Meklēt kartēMeklētājsKatalogsSludinājumiLasītavaMani datiReklāma
Dārziņi, zirgu sēta

Dārziņi, zirgu sēta

Darziņi, Ķekava, Ķekavas pagasts, Ķekavas novads, Latvija
(+371) 28815944
 
VissPiedāvājumiGalerijaKarte
Apraksts

Jāšana dot daudz labuma bērniem, un ne tikai. Piemēram, jātniekam uzlabojas stāja un stiprinās muguras, vēdera, kāju muskuļi.

Mazie bērni ļoti prēcīzi jūt pozitīvu enerģiju no četrkājainā drauga un spēj pareizi ‘’runāt’’ ar viņu.

Saskarsme ar dzīvniekiem ieaudzina bērniem atsaucību, labsirdību, saudzīgu uzturēšanos pret dabu, neitralizē agresiju.

Mēs izvēlamies pašus mierīgus zirgus un visu jāšanas laiku ar Jums būs instruktors.

Zirgu izjādes ne tikai dažādos Jūsu atpūtu, bet arī palīdzēs stiprināt organismu. Jāšana labi ietekmē veselību – nervu, elpošanas un gremošanas sistēmas.

Tieši tāpēc jāšana ar zirgiem ir tik populāra.

Pavisam maziem bērniem vai tiem, kuri grib iemācīties jāt ar zirgu patstāvīgi , ir piedāvājums izmēģināt pajāt slēgta laukumā.

15 minūtes maksā 5 Eur.

Galerija
PiedāvājumiProdukti, pakalpojumi, atslēgvārdi, nozaresIzjādes Skatīt vairāk   Izjādes ar zirgiem Skatīt vairākZirgi Skatīt vairāk   Zirgkopība, zirgaudzētavas Еноты (Mājdzīvnieki apskatei) Skatīt vairāk   Kazas    Vistas Piedāvājumi bērniem    Pasākumu organizēšana bērniem Foto sesijas
Karte

Statistika:
Pilnībā apskatīts : 38311
Meklēšanas rezultātos parādīts : 227702


Rasu Dārzniecība, SIA
Rasu Dārzniecība, SIASIA Rasu Dārzniecība, esam salīdzinoši jauna stādaudzētava, ģimenes uzņēmums, Ogres novadā, Birzgales pagastā "Rasas". Specializējamies uz vasaraspuķu stādiem un ziemcietēm. Piedāvājam arī dārzeņu stādus :  tomātu, gurķu, ķirbju, arbūzu, meloņu un citus stādus.
Ezernieki, viesu nams
Ezernieki, viesu namsEzernieki ir vieta, kur varēsiet atpūsties gan lielā kompānijā, gan šaurā draugu lokā. Iespējams uzņemt no 20 līdz 60 viesu.
Zobārstniecības centrs Svenata
Zobārstniecības centrs SvenataZobārstniecības centrs Svenata. Augsti kvalificēti speciālisti, vismodernākās zobārstniecības iekārtas, žokļu un mutes dobuma slimību profilakses un ārstēšana.
Pierīgas pirtis, pirts
Pierīgas pirtis, pirtsPirts ēka, kur nosvinēt jubilejas līdz 8 cilvēkiem vai atpūsties ģimenei. Teritorija, 3ha platībā, kur uzrīkot sporta svētkus. Demokrātiskas un diferencētas cenas.
INSAFE, SIA
INSAFE, SIALielākais seifu un metāla mēbeļu ražotājs un izplatītājs. Mūsu preču klāstā ir seifi un metāla mēbeles. Seifi ir testēti neatkarīgās laboratorijās un ieguvuši Eiropā atzītus sertifikātus – ECB-S un IMP.
Urakši, lauku māja
Urakši, lauku mājaBurvīga vieta pie Limbažu Lielezera. Daba, miers, klusums.
Pīlādži, stādaudzētava
Pīlādži, stādaudzētavaAugļkopība. Mērķis ir nodrošināt ar kvalitatīviem, Vidzemes apstākļos pārbaudītiem, pašaudzētiem augļu koku un ogulāju stādiem.
Vuolake Hotelli, viesnīca
Vuolake Hotelli, viesnīcaVuolake - mājīga viesnīca visai ģimenei ezera krastā, 15 minūšu braucienā no Jyvaskyla. Viesnīca ir 26 istabiņas, telpas svinībām, konferencēm un banketiem. Sauna.
Gravtex, SIA
Gravtex, SIARažojam:
- unikālus koka dekoratīvos sienu paneļus,
- fasādes apdares paneļus no saplākšņa, kas ir ideāls risinājums ēku un telpu apdarē.
Deicija, SIA
Deicija, SIAMūsu uzņēmuma galvenais darbības virziens ir labiekārtošanas un apzaļumošanas visa pakalpojumu sniegšana, kas sevī ietver gan projektu izstrādi, gan to realizāciju dzīvē, gan arī realizētā projekta kopšanu un uzturēšanu.
Visi banneri