Meklēt kartēMeklētājsKatalogsSludinājumiLasītavaMani datiReklāma
RD Met, SIA, metālapstrāde

RD Met, SIA, metālapstrāde

Ganību dambis 40, Rīga, Latvija, LV-1005
(+371) 29337560 - Metālapstrāde
(+371) 29436454 - Telpu noma
(+371) 67382411
(+371) 67382411
 
VissPiedāvājumiGalerijaVideoKarte
Apraksts

SIA "Brizmet" ir dibināts 2006. gadā un nodarbojas ar metālapstrādi un metālizstrādājumu ražošanu pēc pasūtījuma. Pie mums strādā speciālisti ar lielu pieredzi mētālapstrādes jomā.

Virpošanas darbi – detaļu ģeometriskās formas un izmēra izmaiņas, noņemot iepriekš noteiktu balstu, virpošanas aparāts griež detaļu, bet griešanas instruments salīdzinoši ar to noteiktu vektoru. Dažādu detaļas kustību dēļ notiek asināšana. Visbiežāk virpošanas darbi tiek izmantoti, lai izgriezt vītnes, apgriezt galus, slīpēt rievas, velmēt rievojumus, urbšanai un gala slīpēšanai.

Frēzēšana – metālapstrādes veids, griežot ar kuteri. Frēzēšanas darbi ir ražošanas process ar ļoti lielu efektivitāti, tādēļ tie salīdzinoši ātri iegūst plašu pielietojumu. Ar liela apjoma ražošanas attīstību, parādījās nepieciešamība pēc liela daudzuma vienādu detaļu ar noteiktu precizitāti un ar mazu darbinieku laika patēriņu, šeit frēzēšanas darbi saņem vislabāko pielietojumu.

Metālapstrāde – fiziskas iedarbības process uz metāla ar mērķi veidot daļas, mezglus, detaļas un struktūras ar iepriekš noteiktiem parametriem. Metālapstrāde ir tehnoloģisku operāciju komplekss, kā rezultātā detaļām tiek piemērotas vēlamās formas un izmēri.

Galerija
Video
PiedāvājumiProdukti, pakalpojumi, atslēgvārdi, nozaresMetālapstrāde    Metāla apstrādes pakalpojumi       Metāla virpošana, virpošanas darbi       Metāla frēzēšana, frēzēšanas darbi       Metināšana, metināšanas darbi          Metināto konstrukciju izgatavošana       Čuguna lējumi       Koordinātu - izvirpošanas darbi       Zobratu izgatavošana       Zobu iegriešanas darbi       Detaļu termiskā apstrāde       Vārpstu izgatavošana       Tēšanas darbi       Detaļu izgatavošana uz programmvadības darbgaldiem       Plakano detaļu slīpēšana       Apaļo detaļu slīpēšana       Zvaigznīšu izgatavošana       Korpusu izgatavošana Telpu noma    Noliktavu telpu noma    Ofisa telpu noma    Ražošanas telpu noma
Karte

Statistika:
Pilnībā apskatīts : 23322
Meklēšanas rezultātos parādīts : 296467


Rasu Dārzniecība, SIA
Rasu Dārzniecība, SIASIA Rasu Dārzniecība, esam salīdzinoši jauna stādaudzētava, ģimenes uzņēmums, Ogres novadā, Birzgales pagastā "Rasas". Specializējamies uz vasaraspuķu stādiem un ziemcietēm. Piedāvājam arī dārzeņu stādus :  tomātu, gurķu, ķirbju, arbūzu, meloņu un citus stādus.
Līga Reitere, Ventiņu zāļu sieva
Līga Reitere, Ventiņu zāļu sievaVentiņu stāstniece un zāļu sieva. Zāļu sievas mācības - "Savvaļas aptieka", "Zaļās receptes", "Pirts rituāli" un "Vārda spēks".
Jette, lietišķā māksla
Jette, lietišķā mākslaAmatniecības uzņēmums Jette IK. Pastalas. Dekoratīvi lietišķās mākslas darbu izgatavošana un tradīciju saglabāšana. Ādas mākslinieciskās apdares darbi.
Lotes Toys, veikals
Lotes Toys, veikalsLotes Toys ir Latvijas uzņēmums, kurš no augstvērtīgiem dabas izejmateriāliem izgatavo rotaļlietas, attīstības spēles un dizaina mantas.
Sējas novada Sporta centrs, viesnīca - atpūtas komplekss
 Sējas novada Sporta centrs, viesnīca - atpūtas komplekssSējas novada sporta centrs. Sporta zāle ar handbola, minifutbola, tenisa, basketbola un volejbola standarta izmēra laukumiem, trenažieru zāle, pirts. Pieejams sporta inventārs. 
Smēde, metālapstrāde
Smēde, metālapstrādeSMĒDE ir metālkalēju darbnīca, dekoratīvu metālkalumu izgatavošana pēc pasūtījuma. Roku darbs, interjera elementu skicēšana un dažādu ideju zīmēšanu.
Olymp, fitnesa klubs
Olymp, fitnesa klubsFitnesa klubs Olymp piedāvā jaunākās paaudzes trenažieru zāli, aerobiku, karate, boksa nodarbības. Grupu nodarbību zāle ar peldošo grīdu, stiepšanās telpa, fitobārs, sauna, solārijs.
Jaunsvelmes, viesu māja
Jaunsvelmes, viesu mājaJaunsvelmes. Iespēja izbaudīt jauku atpūtu, organizējot izlaidumus vai citus saviesīgus pasākumus 80 viesiem klusā, zaļā dabas stūrītī.
Laimes ligzda, atpūtas komplekss
Laimes ligzda, atpūtas komplekssLaimes ligzda. Mēs piedāvājam romantisku guļbūvi, skaistā Vidzemes ainavā, lauku pirti ar baseinu un garšīgu mielastu, kaminzāle līdz 30 vietām, pirts un majīgas istabiņas. Gaidām Jūs arī ziemā, Žagarkalna slēpju tra
BV Pack, SIA, iepakojumi
BV Pack, SIA, iepakojumiBALT WARRANT ražo papīra maisiņus. Dizaina izstrāde, piegāde, uzglabāšana un lielu tirāžu piegāde pa daļām.
Visi banneri