Meklēt kartēMeklētājsKatalogsSludinājumiLasītavaMani datiReklāma
Warm House, SIA, termobloki

Warm House, SIA, termobloki

Ražotne Spirgus, Slampes pagasts, Tukuma novads, Latvija, LV-3119
(+371) 29426010
 
VissPiedāvājumi
Produkti, pakalpojumi, atslēgvārdi, nozaresBūvmateriāli un būvkonstrukcijas
Karte

Daugavas muzejs
Daugavas muzejsDaugavas muzejs piedāvā, ekskursijas skolēniem, kāzu ekskursijas, dažādas pedagoģiski izzinošas nodarbības gan skolēniem gan pirmsskolas vecuma bērniem. Muzejs atrodas Doles muižas jaunajā kungu mājā. Muižas parkā iespējams rīkot saviesīgus pasākumus.
Zanzibāra, kempings
Zanzibāra, kempingsKempings Zanzibāra atrodas pavisam netālu no Rīgas - tikai 20 minūšu brauciena attālumā skaistā vietā Daugavas-Misas kanāla malā
Kaņepītes, ZS, bioloģiskā lauksaimniecība
Kaņepītes, ZS, bioloģiskā lauksaimniecībaZemnieku saimniecība "Kaņepītes" bioloģiski audzē un ražo dazāda veida graudu produkciju no kviešiem, rudziem, miežiem, auzām, griķiem, zirņiem un ķimenēm. BIO milti, graudi, pārslas u.c. Brauciet ar saviem traukiem uz saimniecību pēc produkcijas, dabūsiet patīkamu atlaidi!
K-masti.lv, SIA
K-masti.lv, SIAJa vēlaties pie savas privātmājas vai uzņēmuma uzstādīt karoga mastu, ja nepieciešami Latvijas, uzņēmuma vai citi karogi, tad K-MASTI.LV ir pareizākā vieta, lai tiktu pie kārotā! Karogi un karogu masti tā ir mūsu lieta!
Copes, viesu nams
Copes, viesu namsViesu nams Copes. Labiekārtotas istabas, banketu zāle, pirts. Atpūta uz ūdeņiem, makšķerēšana. 58 km no Rīgas.
Kalumi SIA, kalumi
Kalumi SIA, kalumiKalēja pakalpojumi, kamīnu restes un instrumenti, dekoratīvie apkalumi, eņģes, durvju rokturi, atslēgas, kokapstrādes instrumenti, svečturi, vārti, franču balkoniņi un daudz kas cits.
220.lv interneta veikala ofiss
220.lv interneta veikals piedāvā ērtu, ātru ieprikšanos internetā, kā arī plašu preču klāstu, nodrošinot pasūtīto preču piegādi visā Latvijā.
Telpaugi.lv
Telpaugi.lvAugi, puķu podi birojam, mājām, terasēm un pasākumiem!       Parūpēsimies arī par augu kopšanu!
Elīna Sila Art
Elīna Sila ArtAuduma autiņi un autiņbiksītes zīdaiņiem un bērniem. Izšūšanas pakalpojumi. Personalizēti izšuvumi uz dažādiem auduma izstrādājumiem - krekliem, maisiņiem, cepurītēm, dvieļiem, priekšautiem utt. Firmas logo izšūšana. Izšuvumi personalizētām dāvanām kāzām, kristībām, ziemassvētkiem, visa veida svinībām utt.
Geolite, ģeoloģiskā izpēte
Geolite, ģeoloģiskā izpēteGeolite. Ģeoloģiskā un ģeotehniskā izpēte. Inženiertehnisko pētījumu komplekss, ko izmanto būvju projektēšanā.
Visi banneri