Meklēt kartēMeklētājsKatalogsSludinājumiLasītavaMani datiReklāma
Juris Tumulkāns

Juris Tumulkāns

Pīļu iela 15, Rīga, Latvija, LV-1084
(+371) 29416315
 
VissPiedāvājumiGalerijaKarte
Apraksts

Keramiķis Juris Tumulkāns dzīvo un strādā Rīgā, jau 15 gadus vada VEF Kultūras pils Tautas Lietišķās mākslas studiju „Saule”, rīko un piedalās dažādās izstādēs un citos kultūras pasākumos.

Personīgā daiļradē autors ir radošs - izgatavo daudzveidīgu keramiku - gan sadzīvē izmantojamus traukus - krūzes, bļodas, gan svečturus, vāzes, kā arī dekoratīvus darbus un sīkplastiku.

Tā kā darbi nav elitāri snobiski, bet dekoratīvi lietišķi, tos labprāt savai praktiskai vajadzībai un mājokļa interjeram iegādājas gan Latvijā, gan ārvalstīs.

Juris Tumulkāns uzskata, ka patiesa cilvēku interese, atsaucība un labie vārdi rada gandarījumu un veicina daiļrades attīstību.

Galerija
PiedāvājumiProdukti, pakalpojumi, atslēgvārdi, nozaresKeramikas izstrādājumi    Keramikas trauki       Māla trauki       Trauki, virtuves piederumi       Bļodas       Tējkannas       Kafijkannas       Lejamās krūzes       Krūzes un kausi          Alus kausi       Medus podi       Cukurtrauki       Sālstrauki       Vāzes       Svečturi       Zvani    Dekoratīvā keramika       Dekoratīvi lietišķā keramika (Lietišķā māksla)       Lietišķā māksla       Tautas māksla (Māksla)       Interjera elementi          Dizaina elementi, objekti       Dizaina keramika       Dārza keramika       Rīgas keramika (Keramikas izstrādājumi)       Keramikas izgatavošana pēc pasūtījuma (Keramikas izstrādājumi) Amatniecība, amatnieki    Podnieki un keramiķi    Suvenīri       Svilpavnieki    Keramikas sīkplastika    Keramikas rotas       Keramikas laivas    Šķīvji    Sienas sķīvji    Keramikas magones    Magnētiņi    Dāvanas    Ziemassvētku dāvanas    Kāzu dāvanas    Keramikas laivas un šāles (Keramikas laivas)    Porcelāna izstrādājumi
Karte

Statistika:
Pilnībā apskatīts : 32227
Meklēšanas rezultātos parādīts : 566141


Gaišos toņos, apbedīšanas pakalpojumi
Gaišos toņos, apbedīšanas pakalpojumiBēru pakalpojumu komplekss, dokumentu noformēšana un visus bērēm nepieciešamos piederumi, diennakts morga pakalpojumi, aģenta izsaukums uz mājam.
Trutzi Baltic, SIA
Trutzi Baltic, SIATrutzi Baltic ir daļa no lielās Trutzi grupas - metāla mazumtirdzniecības un vairumtirdzniecības uzņēmuma, kas piedāvā plašu metāla izstrādājumu klāstu, tostarp metāla caurules, metāla loksnes ,metāla konstrukcijas, tērauda sijas, profilus, armatūru, leņķus , stabus, 3D paneļu žogus un žogus.
Gungas, viesu nams
Gungas, viesu namsGungas -  etnogrāfiskais viesu nams svinībām, atpūtai un semināriem.
Park Hotel Kekava, viesnīca
Park Hotel Kekava, viesnīcaViesnīca, telpas konferencēm un semināriem, sauna, bārs, galdu klāšana dažāda veida pasākumiem.
Jaunarāji, kempings
Jaunarāji, kempingsAtpūta pie Gaujas. Varēsiet patīkami atpūsties priežu meža ielokā, pašā Gaujas krastā. Jūsu rīcībā būs piecas jaunas un komfortablas 8-vietīgas mājiņas viesiem lauku pirts un banketu zāli.
Veido sevi, studija
Veido sevi, studijaTikšanās vieta kustību un mūzikas mīļotājiem. Vieta, kur piepildīt senu vai jaunu sapni. Studija Tev, Taviem draugiem un ģimenei.
VEIPRO, SIA, svari un svaru remonts
VEIPRO, SIA, svari un svaru remontsNodarbojamies ar automātisko un neautomātisko elektronisko svaru un svēršanas sistēmu ražošanu, tirdzniecību un apkalpošanu. Sadarbībā ar pasaulē vadošajiem svaru un svaru komponenšu ražotājiem piegādājam augstas kvalitātes produktus un pakalpojumus visām uzņēmējdarbības jomām.
Indrāni, viesu nams
Indrāni, viesu namsIndrāni atrodas Ogres upes krastmalā 40 minūšu braucienā no Rīgas un 10 km attālumā no Ogres centra. Viesu namā ir divas svinību zāles ar kamīnu līdz 50 personām, pirts, kubls, 16 guļvietas, koka nojume ar terasi Ogres upes krastā.
Rozā sapnis, karnevālu un vakartērpu noma, interneta veikals
Rozā sapnis, karnevālu un vakartērpu noma, interneta veikalsRozā sapnis. Karnevāla un vakara tērpi, noma un aksesuāri.
Dikolat, SIA
Dikolat, SIADIKOLAT - tas ir drošs gaisa kompresoru iekārtu piegādātājs. Mēs esam gatavi piegādāt pilnu pakalpojumu ķēdi, kas saistīta ar gaisa komresoriem: no piegādes un uzstādīšanas līdz izejmateriālu apgadei un servisa pakalpojumiem. Mūsu firmas veiksmes pamatā ir liela pieredze un kvalitatīvs kompresoru iekārtu piedāvājums (skrūvju un virzuļu kompresori, spiestā gaisa sausinātāji, maģistrālie filtri, gaisa sistēmas). Mēs piegādājam pazīstamu ražotāju kompresoru iekārtas - ABAC, ALUP, FIAC, REMEZA, BALMA, GardnenDenver, Tamrotor.
Visi banneri