Meklēt kartēMeklētājsKatalogsSludinājumiLasītavaMani datiReklāma

Komanda, veikals

Grostonas iela 6b, Rīga, Latvija
(+371) 67272833
 
VissPiedāvājumiVideo
Video
PiedāvājumiProdukti, pakalpojumi, atslēgvārdi, nozaresSporta preces

Statistika:
Pilnībā apskatīts : 7304
Meklēšanas rezultātos parādīts : 26713
Skatīt arī katalogā : Sporta preces


Kaminer, SIA
Kaminer, SIAŽogu izgatavošana un uzstādīšana. Kamīnu, Krāšņu, Barbekjū uc. mūrēšana, uzstādīšana un to apdare. Apkures sistēmas montāža. Saules sistēmu uzstādīšana. Kamīni, krāsnis, plītis, Biokamīni, krāsns piederumi. Čuguna izstrādajumi mājai un dārzam. Saules kolektori, saules paneļi, vēja ģeneratori utt.
Mežvidi, viesu nams
Mežvidi, viesu namsMežvidi ir jauns viesu nams Kurzemē. Veidojot vietu kā jautrām svinībām, tā mierīgai atpūtai, centāmies apvienot mūsdienu vajadzības ar senatnes vērtībām.
Improvement, SIA
Improvement, SIABeramo kravu piegāde (dolomīta šķembas, grants, smilts, melnzeme). Teritoriju labiekārtošana. Bruģa ieklāšana. Piebraucamo, servitūta, piemājas un lauku ceļu būve.
Ārijas stādaudzētava, stādaudzētava
Ārijas stādaudzētava, stādaudzētavaĀrijas stādaudzētava ir izveidota uz Lēdurgas dendroparka bāzes, kas garantē piedāvāto dekoratīvo augu stādu sekmīgu ieaugšanos vietējos klimatiskajos apstākļos.
Eco Tehnoloģijas, SIA
Eco Tehnoloģijas, SIASIA Eco tehnoloģijas ir uzņēmums, kas darbojās savā nozarē jau 10 gadus. Strādājam ar sertificētām iekārtām un materiāliem. Sadarbojamies ar lielākājiem ražotājiem, kuri ir pārbaudīti un pierādījuši sevi Latvijas tirgū daudzu gadu garumā. Mēs atradīsim labāko risinājumu gan mazai privātmājai, gan lielam projektam.
Mēnesnīcas, viesu nams
Mēnesnīcas, viesu namsViesu māja Mēnesnīcas, atrodas Grīvas upes krastā, piedāvājam naktsmītnes,kamīnzāle līdz 30 personām, sauna, labiekārtota virtuve, ugunskura vieta, volejbola laukums.
Photon L Baltic, apgaismes tehnika
Photon L Baltic, apgaismes tehnikaVisdažādākā pielietojuma LED apgaismojuma produkciju – dažāda veida spuldzes, prožektorus un ielu gaismekļus. Uzņēmuma „Photon - L" vīzija ir zaļāka nākotne, samazinot enerģijas patēriņu.
Ligas, viesu nams
Ligas, viesu namsTikai 10. minūšu braucienā no Rīgas, Jūs nokļūsiet viesu namā Līgas, kas atrodas Ķekavā. Lai Jūs justos, kā mājās, esam padomājuši par visu, līdz pēdējam sīkumam. Īsta pirtiņa, vēss baseins un veldzējošs dīķ
Ivonna, SIA
Ivonna, SIASIA Ivonna veic galdu klāšanu Rīgas apkārtnē. Piedāvājumā ēdieni visām gaumēm par ļoti draudzīgām cenām. Siltu ēdienu atvešana līdz 50 personām. Trauku īre par brīvu.
Līva***, viesnīca
Līva***, viesnīcaViesnīca Līva ir tūristu klases viesnīca, kura piedāvā 111 numurus ar Biznesa plus, biznesa, standarta un ekonomiskās klases ērtībām. Restorāns Upe piedāvā Jums brokastis pie zviedru galda, biznesa pusdienas un vakariņas.
Visi banneri