Sql errorAlturs, IK, Rīgas filiāle, autobusu noma : Rīga, Latvija
Meklēt kartēMeklētājsKatalogsSludinājumiLasītavaMani datiReklāma
Alturs, IK, Rīgas filiāle, autobusu noma

Alturs, IK, Rīgas filiāle, autobusu noma

Rīga, Latvija
(+371) 26538342
 
VissPiedāvājumiGalerijaKarte
Apraksts

Vai Jūs meklējat autobusu nomas (ar vadītāju) kompānijas pakalpojumus? Vēlaties kaut kur nokļūt, bet neesat izlēmis par labāko risinājumi? Tādā gadījumā Jūs atrodaties īstajā vietā!

Mēs piedāvājam autobusus un mikroautobusus ar šoferi visdažādākajām vajadzībām. Mūsu autobusi nogādās Jūs jebkurā Jūsu izvēlētajā vietā Latvijā, Eiropā, Krievijā, Baltkrievijā, Ukrainā un citās valstīs.

Autobusu un mikroautobusu pakalpojumus piedāvājam visdažādākajām vajadzībām:

 

  • Autobusu noma ekskursijai, tūrei, darījumu braucienam pa Latviju, Eiropu, kā arī uz NVS valstīm.
  • Tas var būt tikai dažu stundu vai pilnas dienas brauciens pa Rīgu- iespējams, ka pasažieru transports Jums nepieciešams nelieliem pārbraucieniem pilsētas ietvaros.
  • Vienas vai vairāku dienu brauciens pa Latviju. Autobuss nogādās Jūs nepieciešamajā vietā, aizvedīs uz dažādiem apskates objektiem, viesnīcu utt., sagaidīs un atvedīs atpakaļ uz Rīgu. Tā var būt gan ekskursija, gan darījumu brauciens, gan sporta spēles u.c.
  • Transfērs no lidostas uz viesnīcu, vai no viesnīcas uz lidostu.
  • Klases ekskursija skolēniem. Izlemjat, kur vēlaties doties- uz kādu pilsētu, slēpošanas kalnu, atpūtas vietu- mēs Jūs tur aizvedīsim.
  • Transfēri uz/ no dažādām pilsētām. Paziņojiet mums braucēju skaitu vai nepieciešamo sēdvietu skaitu autobusā, galamērķi, un mēs Jūs tur nogādāsim.
  • Pasažieru transporta pakalpojumi dažādām svinībām- dzimšanas dienām, kāzām, ballītēm. Jums būs tikai jādomā par atpūtu, pārējo atstājiet mūsu ziņā :)
  • Pasažieru pārvadājumi uzņēmuma darbiniekiem uz/ no darba.

 

Lai varētu rezervēt autobusu, lūdzu, sazinieties ar mums - uzņēmuma darbinieki piedāvās optimālāko autobusu gan pēc aprīkojuma, komforta līmeņa, gan lieluma (sēdvietu skaita), kā arī aprēķinās brauciena izmaksas.

 

 

Uzņēmums Alturs IK autobusu nomas un pasažieru pārvadājumu jomā darbojas jau vairāk kā 10 gadus. Mūsu rīcībā ir vadītāji, kas ir uzkrājuši pieredzi daudzos braucienos pa Latviju, Eiropu, Krieviju un citām valstīm.

Mūsu piedāvātie autobusi ir aprīkoti ar visu ceļošanai nepieciešamo aprīkojumu- gaisa kondicionieris, DVD, ērti atlaižami sēdekļi, bagāžas nodalījums, audio, mikrofons. Tālākiem braucieniem Jūsu ērtību labad piedāvājam autobusus, kas papildus bez minētā ir aprīkoti ar nelielu virtuvi (ūdens sildītājs, iespēja uzvārīt kafiju vai tēju), ledusskapi, tualeti.

Uzņēmumam ir visi nepieciešamie sertifikāti,licences, kas apliecina mūsu kompetenci un tiesības veikt pasažieru pārvadājumus Latvijas, Eiropas kopienas un citu valstu teritorijā.

Mūsu uzņēmuma menedžeris sniegs atbildes uz Jūsu jautājumiem, aprēķinās brauciena izmaksas, kā arī izdarīs visu, lai Jūsu ceļojums noritētu sekmīgi.

Laimīgu ceļu!

Galerija
PiedāvājumiProdukti, pakalpojumi, atslēgvārdi, nozaresAutobusu noma    mikroautobusu noma (17-vietīgu autobusu noma)    mikroautobusu īre (Autobusu noma ar/bez šofera )    pasažieru pārvadājumi (Autobusu pārvadājumi) mikroautobusu noma ar vadītāju (Mikroautobusu noma)    mikroautobusu īre ar šoferi (Mikroautobusu noma ar/bez šofera)    mikroautobusa noma ar šoferi (Pasažieru mikroautobusu noma) Pasažieru pārvadājumi (Autobusi tūrismam) Skatīt vairākAutobusi skolēnu ekskursijām autobusa īre (Autobusu parks) autobusa noma (Autobusu pakalpojumi)
Karte

Statistika:
Pilnībā apskatīts : 37255
Meklēšanas rezultātos parādīts : 152345


Rasu Dārzniecība, SIA
Rasu Dārzniecība, SIASIA Rasu Dārzniecība, esam salīdzinoši jauna stādaudzētava, ģimenes uzņēmums, Ogres novadā, Birzgales pagastā "Rasas". Specializējamies uz vasaraspuķu stādiem un ziemcietēm. Piedāvājam arī dārzeņu stādus :  tomātu, gurķu, ķirbju, arbūzu, meloņu un citus stādus.
Toss Boulinga Halle
Toss Boulinga HalleBoulings, biljards, restorāns un bārs. Toss Boulinga halle aicina jūs jauki pavadīt nedēļas nogali. Vieta sporta pasākumu, svinību un banketu rīkošanai.
Izbushka, viesu nams, pirts
Izbushka, viesu nams, pirtsLieliska pirts,kur mūsu viesi var pamatīgi sasildīties, no sirds izpērties, Pēc pirts iespējams noskaloties dušā vai atvēsināties baseinā. Kamīna zāle.
Latroof Ltd, SIA, jumtu segumi
Latroof Ltd, SIA, jumtu segumiLatroof Ltd. Jumta segumu materiāli, matāldakstiņi, profilētās loksnes jumtam un sienām. Bitumena dakstiņa jumti, polimēr-bitumenu ruļļu materiāli.
Terion, veterinārā klīnika
Terion, veterinārā klīnikaVeterinārā klīnika Miera ielā. Veterinārā aptieka Miera ielā. Suņu barība. Pretblusu līdzekļi. Prettārpu līdzekļi. Attārpošana. Kaķu barība. • Dzīvnieku ārstēšana, terapija, ķirurģija, suņu, kaķu, sesku vakcinācija, konsultācijas. • Suņu, kaķu, sesku, trušu vakcinācijas. • Veterinārie medikamenti. Veterinārās zāles. ROYAL CANIN, HILLS, SPECIFIC, VIRBAC, PRINS.
Skultes muiža, viesu nams
Skultes muiža, viesu namsSkultes muiža - ideāla vieta kolektīviem pasākumiem, kāzām, sporta spēlēm: viesību zāle, pirts, baseins, kamīnzāle, terase, divvietīgas istabas.
SAKA - S, mēbeles
SAKA - S, mēbelesMēbeļu izgatavošana, projektēšana un uzstādīšana pēc individuāliem pasūtījumiem. Praktiskas, izturīgas, vienkāršas un modernas, ekskluzīvas, ekoloģiskas mēbeles.
Everte, SIA, uzkopšanas serviss
Everte, SIA, uzkopšanas servissProfesionāls telpu un teritorijas uzkopšanas serviss. Biroju telpu, māju un dzīvokļu uzkopšanas darbi. Telpu tīrīšana un mazgāšana, grīdu kopšana. Logu mazgāšana. VIesnīcas tipa uzkopšanas pakalpojumi. Teritoriju uzkopšana. Sniega un ledus tīrīšana.
Vīnogu stādi
Vīnogu stādiVīnogu stādu audzētāja un šķirņu kolekcionāra Gata Kužuma saimniecībā pašlaik pārbaudes nolūkos, dārza apstākļos, tiek audzētas vairāk kā 300 vīnogu škirnes. Katru gadu kolekcija papildinās ar 20 - 30 jaunām šķirnēm, atmetot mūsu apstākļiem nepiemerotās. Būsim priecīgi jums palīdzēt, lai arī jūsu mājās augtu ražens vīnkoks, kurš priecētu ar saldām un sulīgām ogām.
Petarde LTD, pirotehnika
Petarde LTD, pirotehnikaPetarde piedāvā sarīkot brīnišķīgu uguņošanu jūsu dzīves nozīmīgākajiem brīžiem – ģimenes svētkiem, Ziemassvētkiem, Jaunajam gadam, Valsts svētkiem, kompāniju jubilejām, prezentācijām u.c.
Visi banneri