Meklēt kartēMeklētājsKatalogsSludinājumiLasītavaMani datiReklāma
Dizaina Fabrika, netradicionāla svinību vieta

Dizaina Fabrika, netradicionāla svinību vieta

Slokas iela 52d, Rīga, Latvija, LV-1007
(+371) 27545779
 
VissPiedāvājumiGalerijaKarte
Apraksts

Mūs iedvesmo svētki. Svētki, kas dzirksteļo no cilvēku enerģijas, atmosfēras un kopā būšanas. Kur laiks rit mazliet lēnāk kā ikdienā, jo ir tik neaprakstāmi labi.. Svētku radīšana ir mūsu sirdsdarbs. Mums ir gaiša un plaša telpa ar ietilpību no 30 līdz 350 cilvēkiem, kur rīkot svētkus. 325 kvadrāmetros iespējams īstenot Tavu unikālo, radošo un, iespējams, netradicionālo kāzu sapni. Dalīsimies savā svētku rīkošanas pieredzē, lai kopā sasniegtu brīnumaināko rezultātu. Papildus piedāvājam galdu, krēslu, dīvānu, galdautu un dekorāciju nomu. Foto stūrim - foto sienu rāmjus un individuālu foto baneru izgatavošanu. Labprāt piegādāsim inventāru un dekorācijas uz izvēlēto svinību vietu. Brauc ciemos, zvani vai raksti. Radīsim svētkus kopā!

Galerija
PiedāvājumiProdukti, pakalpojumi, atslēgvārdi, nozaresTelpu noma    Telpas konferencēm un semināriem    Banketu zāles un telpas svinībām Skatīt vairāk   Telpas atpūtai un viesībām Skatīt vairāk   Vietas kāzu svinībām Skatīt vairāk   Telpas prezentācijām Skatīt vairāk   Izstāžu zāles Skatīt vairāk   Mākslas saloni un galerijas    Modes skates Pasākumu inventāra, aprīkojuma noma, īre Skatīt vairāk   Inventāra noma banketiem    Galdauti, salvetes, galdu svārki Skatīt vairāk   Drēbju pakaramie, statīvi    Galdi, galdu noma Skatīt vairāk   Krēsli, krēslu noma Skatīt vairāk   Reklāmas stendi Skatīt vairākTelpu dekorēšana un noformēšana Skatīt vairāk   Kāzu svinību organizēšana    Kāzu svinību vietas dekorēšana, noformēšana
Karte

Statistika:
Pilnībā apskatīts : 50040
Meklēšanas rezultātos parādīts : 652572


Mencendorfa nams, rīdzenieku māja-muzejs
Mencendorfa nams, rīdzenieku māja-muzejsMencendorfa nams – Rīgas vēstures un kuģniecības muzeja filiāle – ar savu 17.-18. gs. mājokļa noskaņu ir vienīgais šāda tipa muzejs Baltijā un apmeklētājiem atvērts kopš 1992. gada 18. maija. Ekspozīcija iekārtota 1695. gadā celtā namā, kurš līdz pat 1939. gadam bija dzīvojamais nams ar veikalu un noliktavu stāviem.
LEGALIA, juridiskais birojs
LEGALIA, juridiskais birojsJuridiskajā birojā LEGALIA esam apvienojušies juristi ar 20 gadu pieredzi. Mūsu galvenā vērtība ir ikviens klients, kurš vēršas pie mums pēc palīdzības kādas problēmas atrisināšanai vai vienkāršu un ikdienišķu jautājumu atrisināšanai.
GRANITE, IK
GRANITE, IKUzņēmums Granitespecializējās kapu labiekārtošanā. Izgatavojam, pārdodam un uzstādām kapu pieminekļus, kapu apmales, kapu sētiņas, kā arī piedāvājam kapu memoriālu izveidi. Piedāvājam labiekārtot kapa vietu, veicot apzaļumošanu un/vai restaurāciju.
Dimzas, stādaudzētava
Dimzas, stādaudzētavaStādu audzētava Dimzas pircējiem piedāvā: plašā sortimentā dekoratīvos stādus. Floristikas materiālus. Izstrādājam un realizējam apzaļumošanas projektus.
FINLAT
FINLATPatēriņa kredīts, Kredītu pārfinansēšana, Pārkreditācija, Kredīts pret nekustamā īpašuma ķīlu, Kredīts pret automobiļa ķīlu, Kredīts automobiļa iegādei, Autolīzings, Kredīts uzņēmumiem, Kredīts uzņēmējdarbības uzsākšanai, Kredīts parādu atmaksai, Lauksaimnieku kredīts, Faktorings/rēķinu izrakstīšana, Attīstības projektu finansēšana, Interesantu IT jaunuzņēmumu finansēšana, Kredīts pret nekustamā īpašuma ķīlu.
Vārnu galdniecība
Vārnu galdniecība Vārnu galdniecība. Mēbeles, virtuves, viesistabu, guļamistabu. Iebūvēti skapji. Bīdāmās sistēmas.
Iks park, biedrība
Iks park, biedrībaBiedrība “Iks parks” piedāvā izbaudīt lauku priekus, spēlējoties un relaksējoties meža malā. Šeit iespējams nodarboties ar amatniecību, interaktīvā veidā iepazīt Latvijā augošos ārstniecības augus un to īpašības.
Eco Roof niedru jumti un celtniecība
Eco Roof  niedru jumti un celtniecībaECO ROOF ir daudzu gadu pieredze. Jumtus klājam visās Eiropas Savienības valstīs neatkarīgi no klienta atrašanās vietas, vai nu ar saviem, vai klienta materiāliem.
Kalna ligzda, viesnīca
Kalna ligzda, viesnīca3 zvaigžņu viesnīca Kalna Ligzda atrodas Smiltenes pievārtē, vēsturiskajā Kalnamuižas teritorijā. Piedāvājam 1-vietīgas, 2-vietīgas, 3-vietīgas un lielākas istabas ģimenēm ar bērniem. No katra numuriņa loga paveras gleznains skats uz Kalnamuižas teritoriju. Numuriņos pieejama kabeļtelevīzija, vannas istaba ar dušu un wc.
RENT A CAMPER, auto noma
RENT A CAMPER, auto nomaKemperu un piekabju noma. Komfortablās un mobilās automājas ir iekarojušas ceļotāju simpātijas un ieguvušas atzinību visā pasaulē.
Visi banneri