Meklēt kartēMeklētājsKatalogsSludinājumiLasītavaMani datiReklāma
ESELO, Daugavpils filiāle

ESELO, Daugavpils filiāle

Muitas iela 3e, Daugavpils, Latvija, LV-5401
(+371) 65476300
(+371) 26011107
 
VissPiedāvājumiKarte
Produkti, pakalpojumi, atslēgvārdi, nozaresElektromateriāli Alternatīvās elektroenerģijas ražošanas iekārtas Alternatīvās elektroenerģijas ražošanas iekārtas    Saules paneļi    Saules kolektori    Vēja ģeneratori    Vēja ģeneratori Darba apģērbi Drošības sistēmas    Apsardzes sistēmas, aizsargierīces    Ugunsdrošības signalizācijas    Zibens aizsardzība    Zibens aizsardzība Elektromateriāli    Apgaismojums, apgaismes tehnika       LED apgaismojums       Spuldzes    Automātiskie slēdži un drošinātāji    Akumulatori    Akumulatori    Baterijas, akumulatori    Elektroinstalācijas materiāli, stiprinājumi    Kabeļi un vadi    Elektrības sadales skapji    Ģeneratori - elektrostacijas    Ģeneratori - elektrostacijas    Kontaktligzdas    Slēdži    Releji    Vadu un kabeļu kanāli    Vadu un kabeļu stiprinājumi    Zemējums, zemējuma materiāli Instrumenti un darbarīki    Mērinstrumenti Telekomunikācijas Siltumtehnika
Karte, Saistītie uzņēmumi

Rasu Dārzniecība, SIA
Rasu Dārzniecība, SIASIA Rasu Dārzniecība, esam salīdzinoši jauna stādaudzētava, ģimenes uzņēmums, Ogres novadā, Birzgales pagastā "Rasas". Specializējamies uz vasaraspuķu stādiem un ziemcietēm. Piedāvājam arī dārzeņu stādus :  tomātu, gurķu, ķirbju, arbūzu, meloņu un citus stādus.
Pa Laimes Taku, pansija
Pa Laimes Taku, pansijaPiedāvājam pie mums dzīvot staigājošiem pensionāriem, kas paši tiek galā ar sevi, dzīvošana vienvietīgās istabiņās ēkas pirmajā un otrajā stāvā, otrajā stāva ir arī dažas istabiņas ar dušu un tualeti iekšā, šīs istabiņas ir dārgākas - 270 eiro mēnesī, parastās istabiņas - 250 eiro
P. Čerņavska keramikas māja
P. Čerņavska keramikas mājaEkspozīcijas apskate. Iespēja pašam izmēģināt roku podu virpošanā. Izstrādājumus iespējams iegādāties.
Bel-Doors, iekšdurvis, mēbeles
Bel-Doors, iekšdurvis, mēbelesFinierētu un krāsotu iekšdurvju tirdzniecība
Bīriņu Pils, viesnīca
Bīriņu Pils, viesnīcaBīriņu pils, neogotikas arhitektūras pērle Vidzemē. Vieta svinībām, viesnīca, jaunlaulāto numurs, pirtis, Dzirnavu krodziņš, skaists parks Bīriņu ezera krastā.
Ķekavas zoo
Ķekavas zooAtpūtas kompleks atrodas 3 km no Ķekavas centra, klusā un ļoti skaistā vietā, blakus upei Ķekaviņa. Kamīnzāle, pirts, dabas takas.
Zaļie Atvari, viesu māja
Zaļie Atvari, viesu mājaZaļie Atvari piedāvā pirts kompleksu, telpas svinībām, mājīgas istabas, omulīgā atmosfēra un iespēja pasūtīt ēdināšanu.
Mītava, atpūtas kuģis
Mītava, atpūtas kuģisPiedāvājam atpūtas braucienus pa Driksu un Lielupi ar atpūtas kuģi "Mītava". Pēc individuāli pieteiktām rezervācijām, iespējams kuģīti noīrēt uz neierobežotu laiku, par samaksu vienojoties atsevišķi.
Kliģi, atpūtas komplekss
Kliģi, atpūtas komplekssVieta banketiem, semināriem, ballītēm un sporta spēlēm; naktsmītnes guļbūves ēkā vai viesu nama labiekārtotos numuriņos; kempingos un labiekārtotās astoņvietīgās mājiņās
Rīgas vēstures un kuģniecības muzejs
Rīgas vēstures un kuģniecības muzejsRīgas vēstures un kuģniecības muzejs ir vecākais publiskais muzejs Latvijā un Baltijā, kā arī viens no vecākajiem Eiropā. Muzejs atrodas Vecrīgā, ievērojamā 13.–20. gs. arhitektūras piemineklī – Rīgas Doma ansamblī.
Visi banneri