Meklēt kartēMeklētājsKatalogsSludinājumiLasītavaMani datiReklāma
Piemiņas akmens filozofam Konstantīnam Raudivem, muzejs

Piemiņas akmens filozofam Konstantīnam Raudivem, muzejs

Barinauci, Ķepovas pagasts, Krāslavas novads, Latvija
(+371) 65681420
 
VissPiedāvājumiGalerijaKarte
Apraksts
Piemiņas akmens filozofam Konstantīnam Raudivem ir uzstādīts Barinaucu sādžā dzimto māju vietā.
Galerija
PiedāvājumiProdukti, pakalpojumi, atslēgvārdi, nozaresMuzeji Skatīt vairākTūrisma apskates objekti Skatīt vairāk
Karte

Statistika:
Pilnībā apskatīts : 8141
Meklēšanas rezultātos parādīts : 92142


Rasu Dārzniecība, SIA
Rasu Dārzniecība, SIASIA Rasu Dārzniecība, esam salīdzinoši jauna stādaudzētava, ģimenes uzņēmums, Ogres novadā, Birzgales pagastā "Rasas". Specializējamies uz vasaraspuķu stādiem un ziemcietēm. Piedāvājam arī dārzeņu stādus :  tomātu, gurķu, ķirbju, arbūzu, meloņu un citus stādus.
EST Tehnoloģijas, SIA, svaru tirdzniecība un remonts
EST Tehnoloģijas, SIA, svaru tirdzniecība un remontsVisa veida svaru tirdzniecība un remonts. Svari tirdzniecībai, mājai, noliktavām, medicīnai, kraušanas pakalpojumiem, laboratorijām un daudz kam citam.
JM Grupa, kokapstrāde
JM Grupa, kokapstrādeCeltniecības kokmateriālu ražošana: grīdlīstes, logu līstes, ārstūrlīstes, iekšstūrlīstes, durvju apmales. Galdniecībā izgatavojam masīvkoka, lamināta mēbeles.
Petarde LTD, pirotehnika
Petarde LTD, pirotehnikaPetarde piedāvā sarīkot brīnišķīgu uguņošanu jūsu dzīves nozīmīgākajiem brīžiem – ģimenes svētkiem, Ziemassvētkiem, Jaunajam gadam, Valsts svētkiem, kompāniju jubilejām, prezentācijām u.c.
Volmārcentrs, SIA
Volmārcentrs, SIAVOLMĀRCENTRS - CNC frēzēšanas un lāzergravēšanas uzņēmums Preiļos. Piedāvājam pilnu pakalpojumu klāstu: dizaina izstrāde, frēzēšana, gravēšana un tālākā apstrāde. Ražojam dažādus koka izstrādājumus: dēlīšus, pakaramos, kastītes, svečturus, pulksteņus, dekoratīvos paneļus, medaļu turētājus, sezonālos un kāzu koka dekorus u.c. Apstrādājamie materiāli: saplāksnis, koks – priede, egle, ozols, osis, MDF, putotas PVH loksnes, plastikāts, organiskais stikls, monopolikarbonāts, putuplasts.
Leibuk, IK
Leibuk, IKGrāmatvedības pakalpojumi visa veida uzņēmējdarbības formām.Konsultācijas biznesa uzsākšanā, piemērotākās uzņēmējdarbības formas izvēle, nodokļu režīma izvēle. Uzņēmums "Leibuk" sniedz kompleksus pakalpojumus, sākot ar biznesa plāna izstrādi, sabiedrības dibināšanu, grāmatvedības apkalpošanu un ekonomiskās analīzes veikšanu uzņēmumiem.
Dikolat, SIA
Dikolat, SIADIKOLAT - tas ir drošs gaisa kompresoru iekārtu piegādātājs. Mēs esam gatavi piegādāt pilnu pakalpojumu ķēdi, kas saistīta ar gaisa komresoriem: no piegādes un uzstādīšanas līdz izejmateriālu apgadei un servisa pakalpojumiem. Mūsu firmas veiksmes pamatā ir liela pieredze un kvalitatīvs kompresoru iekārtu piedāvājums (skrūvju un virzuļu kompresori, spiestā gaisa sausinātāji, maģistrālie filtri, gaisa sistēmas). Mēs piegādājam pazīstamu ražotāju kompresoru iekārtas - ABAC, ALUP, FIAC, REMEZA, BALMA, GardnenDenver, Tamrotor.
Jaunmoku pils, viesnīca
Jaunmoku pils, viesnīcaJaunmoku pils - muižas ansamblis - muzejs, mākslas izstādes, viesnīca un vieta saviesīgiem sarīkojumiem.
DEVI, siltumtehnika
DEVI, siltumtehnikaDEVI ir vienīgais uzņēmums elektrotehniskās rūpniecības nozarē, kas ražo un pilnveido elektrisko apsildes kabeļu un termoregulatoru kompleksās sistēmas.
Miolans, SIA, metāla durvju ražotne
Miolans, SIA, metāla durvju ražotneMIOLANS SIA. SEIFI. Metāla DURVIS. Izgatavošana pēc pasūtījuma. No 1992.gada mēs strādājam Jūsu labā.
Visi banneri