Meklēt kartēMeklētājsKatalogsSludinājumiLasītavaMani datiReklāma
Intema, SIA

Intema, SIA

Cēsu iela 31B, Rīga, Latvija, LV-1012
(+371) 28111002 - Veikals Cēsu ielā 31b
(+371) 27000112
(+371) 20373717
(+371) 23370600
Juridiskais nosaukums : INTEMA, SIA
Reģistrācijas numurs : 40103280006
Juridiskā adrese : Kurzemes prospekts 130 - 9, Rīga, LV-1069
 
VissPiedāvājumiGalerijaVideoKarte
Produkti, pakalpojumi, atslēgvārdi, nozaresMēbeļu izgatavošana, ražošana    Matrači Skatīt vairāk      Ortopēdiskie matrači       Nestandarta matrači       Anatomiskie matrači       Lateksa matrači       Virsmatrači Skatīt vairāk      Bērnu matrači Skatīt vairāk      Matrači ar rāmi       Matrači viesnīcām Skatīt vairāk      Apaļi matrači       Matrači uz kājām       Matraču izgatavošana un ražošana    Gultas Skatīt vairāk      Divvietīgas gultas       Gultas pēc pasūtījuma       Gultas līstes    Mēbeles       Krēsli          Bāra krēsli       Dīvāni          Dīvāni restorāniem       Ādas mēbeles       Mēbeles viesnīcām       Mīkstās mēbeles       Mēbeles restorāniem un kafejnīcām       Naktsskapīši Skatīt vairāk      Kušetes       Nestandarta mēbeles Apdares paneļi, plāksnes Dekoratīvie tapsējumi Mēbeļu projektēšana Mēbeles pēc individuālā pasūtījuma
Karte

Rasu Dārzniecība, SIA
Rasu Dārzniecība, SIASIA Rasu Dārzniecība, esam salīdzinoši jauna stādaudzētava, ģimenes uzņēmums, Ogres novadā, Birzgales pagastā "Rasas". Specializējamies uz vasaraspuķu stādiem un ziemcietēm. Piedāvājam arī dārzeņu stādus :  tomātu, gurķu, ķirbju, arbūzu, meloņu un citus stādus.
Copes, viesu nams
Copes, viesu namsViesu nams Copes. Labiekārtotas istabas, banketu zāle, pirts. Atpūta uz ūdeņiem, makšķerēšana. 58 km no Rīgas.
Poligons DK, peintbols
Poligons DK, peintbolsPoligons DK Peintbols,ekstremālā vidē bijušajā kara bāzē,ar papildus uzstādītiem šķēršļiem!Krievu pirts
LMIC servisa centrs
LMIC servisa centrsLMIC SERVISS ir autorizēts SIEMENS servisa partneris. Veicam SIEMENS mobilo telefonu garantijas un pēcgarantijas remontus. Labojam NOKIA, SAMSUNG, SonyEricsson, Motorola u.c.
Dārza Tehnika, SIA, Veikals-serviss
Dārza Tehnika, SIA, Veikals-servissMeža un dārza tehnikas zīmoli Husqvarna, Stiga, Partner, Jonsered un Alpina ražoti motorzāģi, trimmeri, krūmgrieži, zāles pļāvēji, traktori.
Santa, viesnīca
Santa, viesnīcaViesnīca netālu no Siguldas centra – gleznainā nostūrī, ezera krastā ar skaistiem dabas skatiem. Jūsu rīcībā: ērta viesnīca, lielisks restorāns, orģināla kamīnzāle un sauna, konferenču zāle.
Kļava
KļavaViena no Kļavas jaunajām aktivitātēm ir sadarbība ar slavenu Vācijas koka durvju ražotāju - firmu LEBO, kas pērk Latvijā ražotas, precizi ēvelētas sagataves, durvju karkasu izgatavošanai
Lux Riga, SIA
Lux Riga, SIALux ir viena no vadošajām un visvairāk cienījamām tiešās pārdošanas organizācijām pasaulē ar bagātīgu panākumu vēsturi, tālredzīgu, inovatīvu un progresīvu uzsvaru uz nākotni.Ja jūs aizraujaties ar pārdošanu un ir vēlme palīdzēt klientiem, Lux ir vieta, kur būt. Mēs esam viena liela komanda, kas piedāvā motivējošas un izaicinošas darba vietas. Jums būs iespēja piedalīties dažādās veicināšanas programmās un pasākumos , kas tiek organizēti Baltijas mērogā, kā arī visā pasaulē.
Vašlejas, viesu māja
Vašlejas, viesu mājaVašlejas - viesu nams Tukumā, sakoptā lauku vidē. Vieta pasākumiem, naktsmītnes, kamīnzāle, karaoke, pirts. Piknika vietas, teniss.
ALAUŠYNĖ , viesu nams
ALAUŠYNĖ , viesu namsLauku sēta Alaušynė pie Alaušas ezera. Naktsmītnes, ēdināšana kafejnīcā ABU, konferenču zāle, pirts un baseins, kuteris un plosts. Kvadricikli, velosipēdi, biljards, teniss, basketbols.
Visi banneri