Meklēt kartēMeklētājsKatalogsSludinājumiLasītavaMani datiReklāma
August Latvia Serviss, SIA

August Latvia Serviss, SIA

Sliežu iela 6 - 5, 2. stāvs, Rīga, Latvija, LV-1005
(+371) 26067676 - Notekūdeņu bioloģiskās attīrīšanas iekārtas
(+371) 20010699 - Septiķi, Tilpnes, Naftas atdalītāji, Tauku atdalītāji
Apraksts
SIA „August Latvia” ir dibināta 2011. gada beigās, kā UAB „August ir Ko” meitas uzņēmums, Mūsu mērķis ir piedāvāt Latvijas tirgū vienas no progresīvākajām notekūdeņu bioloģiskās attīrīšanas iekārtām, tās ir patentētas, un tām ir vieni no augstākajiem attīrītā ūdens rādītājiem. Notekūdeņu bioloģiskās attīrīšanas iekārtas ir patentētas un atbilst Eiropas standartam un ir marķētas ar CE zīmi.
SIA „August Latvia” tipveida notekūdeņu bioloģiskās attīrīšanas iekārtas ir piemērotas sadzīves notekūdeņu attīrīšanai no individuālām mājām, viesnīcām restorāniem, maziem uzņēmumiem un tml. Notekūdeņu attīrīšana iekārtās notiek bioloģiskā veidā. Tās laikā mikroorganismi sadala un kā barību izmanto notekūdeņos esošos organiskos piesārņojumus, tādā veidā attīrot ūdeni. Bioloģiskā attīrīšanas metode balstās uz baktēriju spēju baroties ar dažādām organiskām un minerālām vielām, kas atrodas notekūdeņos. Baktēriju dzīvai darbībai bez barības vielām arī nepieciešams skābeklis, tāpēc notekūdeņu attīrīšanas iekārtā papildus tiek uzstādīts arī gaisa sūknis.
”August Latvia” bioloģiskās attīrīšanas iekārtu priekšrocības:
 Iekārtas atbilst likumdošanai
 Attīrīšanas iekārtām ir 10 gadu garantija.
 Liela attīrīšanas efektivitāte, attīra no slāpekļa un fosfora
 Zems elektroenerģijas patēriņš
 Ērta un reta apkalpošana
 Sevišķi mazs dūņu pieaugums
 Iekārta ieslēgta standarta režīmā, var tikt atstāta 180 dienas bez notekūdeņu ieplūdes, tādēļ neradīs jums problēmas, ja plānojat doties ceļojumā vai atvaļinājumā
 Neaizņem daudz vietas un nebojā apkārtējo ainavu.
 Vienkārša un viegla uzstādīšana, viegli transportējama
 Netiek izmantotas ķīmiskas vielas
 Ar taimera palīdzību iekārtu var atstāt darbības režīmā līdz 6 mēnešiem ilgi
 Var darboties jebkādos laika apstākļos, neaizsalst pat zemas temperatūras apstākļos
 Atbilst augstākajiem ekoloģiskajiem standartiem un nerada kaitējumu videi
Galerija
Video
PiedāvājumiProdukti, pakalpojumi, atslēgvārdi, nozaresBioloģiskās notekūdeņu, kanalizācijas attīrīšanas iekārtas Skatīt vairāk   Privātmāju notekūdeņu attīrīšanas risinājumi    Eļļas, naftas atdalītāji    Sūknētavas    Smilšu - dubļu atdalītāji Kanalizācijas sistēmas, montāža, izbūve un projektēšana Kompresori    Kompresoru remonts, serviss    Kompresoru realizācija Aeratori, gaisa pūtēji    Membrānu gaisa pūtēji    Gaisa pūtēju remonts    Gaisa pūtēju rezerves daļas Drenāžas sistēmas    Lietus ūdens drenāža, drenāžas izveidošana    Lietus ūdens novadīšana, drenāža Attīrīšanas iekārtu uzstādīšana Attīrīšanas iekārtu projektēšana mini ekskavatora īre (Ārējo kanalizāciju un ūdensvada tīklu izbūve ) Skatīt vairākSeptiķi, kanalizācijas septiskās tvertnes    Septiķi, kanalizācijas septiskās tvertnes Ugunsdzēsības rezervuāri Stikla šķiedras tilpnes Ūdens tvertnes Sūkņu stacijas
Karte

Statistika:
Pilnībā apskatīts : 15451
Meklēšanas rezultātos parādīts : 231569


GRANITE, IK
GRANITE, IKUzņēmums Granitespecializējās kapu labiekārtošanā. Izgatavojam, pārdodam un uzstādām kapu pieminekļus, kapu apmales, kapu sētiņas, kā arī piedāvājam kapu memoriālu izveidi. Piedāvājam labiekārtot kapa vietu, veicot apzaļumošanu un/vai restaurāciju.
Pārvietojamās pirtis, kubli, SUP dēļu un laivu noma
Pārvietojamās pirtis, kubli, SUP dēļu un laivu nomaPārvietojamās pirtis - mucas, baļļas (kubli). Laivu noma braucienam pa Abavu, laivošana Kurzemē, laivu noma Kandavā, šoferu transports no laivošanas gala punkta līdz vietai, kur esat sākuši ceļojumu un atstājuši Jūsu transporta līdzekļus. SUP dēļu noma. Dārza spēles.
Pierīgas pirtis, pirts
Pierīgas pirtis, pirtsPirts ēka, kur nosvinēt jubilejas līdz 8 cilvēkiem vai atpūsties ģimenei. Teritorija, 3ha platībā, kur uzrīkot sporta svētkus. Demokrātiskas un diferencētas cenas.
Aļņi, viesu māja
Aļņi, viesu mājaViesu Nams Aļņi piedāvā:Viesu māju ar banketu zāli kāzām un svinībām līdz 46 personām. Nakšņošanai 34 guļvietas - ieskaitot papildvietas. Numurs jaunlaulātajiem. Guļbūves pirts ar āras baseinu un ūdens kaskādi.Nojumi nelielām svinībām vasaras sezonā. Ēdināšanu un apkalpošanas pakalpojumus kāzām, viesībām, banketiem, semināriem, nelieliem sporta pasākumiem.Atrodamies 25 km no Rīgas, 3 km no Ogres starp Ogri un Tīnūžiem.
Zilver, vīna darītava
Zilver, vīna darītavaPatlaban “Zilver” vīna darītavā tiek ražoti vairāk kā 10 dažādu ogu, augļu, meža ogu un pat ziedu vīni. Blakus esošajā vīnotavā kā tūristu grupām, tā arī individuālajiem apmeklētajiem tiek piedāvāta iespēja nobaudīt darītos vīnus, starp kuriem ikviens noteikti atradīs savai gaumei atbilstošu.
Ezernieki, viesu nams
Ezernieki, viesu namsViesu nams Ezernieki atrodas 300m attālumā no Zāģezera. Vietu skaits – 20 Katrā stāvā dušas telpas, tualetes. Kopēja virtuve, pieejama plīts, ledusskapis, trauki. Atpūtas telpa, var organizēt svinības, seminārus. Atsevišķi pirts māja. Cena: 7-10 €/personai. Saziņas valodas: LV, ENG, RUS
Vila Baldininkas
Vila BaldininkasBALDININKAS ir moderns kūrorts, kas sastāv no trim korpusiem. Tas atrodas Kuršu jūras līča krastā, Neringā. Vien- un divistabu aparatmenti.
Aiva plus, celtniecības un remonta darbi
Aiva plus, celtniecības un remonta darbiAiva plus. Celtniecības un remonta darbi, fasāžu siltināšana. Iekšējie un ārējie apdares darbi. Būvmateriālu tirdzniecība.
RD Met, SIA, metālapstrāde
RD Met, SIA, metālapstrādeSIA "Brizmet" nodarbojas ar metālapstrādi un metālizstrādājumu ražošanu pēc pasūtījuma. Virpošanas un frēzēšanas darbi. Pie mums strādā speciālisti ar lielu pieredzi mētālapstrādes jomā.
ML Grupa 3, būvmateriālu tirdzniecība
ML Grupa 3, būvmateriālu tirdzniecībaBūvmateriālu interneta veikals. Fasādes un Siltumizolācijas materiāli. Jumta segumi. Sausie maisījumi, mastikas. Iekšdurvis. Skrūves un stiprinājumi.
Visi banneri