Meklēt kartēMeklētājsKatalogsSludinājumiLasītavaMani datiReklāma
Daugmales Jāņa bišu medus veikals

Daugmales Jāņa bišu medus veikals "Medus Istaba"

Pēterbaznīcas iela 17, Rīga, Latvija, LV-1050
(+371) 67224355
(+371) 67702127
 
VissPiedāvājumiVideo
Video
PiedāvājumiProdukti, pakalpojumi, atslēgvārdi, nozaresBiškopība   Medus      Meža aveņu medus      Stiprais medus      Šūnu medus      Viršu ziedu medus      Meža ziedu medus      Dažādu ziedu medus      Pavasara ziedu medus      Liepu medus      Medus delikateses   Medus ar piedevām      Dzērvenes medū      Ziedputekšņi medū      Valrieksti medū      Rieksti medūBiškopības produkti   Propoliss   Bišu mātes peru piens   Bišu maize   Bišu vasks   Ziedputekšņi   Bišu maize medū   Bišu vaska svecesDāvanas   Zelta dāvanu komplekts (Dāvanas)   Sudraba dāvanu komplekts (Dāvanas)   Medus dāvanu komplekts (Dāvanas)Keramikas izstrādājumi   Medus podi   Keramika medum   Pampāļu podi   Keramika ar purva saknēmParfimērija, Kosmētika, Skaistumkopšanas līdzekļi   Kosmētika ar bišu produktiem   Medus kosmētika   Ārstnieciskās ziedes   Ziedes ar bišu produktiemBiškopības inventārs, preces biškopjiem   Medus karotesSuvenīriVaska figūriņasSvečudzēsējiMedogasZāļu tējas
Karte

Statistika:
Pilnībā apskatīts : 30116
Meklēšanas rezultātos parādīts : 627722
Skatīt arī katalogā : Biškopība

Puduri, atpūtas komplekss
Puduri, atpūtas komplekssTelpas konferencēm, semināriem, kāzām, banketiem, Pirts. Komfortablas guļbūves mājiņas. Vieta sporta pasākumiem, estrāde.
latvaslini, veikals
latvaslini, veikalsUzņēmums SIA “LatvAS” ir zīmola Latvaslini lina auduma un aitu vilnas izstrādājuma ražotāji. Latvaslini ir zīmols un vārdu salikums tapis no uzņēmuma nosaukuma latvas un lini, lai par prioritāti izvirzītu mājas tekstilu no lina auduma. Visas zīmola Latvaslini preces ir izgatavotas Latvijā.
Latgales galdnieks, IK
Latgales galdnieks, IKLatgales galdnieks. Mēbeļu restaurācija un ražošana, kāpņu un durvju ražošana, guļbūves. Masīvkoks, finierēts saplāksnis, MDF, lamināts. Izstrādājumi tiek beicēti, lakoti vai krāsoti, atkarībā no klienta vēlmēm.
In Sensum, apbedīšanas birojs
In Sensum, apbedīšanas birojsApbedīšanas firmas In Sensum piedāvājums - apbedīšanas pakalpojumi - dokumentu noformēšana, diennakts morga pakalpojumi, bezmaksas uzglabāšana morgā. Zārki, krusti, pārklāji, katafalks, transports bēru viesiem (autobusi). Strādājam visu diennakti. Mirušā nogādāšana morgā (no mājām t. sk.), sēru ceremonijas, visu veidu un ticību ceremoniju organizēšana.
Tauriņkrasti, piejūras veselības un aktīvās atpūtas centrs
Tauriņkrasti, piejūras veselības un aktīvās atpūtas centrsViesu nams Tauriņi. Mājīgi numuriņi, pirts, SPA. Aktīvā atpūta: teniss, basketbols, volejbols, batuts bērniem, biljards.
Ozolleja
OzollejaVeicam visa veida zemes rakšanas darbus. Atīram grāvjus un novācam bīstamos kokus.
Ekostandarts tehnoloģijas, SIA
Ekostandarts tehnoloģijas, SIAEkoStandarts Tehnoloģijas ir notekūdeņu attīrīšanas iekārtu ražotājfirma jau kopš 2001. gada, kas savas darbības laikā ir veiksmīgi realizējusi vairāk kā 250 projektus.
Burtakas, atpūtas komplekss
Burtakas, atpūtas komplekssVelnišķīgi laba atpūta! Laipni lūdzam, ar visu ģimeni un draugu pulku, brīvā gaisotnē labi, nepiespiesti atpūsties. Pirtis, makšķerēšana, banketi, biljards bārs.
Lauvas Tūrs Transports, SIA
Lauvas Tūrs Transports, SIAUzņēmums lauvastūrs piedāvā nomai ne tik vien mikroautobusus un autobusus, bet arī vieglās automašīnas un piekabes.
Raunas ceplis
Raunas ceplisKeramikas ražotne Raunas ceplis. ieierastas formas un faktūras, puķu podi ir komplektā ar atbilstošiem paliktņiem. Raksturīgas arī glazūras ar kapara spīdumu un apakšā iespiesto logo RC.
Visi banneri