Meklēt kartēMeklētājsKatalogsSludinājumiLasītavaMani datiReklāma
Āraišu Evaņģēliski luteriskā baznīca

Āraišu Evaņģēliski luteriskā baznīca

Mācītājmuiža, Drabešu pagasts, Cēsu novads, Latvija
(+371) 64197222
 
VissPiedāvājumi
Apraksts

Patreizējā izskatā baznīca pastāv no 1791.gada. Baznīcas interjera sastāvdaļas galvenokārt ir 18.gs. galdniecības darinājumi, atsevišķi priekšmeti ir no 19.gs. 2.puses. Baznīcas ērģeles būvētas 1904.gadā.

Pirmās liecības par baznīcas dibināšanu 1202.-1209. gados atrodamas āraišu draudzes mācītāja E.J.A. Kornēlija vēstulē Rīgas Kamervaldei. Tomēr pirmās rakstītās ziņas par Āraišu baznīcu parādās tikai 1445. gada zemes pirkšanas un pārdošanas aktā.

Āraišu baznīca gadsimtu gaitās ir tikusi gan postīta, gan atjaunota, un pašreizējais baznīcas veidols ir saglabājies no 1791. gada. Interjera sastāvdaļas galvenokārt pārstāv 18.gs galdniecības darinājumus (soli, kancele). Atsevišķi iekārtas priekšmeti ir 19. gs. pirmās puses darinājumi.

PiedāvājumiProdukti, pakalpojumi, atslēgvārdi, nozaresBaznīcas, dievnami Tūrisma apskates objekti

Statistika:
Pilnībā apskatīts : 10714
Meklēšanas rezultātos parādīts : 19579


Rasu Dārzniecība, SIA
Rasu Dārzniecība, SIASIA Rasu Dārzniecība, esam salīdzinoši jauna stādaudzētava, ģimenes uzņēmums, Ogres novadā, Birzgales pagastā "Rasas". Specializējamies uz vasaraspuķu stādiem un ziemcietēm. Piedāvājam arī dārzeņu stādus :  tomātu, gurķu, ķirbju, arbūzu, meloņu un citus stādus.
Gintus, SIA, mērniecība
Gintus, SIA, mērniecībaSIA Gintus , mērniecība, topogrāfija, detālplānojumi, izpildshēmas, robežplāni.
Bīriņu Pils, viesnīca
Bīriņu Pils, viesnīcaBīriņu pils, neogotikas arhitektūras pērle Vidzemē. Vieta svinībām, viesnīca, jaunlaulāto numurs, pirtis, Dzirnavu krodziņš, skaists parks Bīriņu ezera krastā.
Mārkulīči, medību sporta un atpūtas vieta
Mārkulīči, medību sporta un atpūtas vietaMārkulīču āra šautuvēs var izmēģināt dažādus medību šaujamieročus, šaušanu ar loku, apgūt zināšanas pie prasmīga šaušanas instruktora. Te ir sporta laukumi, neparastas brīvā kritiena šūpoles, kā arī iespēja nakšņot mājīgā viesu namiņā ar pirti.
Mežvidi, viesu nams
Mežvidi, viesu namsMežvidi ir jauns viesu nams Kurzemē. Veidojot vietu kā jautrām svinībām, tā mierīgai atpūtai, centāmies apvienot mūsdienu vajadzības ar senatnes vērtībām.
Mēnesnīcas, viesu nams
Mēnesnīcas, viesu namsViesu māja Mēnesnīcas, atrodas Grīvas upes krastā, piedāvājam naktsmītnes,kamīnzāle līdz 30 personām, sauna, labiekārtota virtuve, ugunskura vieta, volejbola laukums.
Jerevan, viesnīca
Jerevan, viesnīcaTrīs zvaigžņu viesnīca ar 24 vietām Erevāna atrodas netālu no pilsētas, skaistā mežu ielokā. Šī ir lieliska vieta atpūtai un jaukai laika pavadīšanai. Droša autostāvvieta, bērnu rotaļu laukums, ugunskura vietas.
Raibie logi, viesnīca
Raibie logi, viesnīcaViesnīca Raibie logi piedāvā naktsmītnes desmit labiekārtotos numuros, no kuriem divi ir piemēroti ģimenēm ar bērniem. Visos numuros ir TV un interneta pieslēgums. Brokastis ir iekļautas cenā.
Zanda, rokdarbi, keramika
Zanda, rokdarbi, keramikaSvēpētās keramikas bļodas, krūzes, svečturi, vāzes,adījumi.
ASTRA TŪRE, ceļojumu birojs
ASTRA TŪRE, ceļojumu birojsAvioKases.lv. Aviobiļetes, avio biļešu kases, rezervācija, pārdošana. Viesnīcu rezervēšana. Čarterlidojumi. Autobusu biļetes. Automašīnu noma.
Visi banneri