Meklēt kartēMeklētājsKatalogsSludinājumiLasītavaMani datiReklāma
Neila Saksona akmens apstrādes darbnīca

Neila Saksona akmens apstrādes darbnīca

Staļģenes iela 77, Jelgava, Latvija, LV-3001
(+371) 29439344
(+371) 29236404
 
VissPiedāvājumiGalerijaKarte
Apraksts

Labdien! Paldies, ka ienācāt šajā lapā. Mani sauc Neils Saksons, esmu akmeņkalis. Mans darbs ir saistīts ar akmens pierunāšanu kļūt par man vai Jums vajadzīgo priekšmetu vai lietu. 

Saviem darbiem izmantoju gan granīta laukakmeni - oriģinālāko un skaistāko no Latvijā pieejamiem akmens veidiem, gan arī zāģētas akmens plāksnes- gan no Somijas, Zviedrijas.  No tiem top akmens kapu pieminekļi, apmales, skulptūras, dārza mēbeles, strūklakas, dažādi dizaina priekšmeti.  Visi darbi tiek kalti manā darbnīcā, Staļģenes ielā 77, Jelgavā.

 Tas īsumā.. Brauciet un skatieties, zvaniet! Laipni lūgti uz darbnīcu!

Galerija
PiedāvājumiProdukti, pakalpojumi, atslēgvārdi, nozaresAkmens apstrāde Skatīt vairāk   Granīts Skatīt vairāk      Granīta apstrāde       Granīta pieminekļi Skatīt vairāk      Granīta apmales, izgatavošana Skatīt vairāk   Kapu pieminekļi, pieminekļu izgatavošana    Akmens soli un galdi Skatīt vairāk   Akmens mēbeles dārzam    Akmens virsmas un palodzes Skatīt vairāk   Akmens izlietnes Skatīt vairāk   Akmens griešana, pulēšana, termoapstrāde    Kapu apmales Skatīt vairākLaukakmeņi Skatīt vairāk   Laukakmens pieminekļi Skatīt vairākAkmeņkaļi Skatīt vairākStrūklakas Dārza skulptūras un vides objekti Skatīt vairākAkmens plāksnes Akmens mēbeles dārzam Skatīt vairākAkmens izstrādājumi Akmens apdare kamīniem Skatīt vairāk
Karte

Statistika:
Pilnībā apskatīts : 41460
Meklēšanas rezultātos parādīts : 467905


Bērnības sala, bērnu pieskatīšanas un attīstības centrs
Bērnības sala, bērnu pieskatīšanas un attīstības centrsBērnu centra tiks organizētas radošas nodarbības, tiek apgūta jauna informācija, attīstītas jaunas prasmes un iemaņas. Liela izēvelē dažādu materiālu, pedagogi izmanto dažādas darba metodes. Nodarbības tiek pasniegtas latviešu un krievu valodā. Mūsu uzdevums ir lai bērnam centrā pavadītais laiks paiet pēc iespējas interesantāk, veicina- iztēli, uztveri, domāšanu, fantāziju un vingrina un nostiprina rokas sīku muskulatūru, praktiskā darbībā. Veicināt sociālo un emocionālo prasmju attīstīšanu, komunikācijas spējas. Piedāvāt mazākumtautību bērniem latviešu valodas apgūšanu. Nodarbību istabas ir iekārtotas gaišas un saulainas telpas un dažādam attistošam rotaļlietām atbilstoši bērnu vecumam.
Žagarkalns, kempings
Žagarkalns, kempingsKempings un laivu bāze Žagarkalns. Atpūtas pasākumi kolektīviem, izbraucieni ar laivām pa upi. Piknika vietas, laivu, velosipēdu, telšu noma.
Falkors Building Industry, SIA
Falkors Building Industry, SIASIA FALKORS I.A.U. darbojas industriālā alpīnisma nozarē – būvniecības, montāžas un celtniecības darbi lielā augstumā un grūti pieejamās vietās, izmantojot rūpnieciskā alpīnisma tehniku.
Mucenieki, brīvdienu māja
Mucenieki, brīvdienu mājaBrīvdienu māja ar pirti 20 minūšu braucienā no Rīgas. Atpūta pie Lielupes, laivas, makšķerēšana ...
Eco Roof niedru jumti un celtniecība
Eco Roof  niedru jumti un celtniecībaECO ROOF ir daudzu gadu pieredze. Jumtus klājam visās Eiropas Savienības valstīs neatkarīgi no klienta atrašanās vietas, vai nu ar saviem, vai klienta materiāliem.
Eiropas reģionālais tūrisma institūts
Eiropas reģionālais tūrisma institūtsTūrisma ziņu portāls Eiropa.lv: tūrisma ziņas, eKatalogs, semināri, apmācības, konsultācijas, vēstkopas, CV online.
Stādu placis Lielvārde, labiekārtošana, apzaļumošana
Stādu placis Lielvārde, labiekārtošana, apzaļumošanaSietiņš GO. Ainavu un apstādījumu projektēšana, apzaļumošana. Zālieni, apstādījumi, akmens dārzi, dekoratīvie augi. Stādu piegāde, konsultācijas. Auto riepas, riepu remonts, balansēšana.
Acrulat, SIA
Acrulat, SIAMākslīgā akmens apstrāde un tirdzniecība, makslīgā akmens izlietnes, virutves virsmas, galda virsmas. Mākslīga akmens mēbeles.
Kompānija Avotiņi, SIA, būvmateriālu tirdzniecība
Kompānija Avotiņi, SIA, būvmateriālu tirdzniecībaCeltniecības materiālu tirdzniecība, jumta un sienu materiālu ražošana no plānā lokšņu tērauda. Vairāk kā 2000 nosaukumu, kuri izgatavoti no augstvērtīgām izejvielām, izmantojot progresīvas tehnoloģijas.
Darba drošības centrs, SIA
Darba drošības centrs, SIADARBA DROŠĪBAS CENTRU 2003. gadā izveidoja darba aizsardzības, ugunsdrošības, pārtikas aprites jomā zinoši cilvēki, kuri līdz tam pakalpojumus šajās jomās sniedza individuāli vai kā citu uzņēmumu eksperti.
Visi banneri