Meklēt kartēMeklētājsKatalogsSludinājumiLasītavaMani datiReklāma

Liberi

Brīvības iela 224/3, Rīga, Latvija
(+371) 29406727
 
VissPiedāvājumi
PiedāvājumiProdukti, pakalpojumi, atslēgvārdi, nozaresBērnu apģērbi

Statistika:
Pilnībā apskatīts : 4974
Meklēšanas rezultātos parādīts : 39579
Skatīt arī katalogā : Bērnu apģērbi


Ziedugravas, atpūtas bāze
Ziedugravas, atpūtas bāzeLaipni gaidīti Ziedugravās - lieliska vieta svinībām, atpūtai, ,sporta spēlēm. Pirts, naktsmītnes, atpūta pie dabas un ezera.
For Rest, viesu māja
For Rest, viesu mājaViesu nams ar terasi ezera krastā. Krievu pirts ar slotiņām un aromātisku tēju. Vieta nelielu svīnību organizēšanai 6-9 cilvēkiem.
Muduri, SIA, darbnīca
Muduri, SIA, darbnīcaEtnogrāfisko tērpu gatavošana, šūšana un izšūšana kolektīviem un individuāliem pasūtītājiem. Tekstilizstrādājumi.
Jāņa Zābera memoriālais muzejs
Jāņa Zābera memoriālais muzejsJāņa Zābera muzejs izveidots 1973.gada vasarā, tūlīt pēc izcilā Latvijas operas tenora nāves. Dzimtajās mājās var apskatīt fotogrāfijas no viņa dzīves gājuma, afišas, operu tērpus.
Laimes ligzda, atpūtas komplekss
Laimes ligzda, atpūtas komplekssLaimes ligzda. Mēs piedāvājam romantisku guļbūvi, skaistā Vidzemes ainavā, lauku pirti ar baseinu un garšīgu mielastu, kaminzāle līdz 30 vietām, pirts un majīgas istabiņas. Gaidām Jūs arī ziemā, Žagarkalna slēpju tra
Labs virziens, SIA
Labs virziens, SIAPakalpojumā ietilpst grāmatvedības pirmdokumentu sakārtošana un reģistrēšana, finanšu atskaišu sagatavošana un iesniegšana Valsts ieņēmumu dienesta EDS sistēmā, Centrālās Statistikas pārvaldes e-pārskatu sistēmā un citās institūcijās pēc nepieciešamības.
Upmaļi, viesību nams
Upmaļi, viesību namsTelpas svinībām un semināriem, pirts ar baseinu un kamīnzāli. Galdu klāšana un dzīvā mūzika. Atpūta pie dabas Līgatnes upes krastā.
Meļķerti, viesu nams
Meļķerti, viesu namsViesu nams Meļķerti atrodas pāris kilometru attālumā no Kandavas un piedāvā lieliskas telpas dažādu svinību organizēšanai. Klusums, pirts, baseins, naktsmītnes.
Deicija, SIA
Deicija, SIAMūsu uzņēmuma galvenais darbības virziens ir labiekārtošanas un apzaļumošanas visa pakalpojumu sniegšana, kas sevī ietver gan projektu izstrādi, gan to realizāciju dzīvē, gan arī realizētā projekta kopšanu un uzturēšanu.
Reness R, mēbeles
Reness R, mēbelesReness R. Mēs izstrādājam un realizējam individuālus mēbeļu projektus kā arī sniedzam konsultācijas telpu interjera papildināšanā. Dizains, funkcionalitāte, kvalitāte!
Visi banneri