Meklēt kartēMeklētājsKatalogsSludinājumiLasītavaMani datiReklāma
Deicija, SIA

Deicija, SIA

Vērdiņi, Baldone, Ķekavas novads, Latvija, LV-2125
(+371) 26511114
 
VissPiedāvājumiGalerijaKarte
Apraksts

SIA "Deicija" ir dibināts 2007. gada 13. aprīlī.

Mūsu uzņēmuma galvenais darbības virziens ir labiekārtošanas un apzaļumošanas visa pakalpojumu sniegšana, kas sevī ietver gan projektu izstrādi, gan to realizāciju dzīvē, gan arī realizētā projekta kopšanu un uzturēšanu.

 

Mūsu uzņēmums patstāvīgu darbību ir uzsācis salīdzinoši nesen, bet visiem mūsu speciālistiem ir ļoti lielas gan praktiskās darbības zināšanas, strādājot līdzīgos uzņēmumos jau no 1997. gada, gan arī teorētiskās, savulaik apgūstot dārznieka specialitāti Bulduru Dārzkopības tehnikumā. Tāpēc varam droši teikt, ka mēs ne tikai zinam, kas jādara, bet arī mākam to izdarīt!

 

Izvēloties mūs par sava dārza ierīkotājiem vai uzturētājiem, Jūs būsiet gandarīti par sasniegto rezultātu!

Galerija
PiedāvājumiProdukti, pakalpojumi, atslēgvārdi, nozaresTeritorijas labiekārtošana Labiekārtošana, apzaļumošana    Zālienu, mauriņu ierīkošana, kopšana    Dīķi, dīķu ierīkošana       Dekoratīvo strautiņu un dīķu ierīkošana    Bruģēšana, bruģēšanas pakalpojumi    Koku un krūmu zāģēšana       Koku vainagu veidošana, kopšana, nostiprināšana, retināšana, samazināšana    Dārza celiņu, dārza laukumu izveide    Akmensdārzu ierīkošana    Dārzu rekonstrukcija    Dižstādu piegāde un stādīšana    Apstādījumi    Teritorijas uzkopšana Ekskavatoru noma Floristu pakalpojumi Labiekārtojumu projektēšana Melnzemes, grants, smilts, šķembu piegāde Hidrosēja
Karte

Statistika:
Pilnībā apskatīts : 40647
Meklēšanas rezultātos parādīts : 358097


Rasu Dārzniecība, SIA
Rasu Dārzniecība, SIASIA Rasu Dārzniecība, esam salīdzinoši jauna stādaudzētava, ģimenes uzņēmums, Ogres novadā, Birzgales pagastā "Rasas". Specializējamies uz vasaraspuķu stādiem un ziemcietēm. Piedāvājam arī dārzeņu stādus :  tomātu, gurķu, ķirbju, arbūzu, meloņu un citus stādus.
Hotel Tigra, viesnīca
Hotel Tigra, viesnīcaViesnīca Tigra Cēsu pievārtē Jūs gaidīs, lai sniegtu atpūtu pēc dienas darbiem un aktivitātēm. Īpašus brīžus var baudīt Atpūtas centrā, kurā ir pirts, baseins un banketu-semināru zāle.
Rīgas Būvserviss, būvmateriālu tirdzniecība
Rīgas Būvserviss, būvmateriālu tirdzniecībaRĪGAS BŪVSERVISS piedāvā izdevīgi iegādāties visdažādākos būvmateriālus - jumtam, fasādei, pamatiem, iekšējai un ārējai apdarei, siltumizolācijai u.c., kā arī logus, durvis, santehniku un pārvietojamās mājiņas.
Eko Solis, SIA
Eko Solis, SIA"Eko Solis" piedāvā ekoloģisku dabīgu koka impregnantu, kas lietojams iekšdarbiem un ārdarbiem. Augu izcelsmes produkts - tas ir izgatavots no linsēklu eļļas.
Ķekavas zoo
Ķekavas zooAtpūtas kompleks atrodas 3 km no Ķekavas centra, klusā un ļoti skaistā vietā, blakus upei Ķekaviņa. Kamīnzāle, pirts, dabas takas.
Žēlsirdības māja, alternatīvās aprūpes centrs
Žēlsirdības māja, alternatīvās aprūpes centrsAlternatīvās aprūpes centrs Žēlsirdības māja jauniešiem ar ierobežotām iespējām.
Tulku Fabrika, tulkošanas birojs
Tulku Fabrika, tulkošanas birojsZTB.LV sniedz plašu tulkošanas pakalpojumu klāstu – rakstiskus un mutiskus tulkojumus jebkurās valodu kombinācijās. Mūsdienīgās megapoles multikulturālā vide pastāvīgi liek mums saskarties ar dažādas tematikas tekstu tulkošanas nepieciešamību.
Bīriņu Pils, viesnīca
Bīriņu Pils, viesnīcaBīriņu pils, neogotikas arhitektūras pērle Vidzemē. Vieta svinībām, viesnīca, jaunlaulāto numurs, pirtis, Dzirnavu krodziņš, skaists parks Bīriņu ezera krastā.
Norde metāls, SIA, metālapstrāde
Norde metāls, SIA, metālapstrādeNORDE METĀLS, uzņēmuma darbības veids ir metālizstrādājumu ražošana - melnā metāla,  nerūsējošā tērauda. Vārti, trepes, margas
Evergreen, akmens apstrāde
Evergreen, akmens apstrādeAkmens materiāli - bruģakmens, granīta apmales, akmens apdares plāksnes, flīzes, pakāpienu plāksnes, kāpņu elementi, puķu podi, kastes, palisādes, žogu stabi un citi dabīga akmens materiāli.
Visi banneri