Meklēt kartēMeklētājsKatalogsSludinājumiLasītavaMani datiReklāma
Dzimtkoku māja, muzejs

Dzimtkoku māja, muzejs

Rīgas iela 10, Mazsalaca, Valmieras novads, Latvija
(+371) 26519165
 
VissPiedāvājumiGalerijaKarte
Apraksts
Izstāde ir stāsts par šo dzimtu vairāku paaudžu nozīmīgu devumu kultūrā, mākslā, saimnieciskajā dzīvē ne vien Mazsalacas novadam, bet visai Latvijai un pat aiz tās robežām.Jums ir iespēja iepazīties ar Ārgaļu, Būmaņu, Bērziņu, Blāķu, Dauguļu, Hincenbergu, Ores, Pēkšēnu, Šķobu, Tūteru, Vidovsku, Zilpaušu–Zālīšu un citu dzimtu vēsturi un tās turpinātājiem.Dauguļu dzimtas kokā ir atrodams Nikolajs Daugulis - Latvijas pirmās brīvvalsts laika Mazsalacas galva. Te arī viņa dzimtas turpinātāji – ievērojami ārsti, ķirurgi un nozīmīgi sabiedriskie darbinieki.Īpašu interesi izraisa latviešu Pirmo vispārējo Dziesmu svētku (1873) uzvarētāja, Mazsalacas vīru kora diriģenta Pētera Hincenberga dzimta un tās turpinātāji.Pēkšēnu dzimtas koks vēsta par ievērojamo arhitektu Konstantīnu Pēkšēnu un latviešu pirmo dramaturģi Mariju Pēkšēnu.
Galerija
PiedāvājumiProdukti, pakalpojumi, atslēgvārdi, nozaresMuzeji Skatīt vairākTūrisma apskates objekti Skatīt vairāk
Karte

Statistika:
Pilnībā apskatīts : 9489
Meklēšanas rezultātos parādīts : 94067


Rasu Dārzniecība, SIA
Rasu Dārzniecība, SIASIA Rasu Dārzniecība, esam salīdzinoši jauna stādaudzētava, ģimenes uzņēmums, Ogres novadā, Birzgales pagastā "Rasas". Specializējamies uz vasaraspuķu stādiem un ziemcietēm. Piedāvājam arī dārzeņu stādus :  tomātu, gurķu, ķirbju, arbūzu, meloņu un citus stādus.
Malvīne, viesu māja
Malvīne, viesu mājaMalvīne. Brīvdienu māja Ciriša ezera krastā. No ezera redzama Aglonas bazilika. Pirts, banketu zāle, telšu vietas.
Pokaiņi
PokaiņiSena svētvieta, akmens krāvumi, enerģiju lauki. Izzini sevi un senatni.
Pagalmiņi, lauku māja
Pagalmiņi, lauku mājaNaktsmājas 15 cilvēkiem, virtuve ar aprīkojumu, pirts, sauna, duša. Piknika māja ar kamīnu, laivu noma, divriteņu noma. Piedāvājam lauku produktus: dārzeņus, piena produktus, upenes, austersēnes.
HBH Juozo alus , atpūtas centrs
HBH Juozo alus  , atpūtas centrsŠodien vienlaicīgi slēgtajās bāra telpās un ārā garšot Joza alu un baudīt lielisko „Radas“ virtuvi var no 700 līdz 1200 cilvēkiem.
Capsellam, SIA
Capsellam, SIAZārki - Tiek izgatavoti no augstas kvalitātes materiāla
kas tiek iegādāts no mūsu pašu kokapstrādes uzņēmumiem.Zārku izgatavošana ilgst no pāris stundām un ne vairāk, kā 24 stundām.
Liedags, viesu māja
Liedags, viesu mājaViesu māja atrodas Liepājas–Ventspils šosejas malā. Viesu māja Liedags piedāvā 16 labiekārtotas istabas, uzkodu bārs, pirti ar baseinu.
ANVI AM, SIA, darbnīca
ANVI AM, SIA, darbnīcaANVI AM tautas tērpu sagatavošanā darbojas no 1994.g. Bērnu linu apģērbi, galdauti, aizkari, spilveni, šūpuļkrēsli, šūpuļtīkli. Veic individuālus pasūtījumus.
Titan, fitnesa klubs
Titan, fitnesa klubsUzmanību! Akcija. Pērkot abonementu ar laika ierobežojumu uz gadu, cena tikai 15Ls. Sporta klubā TITAN!
Melturi, viesnīca
Melturi, viesnīcaViesnīca "Melturi" atrodas gleznainā vietā pie Amatas upes. Ērta piebraukšana, autostāvvieta. Mājīgi 1-vietīgi un 2-vietīgi numuri, sauna, baseins, kamīnzāle, telpas konferenču rīkošanai.
Visi banneri