Meklēt kartēMeklētājsKatalogsSludinājumiLasītavaMani datiReklāma

Alma Nolle, kāzu salons

6. līnija 3, Jūrmala, Latvija, LV-2010
(+371) 67186024
 
VissPiedāvājumi
PiedāvājumiProdukti, pakalpojumi, atslēgvārdi, nozaresKāzu kleitu modelēšana un šūšana
Karte

Statistika:
Pilnībā apskatīts : 6114
Meklēšanas rezultātos parādīts : 13312
Skatīt arī katalogā : Kāzu kleitu modelēšana un šūšana


Rasu Dārzniecība, SIA
Rasu Dārzniecība, SIASIA Rasu Dārzniecība, esam salīdzinoši jauna stādaudzētava, ģimenes uzņēmums, Ogres novadā, Birzgales pagastā "Rasas". Specializējamies uz vasaraspuķu stādiem un ziemcietēm. Piedāvājam arī dārzeņu stādus :  tomātu, gurķu, ķirbju, arbūzu, meloņu un citus stādus.
Akmens apstrādes centrs AKM
Akmens apstrādes centrs AKMKvalificēti meistari veiks kapu pieminekļu izgatavošanu un uzstādīšanu, gravēšanu ar smilšu strūklu, arhitektonisko elementu un būvdetaļu izgatavošanu, izveidos dekoratīvus dārza elementus.
Kompānija Avotiņi, SIA, būvmateriālu tirdzniecība
Kompānija Avotiņi, SIA, būvmateriālu tirdzniecībaCeltniecības materiālu tirdzniecība, jumta un sienu materiālu ražošana no plānā lokšņu tērauda. Vairāk kā 2000 nosaukumu, kuri izgatavoti no augstvērtīgām izejvielām, izmantojot progresīvas tehnoloģijas.
Arkadia, SPA viesnīca
Arkadia, SPA viesnīcaHotel-Spa Arkadia. Viesnīca, SPA centrs, saunas, džakuzi, baseins, bistro, restorāns,  konferenču zāles, banketi un svinības, biljards, atpūta ar bērniem
Lejasmalas, atpūtas komplekss
Lejasmalas, atpūtas komplekssBrīvdienu mājas un pirts Lejas ezera krastā. Romantiska atpūtas vieta uz neapdzīvotas salas. Telpas semināriem un banketiem. Telšu un piknika vietas.
Dubultmuiža, viesu nams
Dubultmuiža, viesu namsViesu nams Dubultmuiža piedāvā: banketu zāli (40 pers.), pirti, baseinu, kublu, 8 numuriņi nakšņošanai. Atrodamies Rīgas teritorijā.
Aviokase.Lv, aviobiļetes on-line
Aviokase.Lv, aviobiļetes on-lineLētas aviobiļetes. Visi lidojumi. Visi galamērķi. Visas vietas. Ryanair, Wizz Air, Norwegian, airBaltic, Lufthansa, Aeroflot, Finnair, LOT, SAS, easyJet, Turkish Airlines...
Vanna vannā
Vanna vannāVanna vannā- tikai 2 stundās iegūsiet jaunu vannu bez vecās vannas demontēšanas. Piegāde VISĀ Latvijā
Dizaina Fabrika, netradicionāla svinību vieta
Dizaina Fabrika, netradicionāla svinību vieta325 m2 radošiem, īpašiem un neordināriem pasākumiem. Vieta kāzām, privātām svinībām, semināriem un korporatīvajām ballītēm. Radoša vide fotosesijām un filmēšanām. Sakām JĀ kreatīvām idejām un piepildītiem sapņiem.
Turies!, pasākumu organizēšana
Turies!, pasākumu organizēšanaMobilās atrakcijas jūsu pasākumam - virvju trase, vertikālās kāpšanas trases , galda futbola lielformāta versija. Piedāvājām arī mobilās skatuves un citas konstrukcijas. Pasākuma formāts: publiskie un korporatīvie pasākumi, izstādes, reklāmas pasākumi.
Visi banneri