Meklēt kartēMeklētājsKatalogsSludinājumiLasītavaMani datiReklāma
Vides tehnika, SIA

Vides tehnika, SIA

Čuibes iela 6, 1. stāvs, Rīga, Latvija, LV-1063
(+371) 20004989 - Preču pieejamība noliktavā
(+371) 29903456 - Vispārējie būvniecības materiāli un konsultācijas
(+371) 29611614 - Konsultācijas par siltumizolācijas materiāliem
Juridiskais nosaukums : Vides tehnika, SIA, Siltumizolācijas materiālu veikals - noliktava
Reģistrācijas numurs : 40103191846
Juridiskā adrese : Čuibes iela 6
 
VissPiedāvājumiGalerijaVideoKarte
Apraksts

Uzņēmums dibināts 2008. gadā un ir viens no vadošajiem nozares uzņēmumiem Latvijā, un tā misija ir piedāvāt saviem klientiem ilgtspējīgus un profesionālus tehniskos risinājumus, iekārtas ēku siltināšanai, kā arī augstākās kvalitātes materiālus no pasaulē vadošajiem siltumizolācijas materiālu ražotājiem.

Mūsu piedāvātajā siltumizolācijas materiālu klāstā atradīsiet gan pasaulē plaši pielietotus materiālus, gan pavisam jaunus siltumizolācijas materiālu veidus, gan arī pašus videi draudzīgākos un ekoloģiskākos siltināšanas materiālus, kas jūsu mājokli padarīs ne vien siltu un mājīgu, bet arī videi un cilvēka veselībai draudzīgu.

Saviem klientiem piedāvājam ne tikai pilnīgu siltumizolācijas materiālu, to iestrādes iekārtu un komplektējošo materiālu klāstu, bet arī kopā ar saviem sadarbības partneriem veicam augstas kvalitātes ēku siltināšanas darbus visā Latvijā.

Apvienojot nozares speciālistus, esam izveidojuši Latvijā labāko un zinošāko, siltināšanas un siltumapgādes ekspertu komandu. Mūsu speciālisti palīdzēs rast piemērotākos risinājumus atbilstoši Jūsu vēlmēm, vajadzībām un iespējām.

Galerija
Video
PiedāvājumiProdukti, pakalpojumi, atslēgvārdi, nozaresSiltumizolācija, siltumizolācijas materiāli    Ekovates tirdzniecība (Ekovate) Skatīt vairāk   Ekovate HK 35 Skatīt vairāk   Minerālvate KNAUF (Minerālvate) Skatīt vairāk   Tvaika izolācijas materiāli Skatīt vairāk   Kokšķiedras vate    Kokšķiedras plāksnes Skatīt vairāk   Kokšķiedras paneļi    Kokšķiedras celtniecības sistēmas    Kaņepju siltumizolācijas plāksnes Siltumizolācijas materiālu iestrādes iekārtas Skatīt vairāk   Hidrosējas iekārtas    Siltumizolācijas iekārtu tehniskā apkope Siltumizolācijas un hidroizolācijas darbi    Ekovates iestrāde Skatīt vairāk   Minerālvates iestrāde Skatīt vairākTvaika izolācijas membrānas    HK 35 iestrāde Kaņepju vate Beramās vates PAROC (Beramās vates) Termoizolācijas vates Kokšķiedras siltumizolācija Beramās vates Tvaika izolācija Līmes Līmlentes, izolācijas lentes Būvmateriāli, būvmateriālu tirdzniecība Būvmateriāli un būvkonstrukcijas Apdares materiālu tirdzniecība (Apdares materiāli) Siltumizolācija, siltumizolācijas materiālu iestrāde Energoaudits Iekrāvēji Ekskavatori Ekskavatora pakalpojumi Visa veida konstrukciju siltināšana Ēku siltināšana Putustikla šķembas Magnezīta loksnes Sniega tīrītāji Gaisa spraugu siltumizolācijas materiāli Membrānas jumtiem Membrānas sienām
Karte

Statistika:
Pilnībā apskatīts : 36144
Meklēšanas rezultātos parādīts : 651775


Rasu Dārzniecība, SIA
Rasu Dārzniecība, SIASIA Rasu Dārzniecība, esam salīdzinoši jauna stādaudzētava, ģimenes uzņēmums, Ogres novadā, Birzgales pagastā "Rasas". Specializējamies uz vasaraspuķu stādiem un ziemcietēm. Piedāvājam arī dārzeņu stādus :  tomātu, gurķu, ķirbju, arbūzu, meloņu un citus stādus.
Otrā Elpa, labdarības veikals
Otrā Elpa, labdarības veikalsLabdarības veikals, kurā var nodot sev vairs nevajdzīgas, bet citam lietderīgas lietas, apģērbus, apavus, grāmatas. Ieņēmumi no pārdotām mantām, tiek novirzīti dažādiem labdarības/sociāliem projektiem. Katrs pircējs var balsot par to, tieši kurš projekts saņems finansējumu tajā mēnesī.
Svaigu zivju un Sushi veikals, Sushifish.lv Jūrmala
Svaigu zivju un Sushi veikals, Sushifish.lv Jūrmala Vienmēr svaigas zivis - zvejniekciemos kūpinātās zivis, zivju produkti, jūras veltes, delikateses un pašu gatavoti SUSHI!Gatavojam izcilas kvalitātes Suši no svaigākajām zivīm - sushi ar lasi (philadelphia roll, phialadelphia lux, sakecheese maki, spicy ...), sushi ar tunci (Teka maki...), sushi ar tīģergarnelēm (Ebi roll, Ebi maki...), sushi ar ..... :)Esat laipni gaidīti Svaigu zivju un Sushi veikals / Sushi&Fish Dubultu pr. 18, Jūrmala.
Robežnieki kokaudzētava
Robežnieki kokaudzētavaPlašs skujkoku, lapu koku, krūmu un ziemciešu puķu stādu sortiments. 130 dažādu krāsu, formu skujkoku, 250 lapu koku un krūmu nosaukumi, kā arī ap 200 ziemciešu puķes.
Dzērienu serviss
Dzērienu servissDzērienuserviss.lv izplata vīna un citu dzērienu pildīšanas iekārtas, kas īpaši piemērotas dažādiem dzērienu ražotājiem. Piedāvājam dažādu aprīkojumu augļu un ogu apstrādei, sulu, vīna u.c. alkoholisko dzērienu izgatavošanai
Pagalmiņi, lauku māja
Pagalmiņi, lauku mājaNaktsmājas 15 cilvēkiem, virtuve ar aprīkojumu, pirts, sauna, duša. Piknika māja ar kamīnu, laivu noma, divriteņu noma. Piedāvājam lauku produktus: dārzeņus, piena produktus, upenes, austersēnes.
Kameja, aizkaru salons
Kameja, aizkaru salonsAizkaru salons Kameja. Aizkari, modelēšana, šūšana. Aizkaru stangas. Audumi, šūšanas piederumi. Mājas tekstils Tirdzniecība. Apģērbu modelēšana un šūšana. Žalūzijas.
Zemeņu krastiņi, lauku māja
Zemeņu krastiņi, lauku mājaZemeņu Krastiņi. Lauku māja Ilzas-Geraņimovas ezera krastā. Naktsmājas, pirts rituāls, peldvietas, makšķerēšana, inventāra noma.
Poligons DK, peintbols
Poligons DK, peintbolsPoligons DK Peintbols,ekstremālā vidē bijušajā kara bāzē,ar papildus uzstādītiem šķēršļiem!Krievu pirts
Zāģeri, viesu nams
Zāģeri, viesu namsBioloģiski sertificēta saimniecība, mājlopi. Naktsmītnes, banketu/ konferenču zāles, kamīnzāle ar pirti, dīķis ar pludmali.
Visi banneri