Meklēt kartēMeklētājsKatalogsSludinājumiLasītavaMani datiReklāma
Akvedukts, AS

Akvedukts, AS

Gulbenes iela 4, Alūksne, Alūksnes novads, Latvija, LV-4301
(+371) 28339522
 
VissPiedāvājumiKarte
PiedāvājumiProdukti, pakalpojumi, atslēgvārdi, nozaresSūkņi, pumpji, ventiļi, vārsti    Ūdens apgādes sūkņi Ūdensapgāde un kanalizācija       Dziļurbuma sūkņi       Iegremdējamie sūkņi    Centrbēdzes sūkņi    Ūdens cirkulācijas sūkņi    Apkures sūkņi    Ūdens sūkņi rūpniecībai    Kanalizācijas sūkņi    Sūkņi dīzeļdegvielai un eļļām    Ar degvielu darbināmi ūdens sūkņi    Manometri, termometri, drošības vārsti Ūdensapgāde un kanalizācija    Spiedtvertnes un uzglabāšanas tvertnes    Spiedkatli, spiedtvertnes, hidrofori    Izplešanās trauki, tvertnes    Polietilēna tvertnes    Ūdens sildītāji un boileri Apkures sistēmas, iekārtas, tehnika    Apkures katli       Granulu apkures katli       Gāzes apkures katli    Radiatori    Noslēgarmatūra, radiatoru pieslēgi, savienojumi    Siltās grīdas    Dvieļu žāvētāji Ūdens attīrīšanas iekārtas    Ūdens attīrīšanas filtri Santehnika Caurules, trubas Laistīšanas sistēmas, iekārtas, ierīces    Automātiskās laistīšanas sistēmas    Laistīšanas šļūtenes    Strūklakas Drenāžas sistēmas Aeratori, gaisa pūtēji
Karte, Saistītie uzņēmumi

Statistika:
Pilnībā apskatīts : 6831
Meklēšanas rezultātos parādīts : 141415


Rakstā, veikals
Rakstā, veikalsEsi deju kolektīva dalībnieks vai vēlies par tādu kļūt? Mammai pie rokas sper pirmos solīšus deju zāles virzienā? Gaidi nākamos Dziesmu un deju svētkus? Vēlies iegādāties pats savu tautas tērpu?
Apšukrogs, kafejnīca
Apšukrogs, kafejnīcaAPŠUKROGS - tieši pusceļā no Rīgas uz Ventspili (92.km). Lieliska iespēja, lai piestātu un nobaudītu uzmundrinošu kafijas tasi, ieturētu gardu maltīti, gatavotu speciāli Jums!
Dekogrīdas, SIA
Dekogrīdas, SIA Betona kāpņu pakāpienu, metāla margu, koka lentera - atjaunošana/ remonts/ restaurācija
ANVI AM, SIA, darbnīca
ANVI AM, SIA, darbnīcaANVI AM tautas tērpu sagatavošanā darbojas no 1994.g. Bērnu linu apģērbi, galdauti, aizkari, spilveni, šūpuļkrēsli, šūpuļtīkli. Veic individuālus pasūtījumus.
Saulrieti, atpūtas komplekss, atpūtas centrs pie jūras
Saulrieti, atpūtas komplekss, atpūtas centrs pie jūrasRomantiska nedēļas nogale. Atpūta visai ģimenei, 16 ērtas un mājīgas guļvietas.Telpas svinībām un banketiem. Krievu un turku pirtis, džakuzi.
Kaminer, SIA
Kaminer, SIAŽogu izgatavošana un uzstādīšana. Kamīnu, Krāšņu, Barbekjū uc. mūrēšana, uzstādīšana un to apdare. Apkures sistēmas montāža. Saules sistēmu uzstādīšana. Kamīni, krāsnis, plītis, Biokamīni, krāsns piederumi. Čuguna izstrādajumi mājai un dārzam. Saules kolektori, saules paneļi, vēja ģeneratori utt.
Lidums SIA, kokapstrāde
Lidums SIA, kokapstrādeLidums SIA.Koka produkcija dārzam un pagalmam, zāģmateriāli, apdares dēļi, liekti līmētie materiāli, zāģmateriālu žāvēšana un pārstrāde.
KraBS, metālapstrāde
KraBS, metālapstrādeKraBS. Metāla izstrādājumi un konstrukcijas, Žalūzijas un automātiskās sistēmas, Saules kolektoru sistēmas un komplekti, Darba aizsardzība, apģērbs, aprīkojums.
Restorer, SIA
Restorer, SIAGleznu un sienu gleznojumu profesionāla restaurācija, kā arī gleznu dekoratīvo rāmju restaurācija un zeltīšana ar lapiņu zeltu. Sienu gleznojumi un dekoratīvie apmetumi. Interjera dizains un konsultācijas.
AMBE, salons Tūkstoš grīdu, grīdas segumi
AMBE, salons Tūkstoš grīdu, grīdas segumiTrīs slāņu parkets, klasiskās un eksotiskās koksnes, dažāda veida gumijas segumus - bērnu rotaļu laukumiem, fitnesa, trenažieru zālēm, šautuvēm un citām sporta grīdām.
Visi banneri