Meklēt kartēMeklētājsKatalogsSludinājumiLasītavaMani datiReklāma

CEFEJS 9, SIA

G.Apiņa iela 12, Valmiera, Latvija, LV-4201
(+371) 26381099
 
VissPiedāvājumi
PiedāvājumiProdukti, pakalpojumi, atslēgvārdi, nozaresSantehnikas darbi

Statistika:
Pilnībā apskatīts : 5460
Meklēšanas rezultātos parādīts : 26144
Skatīt arī katalogā : Santehnikas darbi


Meistars A, koka suvenīru un rotaļlietu ražošana
Meistars A, koka suvenīru un rotaļlietu ražošanaMeistars A pamatdarbības veids ir saliekamu koka modeļu un kokā gravētu attēlu izgatavošana. Produkcija ir domāta gan bērniem, gan pieaugušajiem.
Parketa grīdu pilns serviss
Parketa grīdu pilns servissGrīdas parkets, ražotāju labākās, zemākās cenas. Masīvi ozolkoka dēļi, ozola parkets, vinila grīdas segums. Plati divslāņu dēļi un skujiņas parkets. Ieklāšana, slīpēšana, lakošana, vaskošana. Koka grīdas remons, labošana, atjaunošana, restaurācija. Veikals Valmieras iela 34, Rīga. Profesionalitāte un augstākā kvalitāte
Raibie logi, viesnīca
Raibie logi, viesnīcaViesnīca Raibie logi piedāvā naktsmītnes desmit labiekārtotos numuros, no kuriem divi ir piemēroti ģimenēm ar bērniem. Visos numuros ir TV un interneta pieslēgums. Brokastis ir iekļautas cenā.
Juku dzirnavas, atpūtas komplekss
Juku dzirnavas, atpūtas komplekssJuku Dzirnavas ir 85 hektari bezrūpīgas dabas ar dažādām izklaides iespējām un plašu izmitināšanas izvēli pāriem, ģimenēm un grupām
Terion, veterinārā klīnika
Terion, veterinārā klīnikaVeterinārā klīnika Miera ielā. Veterinārā aptieka Miera ielā. Suņu barība. Pretblusu līdzekļi. Prettārpu līdzekļi. Attārpošana. Kaķu barība. • Dzīvnieku ārstēšana, terapija, ķirurģija, suņu, kaķu, sesku vakcinācija, konsultācijas. • Suņu, kaķu, sesku, trušu vakcinācijas. • Veterinārie medikamenti. Veterinārās zāles. ROYAL CANIN, HILLS, SPECIFIC, VIRBAC, PRINS.
Hotel De Lita, viesnīca
Hotel De Lita, viesnīcaVienā no skaistākajiem kūrortiem Lietuvā - Druskininkai, darbu uzsāk jauna, moderna, ērta un mājīga, trīs zvaigžņu viesnīca ar klasisko nosaukumu De Lita.
Baltijas pinumi
Baltijas pinumiBaltijas pinumi. Pītas mēbeles, tirdzniecības grozi un paplātes, gan daudzus citi izstrādājumi no dabīgiem materiāliem un, jauni risinājumi Jūsu idejām.
Vaives, kokapstrāde
Vaives, kokapstrādeKokmateriālu eksports, zāģmateriālu impregnēšana, žāvēšana, ēvelēšana, kalibrēšana, kā arī zāģmateriālu kvalitātes sertifikācija, zāģmateriālu tirdzniecību iekšējā tirgū.
Alefs S, SIA
Alefs S, SIAIzgatavojam un uzstādam tērauda durvis, kas ir noturīgas pret uzlaušanu un aprīkotas ar labākajiem mūsdienīgākajiem aizsardzības līdzekļiem.
Norde metāls, SIA, metālapstrāde
Norde metāls, SIA, metālapstrādeNORDE METĀLS, uzņēmuma darbības veids ir metālizstrādājumu ražošana - melnā metāla,  nerūsējošā tērauda. Vārti, trepes, margas
Visi banneri