Meklēt kartēMeklētājsKatalogsSludinājumiLasītavaMani datiReklāma
Alturs, IK, Rīgas filiāle, autobusu noma

Alturs, IK, Rīgas filiāle, autobusu noma

Rīga, Latvija
(+371) 26538342
 
VissPiedāvājumiGalerijaKarte
Apraksts

Vai Jūs meklējat autobusu nomas (ar vadītāju) kompānijas pakalpojumus? Vēlaties kaut kur nokļūt, bet neesat izlēmis par labāko risinājumi? Tādā gadījumā Jūs atrodaties īstajā vietā!

Mēs piedāvājam autobusus un mikroautobusus ar šoferi visdažādākajām vajadzībām. Mūsu autobusi nogādās Jūs jebkurā Jūsu izvēlētajā vietā Latvijā, Eiropā, Krievijā, Baltkrievijā, Ukrainā un citās valstīs.

Autobusu un mikroautobusu pakalpojumus piedāvājam visdažādākajām vajadzībām:

 

  • Autobusu noma ekskursijai, tūrei, darījumu braucienam pa Latviju, Eiropu, kā arī uz NVS valstīm.
  • Tas var būt tikai dažu stundu vai pilnas dienas brauciens pa Rīgu- iespējams, ka pasažieru transports Jums nepieciešams nelieliem pārbraucieniem pilsētas ietvaros.
  • Vienas vai vairāku dienu brauciens pa Latviju. Autobuss nogādās Jūs nepieciešamajā vietā, aizvedīs uz dažādiem apskates objektiem, viesnīcu utt., sagaidīs un atvedīs atpakaļ uz Rīgu. Tā var būt gan ekskursija, gan darījumu brauciens, gan sporta spēles u.c.
  • Transfērs no lidostas uz viesnīcu, vai no viesnīcas uz lidostu.
  • Klases ekskursija skolēniem. Izlemjat, kur vēlaties doties- uz kādu pilsētu, slēpošanas kalnu, atpūtas vietu- mēs Jūs tur aizvedīsim.
  • Transfēri uz/ no dažādām pilsētām. Paziņojiet mums braucēju skaitu vai nepieciešamo sēdvietu skaitu autobusā, galamērķi, un mēs Jūs tur nogādāsim.
  • Pasažieru transporta pakalpojumi dažādām svinībām- dzimšanas dienām, kāzām, ballītēm. Jums būs tikai jādomā par atpūtu, pārējo atstājiet mūsu ziņā :)
  • Pasažieru pārvadājumi uzņēmuma darbiniekiem uz/ no darba.

 

Lai varētu rezervēt autobusu, lūdzu, sazinieties ar mums - uzņēmuma darbinieki piedāvās optimālāko autobusu gan pēc aprīkojuma, komforta līmeņa, gan lieluma (sēdvietu skaita), kā arī aprēķinās brauciena izmaksas.

 

 

Uzņēmums Alturs IK autobusu nomas un pasažieru pārvadājumu jomā darbojas jau vairāk kā 10 gadus. Mūsu rīcībā ir vadītāji, kas ir uzkrājuši pieredzi daudzos braucienos pa Latviju, Eiropu, Krieviju un citām valstīm.

Mūsu piedāvātie autobusi ir aprīkoti ar visu ceļošanai nepieciešamo aprīkojumu- gaisa kondicionieris, DVD, ērti atlaižami sēdekļi, bagāžas nodalījums, audio, mikrofons. Tālākiem braucieniem Jūsu ērtību labad piedāvājam autobusus, kas papildus bez minētā ir aprīkoti ar nelielu virtuvi (ūdens sildītājs, iespēja uzvārīt kafiju vai tēju), ledusskapi, tualeti.

Uzņēmumam ir visi nepieciešamie sertifikāti,licences, kas apliecina mūsu kompetenci un tiesības veikt pasažieru pārvadājumus Latvijas, Eiropas kopienas un citu valstu teritorijā.

Mūsu uzņēmuma menedžeris sniegs atbildes uz Jūsu jautājumiem, aprēķinās brauciena izmaksas, kā arī izdarīs visu, lai Jūsu ceļojums noritētu sekmīgi.

Laimīgu ceļu!

Galerija
PiedāvājumiProdukti, pakalpojumi, atslēgvārdi, nozaresAutobusu noma    mikroautobusu noma (17-vietīgu autobusu noma)    mikroautobusu īre (Autobusu noma ar/bez šofera )    pasažieru pārvadājumi (Autobusu pārvadājumi) mikroautobusu noma ar vadītāju (Mikroautobusu noma)    mikroautobusu īre ar šoferi (Mikroautobusu noma ar/bez šofera)    mikroautobusa noma ar šoferi (Pasažieru mikroautobusu noma) Pasažieru pārvadājumi (Autobusi tūrismam) Skatīt vairākAutobusi skolēnu ekskursijām autobusa īre (Autobusu parks) autobusa noma (Autobusu pakalpojumi)
Karte

Statistika:
Pilnībā apskatīts : 36935
Meklēšanas rezultātos parādīts : 150900

Alefs S, SIA
Alefs S, SIAIzgatavojam un uzstādam tērauda durvis, kas ir noturīgas pret uzlaušanu un aprīkotas ar labākajiem mūsdienīgākajiem aizsardzības līdzekļiem.
Osteria, kafejnīca
Osteria, kafejnīcaEsam kafejnīca Aizputē. Darba dienās piedāvājam silto ēdienu pusdienās, kā arī piedāvājam gan plašu ēdienkarti, gan elegantus un skaistus galda klājumus, svētkiem, ietverot kāzu, dzimšanas dienu u.c.
CLC, grāmatvedības pakalpojumi
CLC, grāmatvedības pakalpojumiGrāmatvedības pakalpojumi, konsultācijas, uzņēmumu reģistrācija. Virtuālais birojs.
Vienkiemis, atpūtas komplekss
Vienkiemis, atpūtas komplekssVienkiemis viesiem piedāvā vairākas atsevišķas mājiņas, pirtis, viesnīcu, kafejnīcu, krogu un aktīvas atpūtas iespējas.
Būvcentrs, būvmateriālu tirdzniecība
Būvcentrs, būvmateriālu tirdzniecībaInterneta veikals. Stikls un stikla izstrādājumi ļoti plašā klāstā. Dekoratīvie stikli, stikla paketes, stikla matēšana ar smilšu strūklu un spoguļi. Zāģmateriāli, sausie maisījumi un citi būvmateriāli.
Vila Baldininkas
Vila BaldininkasBALDININKAS ir moderns kūrorts, kas sastāv no trim korpusiem. Tas atrodas Kuršu jūras līča krastā, Neringā. Vien- un divistabu aparatmenti.
Ziedugravas, atpūtas bāze
Ziedugravas, atpūtas bāzeLaipni gaidīti Ziedugravās - lieliska vieta svinībām, atpūtai, ,sporta spēlēm. Pirts, naktsmītnes, atpūta pie dabas un ezera.
Mare, viesnīca
Mare, viesnīcaViesnīca Mare, 500m līdz jūrai, telpas semināriem, konferencēm, pirts, kamīnzāle, TV, internets, izbraucieni ar zvejas laivām, peintbols, pļavu golfs, izjādes ar zirgiem, ekskursijas, gida pakalpojumi.
Ēmužas, viesu nams
Ēmužas, viesu namsLauku māja Ēmužas atrodas Vadzenes pagastā. Plašajās telpās iespējams sarīkot svinības līdz pat 250 cilvēkiem, bet ārpus telpām iespējams sarīkot pasākumu apmēram 500 cilvēkiem. Mājā ir iekārtotas 10 istabas, kurās var izgulēties līdz pat 60 cilvēkiem
Vanna vannā
Vanna vannāVanna vannā- tikai 2 stundās iegūsiet jaunu vannu bez vecās vannas demontēšanas. Piegāde VISĀ Latvijā
Visi banneri