Meklēt kartēMeklētājsKatalogsSludinājumiLasītavaMani datiReklāma

Lībānu- Jaunzemju avoti

Cēsu rajons
 
VissPiedāvājumi
Produkti, pakalpojumi, atslēgvārdi, nozaresAvoti

Rasu Dārzniecība, SIA
Rasu Dārzniecība, SIASIA Rasu Dārzniecība, esam salīdzinoši jauna stādaudzētava, ģimenes uzņēmums, Ogres novadā, Birzgales pagastā "Rasas". Specializējamies uz vasaraspuķu stādiem un ziemcietēm. Piedāvājam arī dārzeņu stādus :  tomātu, gurķu, ķirbju, arbūzu, meloņu un citus stādus.
Kalēji, brīvdienu māja
Kalēji, brīvdienu mājaViesu māja, pirts un kempings Mazirbē. Jūra un pludmale bez burzmas. Lieliska atpūta no pilsētas kņadas.
Latgales galdnieks, IK
Latgales galdnieks, IKLatgales galdnieks. Mēbeļu restaurācija un ražošana, kāpņu un durvju ražošana, guļbūves. Masīvkoks, finierēts saplāksnis, MDF, lamināts. Izstrādājumi tiek beicēti, lakoti vai krāsoti, atkarībā no klienta vēlmēm.
Indāni, lauku māja
Indāni, lauku mājaLauku māja, pirts, lauku saimniecība (bioloģiskā lauksaimniecība). Izjādes ar zirgiem, ekskursijas pa lauku saimniecību. Seno darbarīku kolekcijas.
Akmens lietas, SIA
Akmens lietas, SIAŅemot vērā ilggadējo meistaru darbu pieredzi, SIA „Akmens Lietas” ir iespējams veikt visdažādākās sarežģītības pakāpes darbus, kas saistīti ar akmens apstrādi, t.i.: dažādu pieminekļu formu izveide un izgriešana, granīta un laukakmens zāģēšana, pulēšana, pārpulēšana
Krauklīši, viesu nams
Krauklīši, viesu namsKrauklīši ir moderna guļbūve ar lielu terasi, mākslīgā dīķa krastā. Viesu namā ir Tv/Sat, karaoke, bārs, virtuve, kamīns, plaša telpa dejām un banketiem.
Robežnieki kokaudzētava
Robežnieki kokaudzētavaPlašs skujkoku, lapu koku, krūmu un ziemciešu puķu stādu sortiments. 130 dažādu krāsu, formu skujkoku, 250 lapu koku un krūmu nosaukumi, kā arī ap 200 ziemciešu puķes.
RIKON AC, gaisa siltumsūkņi un gaisa kondicionieri
RIKON AC, gaisa siltumsūkņi un gaisa kondicionieriFirma RIKON. Panasonic gaisa siltumsūkņu un kondicionieru piegāde, montāža, garantijas un pēcgarantijas apkope.
Iron Design, SIA
Iron Design, SIAKalto metālizstrādājumu priekšrocības ir oriģinalitāte, neatkārtojamas formas, estētiskums un neapšaubāmi greznums, kas kalpos gadiem ilgi. Nekas cits nepadarīs Jūsu māju, dārzu, dzīvokli vai biroju tik oriģinālu un greznu, kā kalti metālizstrādājumi.
Zilver, vīna darītava
Zilver, vīna darītavaPatlaban “Zilver” vīna darītavā tiek ražoti vairāk kā 10 dažādu ogu, augļu, meža ogu un pat ziedu vīni. Blakus esošajā vīnotavā kā tūristu grupām, tā arī individuālajiem apmeklētajiem tiek piedāvāta iespēja nobaudīt darītos vīnus, starp kuriem ikviens noteikti atradīs savai gaumei atbilstošu.
Visi banneri