Meklēt kartēMeklētājsKatalogsSludinājumiLasītavaMani datiReklāma

Rīgas Svētā Jēkaba katedrāle

Jēkaba iela 9, Rīga, Latvija
(+371) 67326419
 
VissPiedāvājumi
PiedāvājumiProdukti, pakalpojumi, atslēgvārdi, nozaresTūrisma apskates objekti

Statistika:
Pilnībā apskatīts : 4540
Meklēšanas rezultātos parādīts : 15647
Skatīt arī katalogā : Tūrisma apskates objekti


Rasu Dārzniecība, SIA
Rasu Dārzniecība, SIASIA Rasu Dārzniecība, esam salīdzinoši jauna stādaudzētava, ģimenes uzņēmums, Ogres novadā, Birzgales pagastā "Rasas". Specializējamies uz vasaraspuķu stādiem un ziemcietēm. Piedāvājam arī dārzeņu stādus :  tomātu, gurķu, ķirbju, arbūzu, meloņu un citus stādus.
RMS Heating, SIA, siltumtehnika
RMS Heating, SIA, siltumtehnikaElektriskās apsildes sistēmas, izveidotas piemērojot apsildes kabeļus, kas pateicoties viņu universalitātei atrod plašu pielietojumu visdažādākās jomās. Veikals "SILTA MĀJA" piedāvā kompānijas A.RAK Wärmetechnik GmbH (Vācija) apsildāmos kabeļus.
Rīgas 3. arodskola, dienesta viesnīca
Rīgas 3. arodskola, dienesta viesnīcaViesnīca atrodas netālu no pilsētas centra, skaistā Ķīšezera krasta tuvumā. Ja vēlaties pavadīt nakti pie mums vai palikt ilgāk, mēs piedāvājam divvietīgus, trīsvietīgus numurus.
Mavia, SIA
Mavia, SIAUnikāla iespēja izlidināties ar motodeltoplānu profesionāļa vadībā. No putna lidojuma izbaudīt apkārtējās pasaules skaistumu.
PREMIUM MANAGEMENT, SIA
PREMIUM MANAGEMENT, SIABiznesa un personības izaugsmes koučings iedrošina un palīdz apzināties savu patieso spēku, izveidot biznesa un privātus mērķus un atbalsta to efektīvā sasniegšanā, lai dzīvotu veiksmīgu un pilntiesīgu dzīvi. Koučs palīdz atklāt, ko Tu patiesi vēlies, lai ktu dzīvot dzīvi veidotu pēc saviem noteikumiem. Uzņemies atbildību par savu dzīvi un rezultātiem jau šodien.
Jena motors, SIA, atpūtas saimniecība
Jena motors, SIA, atpūtas saimniecībaKvadrociklu, motoroleru, motociklu, ūdens un sniega motociklu noma un tirdzniecība. Sporta inventāra noma.
Thread solutions, SIA
Thread solutions, SIAPiedāvājam augstākās kvalitātes COATS šujamos diegus apģērbiem, somām, apaviem, mēbelēm, sporta inventāram, teltīm, tentiem, jahtām, filtriem, tehniskai šūšanai, maisu aizšūšanai, aušanai. Piedāvājam diegus augstām temperatūrām.
Pazemes ezeri, apskates objekts
Pazemes ezeri, apskates objektsTūrisma apskates objekts - vienīgie pazemes ezeri Latvijā.
Smēde, metālapstrāde
Smēde, metālapstrādeSMĒDE ir metālkalēju darbnīca, dekoratīvu metālkalumu izgatavošana pēc pasūtījuma. Roku darbs, interjera elementu skicēšana un dažādu ideju zīmēšanu.
Saullēkti ozolos, viesu nams
Saullēkti ozolos, viesu namsViesu māja Ezernieku pagastā pie lielākās ozolu birzs Baltijā, blakus Ežezers ir salām bagātākais ezers Latvijā. Atpūta gan divām personām, gan lielām tūristu grupām. Banketu zāle līdz 40 cilvēkiem. Izbraucienus ar kuteri pa Ežezeru.
Visi banneri