Meklēt kartēMeklētājsKatalogsSludinājumiLasītavaMani datiReklāma
Nekādi džungļi, SIA, labiekārtošanas darbi

Nekādi džungļi, SIA, labiekārtošanas darbi

Gundegas 2-11, Sējas novads, Latvija, LV-2162
(+371) 27020990
 
VissPiedāvājumi
PiedāvājumiProdukti, pakalpojumi, atslēgvārdi, nozaresLabiekārtošana, apzaļumošanaBruģēšana, bruģēšanas pakalpojumiTeritorijas labiekārtošanaTeritorijas uzkopšanaBīstamo koku zāģēšanaVējā nolauzto, izgāzto, īpaši bīstamo koku novākšanaKrastu, nogāžu veidošana, stiprināšanaKoku vainagu veidošana, kopšana, nostiprināšana, retināšana, samazināšanaGrāvju rakšanaSkaldīta malkaMalkas piegāde, malkaDzīvžogiKoku un krūmu zāģēšanaDzīvžogu kopšana, cirpšana, izgriešana, formēšanaZāliena aerācija, vertikulēšana, trimmerēšanaĒku nojaukšana, demontāžaŽogi, sētasŽogu projektēšana, izgatavošana, montāža, servissZemes un rakšanas darbiZemes līdzināšanaZemes planēšanaKoksnes, būvgružu izvešanaZālienu, mauriņu ierīkošana, kopšanaGrāvju tīrīšanaDārza celiņu, dārza laukumu izveideMežu apsaimniekošanaLauku teritoriju apsaimniekošanaZālienu labošana, atjaunošanaReljefa izveideZemes līmeņa pacelšanaŽogu demontāžaPamežu, meža jaunaudžu apauguma novākšanaAizaugušu pļavu izzāģēšanaBebru dambju nojaukšanaNotekūdeņu sistēmas būvniecība un projektēšanaMeža inventarizācija, taksācijaMežu dastošana un stigošanaZāliena pļaušana, trimerēšana

Statistika:
Pilnībā apskatīts : 11631
Meklēšanas rezultātos parādīts : 530823
Skatīt arī katalogā : Labiekārtošana, apzaļumošana


Rasu Dārzniecība, SIA
Rasu Dārzniecība, SIASIA Rasu Dārzniecība, esam salīdzinoši jauna stādaudzētava, ģimenes uzņēmums, Ogres novadā, Birzgales pagastā "Rasas". Specializējamies uz vasaraspuķu stādiem un ziemcietēm. Piedāvājam arī dārzeņu stādus :  tomātu, gurķu, ķirbju, arbūzu, meloņu un citus stādus.
Florius, SIA
Florius, SIAGalvenā mūsu uzņēmuma pamatnozare ir profesionāla dārza ierīkošana, kopšana, labiekārtošana. Mēs esam šeit, lai padarītu mūsu apkārtējo vidi skaistāku un baudāmāku.
Alefs S, SIA
Alefs S, SIAIzgatavojam un uzstādam tērauda durvis, kas ir noturīgas pret uzlaušanu un aprīkotas ar labākajiem mūsdienīgākajiem aizsardzības līdzekļiem.
Rūķīši, viesu māja
Rūķīši, viesu mājaRūķīši, viesu māja Murjāņos. Atpūta pie Gaujas, naktsmītnes, pirts, banketu zāle, telšu vietas.
Dzīpari S, tekstila izstrādājumi
Dzīpari S, tekstila izstrādājumiDzīpars piedāvā roku darbu izstrādājumus no lina un vilnas. Darbs tiek veikts uz vecā tipa koka stellēm, kās redzamas brīvdabas muzejā.
Virškalni, ZS, labiekārtošana, apzaļumošana
Virškalni, ZS, labiekārtošana, apzaļumošana Z/s Virškalni pamatnodarbošanās ir apzaļumošanas projektu izstrāde un dārzu ierīkošana. Tāpat arī rožu un daudzu citu pašu audzētu stādu vairumtirdzniecība un mazumtirdzniecība.
Latsign, Latvijas un Vācijas kopuzņēmums, reklāmas aģentūra
Latsign, Latvijas un Vācijas kopuzņēmums, reklāmas aģentūraLATSIGN. Reklāma, digitālā druka, ploterdarbi, vides reklāma, sietspiede, mašīnu noformēšana.
Atlas Motors, autosalons - autoserviss
Atlas Motors, autosalons - autoservissAtlas Motors ir neatkarīgs ASV auto uzņēmums: riepu, automašīnu un rezerves daļu tirdzniecība, auto serviss.
220.lv veikals un servisa centrs
220.lv interneta veikals piedāvā ērtu, ātru ieprikšanos internetā, kā arī plašu preču klāstu, nodrošinot pasūtīto preču piegādi visā Latvijā.
Astroselena, izglītības centrs
Astroselena, izglītības centrsMācības Izglītības centrā "Astroselēna" ir piemērotas gan tiem, kas vēlas iegūt profesionālo augstāko izglītību astroloģijā, gan arī tiem, kas vēlas izprast šo interesanto zinātni savām personīgajām vajadzībām, apgūstot dažādu horoskopu interpretācijas mākslu.
Visi banneri