Meklēt kartēMeklētājsKatalogsSludinājumiLasītavaMani datiReklāma
Daugmales Jāņa bišu medus veikals

Daugmales Jāņa bišu medus veikals "Medus Istaba"

Pēterbaznīcas iela 17, Rīga, Latvija, LV-1050
(+371) 67224355
(+371) 67702127
 
VissPiedāvājumiVideo
Video
PiedāvājumiProdukti, pakalpojumi, atslēgvārdi, nozaresBiškopība   Medus      Meža aveņu medus      Stiprais medus      Šūnu medus      Viršu ziedu medus      Meža ziedu medus      Dažādu ziedu medus      Pavasara ziedu medus      Liepu medus      Medus delikateses   Medus ar piedevām      Dzērvenes medū      Ziedputekšņi medū      Valrieksti medū      Rieksti medūBiškopības produkti   Propoliss   Bišu mātes peru piens   Bišu maize   Bišu vasks   Ziedputekšņi   Bišu maize medū   Bišu vaska svecesDāvanas   Zelta dāvanu komplekts (Dāvanas)   Sudraba dāvanu komplekts (Dāvanas)   Medus dāvanu komplekts (Dāvanas)Keramikas izstrādājumi   Medus podi   Keramika medum   Pampāļu podi   Keramika ar purva saknēmParfimērija, Kosmētika, Skaistumkopšanas līdzekļi   Kosmētika ar bišu produktiem   Medus kosmētika   Ārstnieciskās ziedes   Ziedes ar bišu produktiemBiškopības inventārs, preces biškopjiem   Medus karotesSuvenīriVaska figūriņasSvečudzēsējiMedogasZāļu tējas
Karte

Statistika:
Pilnībā apskatīts : 30293
Meklēšanas rezultātos parādīts : 633352
Skatīt arī katalogā : Biškopība


Rasu Dārzniecība, SIA
Rasu Dārzniecība, SIASIA Rasu Dārzniecība, esam salīdzinoši jauna stādaudzētava, ģimenes uzņēmums, Ogres novadā, Birzgales pagastā "Rasas". Specializējamies uz vasaraspuķu stādiem un ziemcietēm. Piedāvājam arī dārzeņu stādus :  tomātu, gurķu, ķirbju, arbūzu, meloņu un citus stādus.
Vidzemes logi, durvis un logi
Vidzemes logi, durvis un logiSIA "Vidzemes logi" ražo energoefektīvus, augstas kvalitātes PVC logus un durvis par samērīgu cenu. Uzticams partneris celtniecībā un renovācijā.
Inčukalna strops, viesu māja
Inčukalna strops, viesu mājaMēs Jums piedāvājam iespēju aizmirst ierastās ikdienas rūpes un ļauties svētkiem. Pirts ar džakuzi vannu, telpas semināriem un svinībām, mājīgi numuriņi gulēšanai.
Anemones, glempings
Anemones, glempingsGlampings Anemones ir jauna atpūtas vieta Plieņciemā 900m no jūras. Glempings atrodas priedēm apaugušā, apzaļumotā, ziedošā teritorijā. Blakus: pastaigu takas, kurās aug mellenes, brūklenes un sēnes. Glempings aprīkots ar virtuves zonu, kurā atradīsiet ledusskapi, traukus, indukcijas plītiņu, mikroviļņu krāsni, kafijas automātu. Namiņā ir duša, tualete, gaisa siltumsūknis (temperatūru var dzesēt vai uzsildīt), granulu kamīns.
Ričarda kamīni, kamīnu salons
Ričarda kamīni, kamīnu salonsRičarda kamīni vēlas, lai Jūsu kamīna interjers būtu atšķirīgs un pilnīgāk atbilstu Jūsu prasībām. Jums ir iespēja pēc savas gaumes pasūtīt kamīna kurtuvi un apdares materiālu.
Mare, viesnīca
Mare, viesnīcaViesnīca Mare, 500m līdz jūrai, telpas semināriem, konferencēm, pirts, kamīnzāle, TV, internets, izbraucieni ar zvejas laivām, peintbols, pļavu golfs, izjādes ar zirgiem, ekskursijas, gida pakalpojumi.
Lotes Toys, veikals
Lotes Toys, veikalsLotes Toys ir Latvijas uzņēmums, kurš no augstvērtīgiem dabas izejmateriāliem izgatavo rotaļlietas, attīstības spēles un dizaina mantas.
Mozello, mājas lapu izstrāde
Mozello, mājas lapu izstrādeIzveido savu mājas lapu vai interneta veikalu 5 minūtēs, bez maksas. Ātri, viegli, profesionāli. Šis ir vislabākais piedāvājums gan Latvijā gan pasaulē. Izmēģini tagad!
Granda, galdniecība
Granda, galdniecībaFirmas Granda, galdniecības darbi. Kāpņu izgatavošana, uzstādīšana; mēbeļu izgatavošana; ozolkoka alus mucas; pirts kubli un karstie kubli; koka vannas.
Sumbrs, kafejnīca - motelis
Sumbrs, kafejnīca - motelisKafejnīca - motelis, ēdiena pasūtīšana ceļā, iespējams klāt galdus līdz 50 cilvēkiem.
Visi banneri