Meklēt kartēMeklētājsKatalogsSludinājumiLasītavaMani datiReklāma
Zīmulis un ota, mākslas galerija, mākslinieku veikals

Zīmulis un ota, mākslas galerija, mākslinieku veikals

Meža iela 4, Rīga, Latvija, LV-1010
(+371) 67616146 - Veikals Meža ielā 4
(+371) 25610023 - Veikals Skolas ielā 18
 
VissPiedāvājumiGalerijaVideoKarte
Produkti, pakalpojumi, atslēgvārdi, nozaresMākslas saloni un galerijas    Gleznošanas meistarklases Skatīt vairākPreces māksliniekiem Skatīt vairāk   Rakstāmlietas       Zīmuļi          Akvareļu zīmuļi          Krāsainie zīmuļi          Mehāniskie zīmuļi          Ogles zīmuļi       Marķieri          Flomāsteri          Akrila marķieri          Lakas marķieri       Otas un otiņas       Krītiņi    Krāsas māksliniekiem       Eļļas un akrila krāsas       Akvareļu krāsas       Auduma krāsas       Pirkstiņkrāsas       Hobiju krāsas       Guaša krāsas       Pasteļi       Tekstila, zīda apgleznošanas krāsas    Papīri māksliniekiem       Akvareļu papīrs       Rokdarbu papīrs       Biroja papīrs       Rasēšanas papīrs       Zīmēšanas papīrs       Kartons, kartona izsrtādājumi          Pelēkais kartons    Audekli gleznošanai    Molberti    Paletes Preces hobijiem    Preces filcēšanai    Preces kaligrāfijai    Preces dekupāžai    Floristikas materiāli Kancelejas preces    Dzēšgumijas    Līme    Līmlentes    Skavotāji    Caurumotāji    Kniedētāji    Struktūrpastas    Struktūrgēli Piederumi zīmēšanai
Karte, Saistītie uzņēmumi

Rasu Dārzniecība, SIA
Rasu Dārzniecība, SIASIA Rasu Dārzniecība, esam salīdzinoši jauna stādaudzētava, ģimenes uzņēmums, Ogres novadā, Birzgales pagastā "Rasas". Specializējamies uz vasaraspuķu stādiem un ziemcietēm. Piedāvājam arī dārzeņu stādus :  tomātu, gurķu, ķirbju, arbūzu, meloņu un citus stādus.
Zāģeri, viesu nams
Zāģeri, viesu namsBioloģiski sertificēta saimniecība, mājlopi. Naktsmītnes, banketu/ konferenču zāles, kamīnzāle ar pirti, dīķis ar pludmali.
Būvcentrs, būvmateriālu tirdzniecība
Būvcentrs, būvmateriālu tirdzniecībaInterneta veikals. Stikls un stikla izstrādājumi ļoti plašā klāstā. Dekoratīvie stikli, stikla paketes, stikla matēšana ar smilšu strūklu un spoguļi. Zāģmateriāli, sausie maisījumi un citi būvmateriāli.
Ozolleja
OzollejaVeicam visa veida zemes rakšanas darbus. Atīram grāvjus un novācam bīstamos kokus.
Gara dziednieces Ināras Krūmiņas privātprakse
Gara dziednieces Ināras Krūmiņas privātprakseNetradicionālā medicīna, Reiki terapija, Reiki apļi, Reiki apmācība, Ajūrvēda, Ajūrvēdas masāžas, Veselības atjaunošana garīgajā un fiziskajā līmenī, Blokāžu likvidēšana visos ķermeņa līmeņos, Greiza iegurņa korekcija, Muguras taisnošana
Raibie logi, viesnīca
Raibie logi, viesnīcaViesnīca Raibie logi piedāvā naktsmītnes desmit labiekārtotos numuros, no kuriem divi ir piemēroti ģimenēm ar bērniem. Visos numuros ir TV un interneta pieslēgums. Brokastis ir iekļautas cenā.
Kandava, viesnīca
Kandava, viesnīcaLaipni lūdzam jaunajā kafejnīcā Kandava, kura atrodas Kandavas vecpilsētas daļā, ar izsmalcinātu un reizē mājīgu gaisotni. Piedāvājam 10 labiekārtotus numuriņus, banketu un konferenču zāli, pirti ar džakuzi.
Jāņa Jaunsudrabiņa muzejs Riekstiņi
Jāņa Jaunsudrabiņa muzejs RiekstiņiPamatekspozīcija iepazīstina ar Jaunsudrabiņa dzīvi un daiļradi – te skatāmas viņa grāmatas, gleznas, fotogrāfijas, personīgās lietas(arī no Vācijas) u.c., bet 19.-20.gs.sākuma sadzīves priekšmeti, kas iegūti Neretas pagasta un tuvākās apkārtnes viensētās, dod ieskatu tā laika sadzīvei lauku sētā.
Rendoks SIA
Rendoks SIAPVC Logi un durvis. Garantija, līzings, montāža – demontāža, aiļu apdare, individuālas konsultācijas, daudzveidīgas koka imitāciju tekstūras un piegāde.
In Sensum, apbedīšanas birojs
In Sensum, apbedīšanas birojsApbedīšanas firmas In Sensum piedāvājums - apbedīšanas pakalpojumi - dokumentu noformēšana, diennakts morga pakalpojumi, bezmaksas uzglabāšana morgā. Zārki, krusti, pārklāji, katafalks, transports bēru viesiem (autobusi). Strādājam visu diennakti. Mirušā nogādāšana morgā (no mājām t. sk.), sēru ceremonijas, visu veidu un ticību ceremoniju organizēšana.
Visi banneri