedāvājam visu marku vieglo, kā arī komerctransporta līdz 5 t apkopi un remontu.

PiedāvājumiProdukti, pakalpojumi, atslēgvārdi, nozaresAutoserviss un auto remonts    Amortizatoru maiņa    Filtru maiņa    Bremžu remonts, apkope, diagnostika    Ritošās daļas remonts    Riepu montāža, balansēšana    Eļļas maiņa    Dzinēju un transmisijas diagnostika un remonts    Auto kondicionieru remonts un uzpildīšana    Virsmu pretkorozijas apstrāde, aizsardzība    Turbīnu maiņa    Šarnīru maiņa    Sprauslu remonts       Sprauslas, sprauslu pārbaude, regulēšana    Gultņu maiņa    Lukturu regulēšana    Logu slotiņu maiņa    Stūres iekārtas remonts    Farkopu uzstādīšana    Elektrosistēmu diagnostika, remonts    Vējstiklu maiņa    Cilindru galvu remonts un maiņa    Launch diagnostika    Komerctransporta līdz 5 tonnām remonts un apkope Automobiļu rezerves daļas, tirdzniecība    Akumulatori    Rezerves daļas    Auto riepas, riepu tirdzniecība Metināšana, metināšanas darbi    Čuguna metināšana Automobiļu transportēšana, palīdzība ceļā
Karte

Statistika:
Pilnībā apskatīts : 30667
Meklēšanas rezultātos parādīts : 956751


Rasu Dārzniecība, SIA
Rasu Dārzniecība, SIASIA Rasu Dārzniecība, esam salīdzinoši jauna stādaudzētava, ģimenes uzņēmums, Ogres novadā, Birzgales pagastā "Rasas". Specializējamies uz vasaraspuķu stādiem un ziemcietēm. Piedāvājam arī dārzeņu stādus :  tomātu, gurķu, ķirbju, arbūzu, meloņu un citus stādus.
Park Hotel Kekava, viesnīca
Park Hotel Kekava, viesnīcaViesnīca, telpas konferencēm un semināriem, sauna, bārs, galdu klāšana dažāda veida pasākumiem.
Vintāža, viesu nams
Vintāža, viesu namsViesu nams svinībām ar banketa zāli līdz 45 cilvēkiem kāzu, jubileju, dzimšanas dienu un korporatīvo pasākumu organizēšanai vai vienkāršai atpūtai.
Waldmeisteri, viesu māja
Waldmeisteri, viesu mājaJūs gaida omulīga atpūtas zāle ar bāru, kā arī pirts un 11 labiekārtotas istabiņas. Apmetieties pie mums un baudiet skaisto dabu!
Pārcelšanās24.lv, pārvietošanās serviss
Pārcelšanās24.lv, pārvietošanās servissPārcelšanās24.lv piedāvā dažādus pārvākšanās servisa pakalpojumus visā Latvijā un Eiropā.
Toode, SIA, jumtu segumi
Toode, SIA, jumtu segumiSIA TODE ražo: valcētos jumtus, teknes, palodzes, karnīzes, kores, vējdēļus, kā arī visus citus locījumus no tērauda. Jumtu segumi.
Acrulat, SIA
Acrulat, SIAMākslīgā akmens apstrāde un tirdzniecība, makslīgā akmens izlietnes, virutves virsmas, galda virsmas. Mākslīga akmens mēbeles.
Marteks noma, autoserviss
Marteks noma, autoservissMarteks auto piedāvā plašu auto rezerves daļu un piederumu klāstu no pasaulē pazīstamākajiem ražotājiem. Mūsu auto centrā Jūs noteikti atradīsiet to, kas nepieciešams Jūsu auto.
Latroof Ltd, SIA, jumtu segumi
Latroof Ltd, SIA, jumtu segumiLatroof Ltd. Jumta segumu materiāli, matāldakstiņi, profilētās loksnes jumtam un sienām. Bitumena dakstiņa jumti, polimēr-bitumenu ruļļu materiāli.
Mārkulīči, medību sporta un atpūtas vieta
Mārkulīči, medību sporta un atpūtas vietaMārkulīču āra šautuvēs var izmēģināt dažādus medību šaujamieročus, šaušanu ar loku, apgūt zināšanas pie prasmīga šaušanas instruktora. Te ir sporta laukumi, neparastas brīvā kritiena šūpoles, kā arī iespēja nakšņot mājīgā viesu namiņā ar pirti.
Visi banneri