Meklēt kartēMeklētājsKatalogsSludinājumiLasītavaMani datiReklāma
D.C.S. SIA, pārvietošanās serviss

D.C.S. SIA, pārvietošanās serviss

Austuves iela 3a, Rīga, Latvija, LV-1063
(+371) 29569554
(+371) 27020830
(+371) 67167637
Juridiskais nosaukums : D.C.S., SIA
Reģistrācijas numurs : 40003802585
Juridiskā adrese : Maskavas iela 266 k-2 - 67, Rīga, LV-1063
 
VissPiedāvājumiGalerijaKarte
Apraksts

D.C.S. piedāvā:

Dzīvokļu pārvietošanās un pārvākšanās pakalpojumi. Mēbeļu izjaukšana un salikšana.
Smagu priekšmetu - pianino, klavieru, seifu
pārvietošana, pārcelšana.
Profesionāli krāvēji.
Autotransporta pakalpojumi pa visu Latviju.
Auto izvēle (1 - 8t, 1 - 55m3)
Starptautiskie pārvadājumi.
Atbildīga mantu uzglabāšana apsargājamā noliktavā ar mikroklimatu.
Piedāvājam iepakojuma materiālus.
Kastes, plēves. Muitas procedūras.

Galerija
PiedāvājumiProdukti, pakalpojumi, atslēgvārdi, nozaresAuto kravu pārvadājumi Profesionāli krāvēji (Krāvēju pakalpojumi) Noliktavas, noliktavu pakalpojumi Biroju pārvākšanās serviss Pārvietošanās, pārvākšanās, pārcelšanās serviss Iepakojuma materiāli Klavieru un flīģeļu pārvadāšana Mantu uzglabāšana apsargājamā noliktavā Mantu glabāšana Mēbeļu izjaukšana, salikšana, izvešana Autotransporta pakalpojumi pa visu Latviju (Autotransporta pakalpojumi) Iekraušanas un izkraušanas pakalpojumi Starptautiskie pārvietošanās pakalpojumi Mājas iedzīves, privāto mantu pārvadāšana Mantu pakošanas pakalpojumi Smagu priekšmetu pārcelšana Mēbeļu pārvietošana Sadzīves tehnikas transportēšana Noliktavas, noliktavu pakalpojumi
Karte

Statistika:
Pilnībā apskatīts : 26387
Meklēšanas rezultātos parādīts : 281078

Santa, viesnīca
Santa, viesnīcaViesnīca netālu no Siguldas centra – gleznainā nostūrī, ezera krastā ar skaistiem dabas skatiem. Jūsu rīcībā: ērta viesnīca, lielisks restorāns, orģināla kamīnzāle un sauna, konferenču zāle.
Sonāte, viesu nams
Sonāte, viesu namsViesu nams Sonāte atrodas gleznainā vietā, blakus Stāmerienas pils. Naktsmītnes, pirts, baseins, telpas banketiem un konferencēm.
Rancho Randevu, atpūtas komplekss
Rancho Randevu, atpūtas komplekss„Rancho Randevu„ - tā ir komfortabla atpūta gleznainā Latvijas nostūrī, kur satek Pērses un diženās Daugavas ūdeņi. Tā ir arī unikāla iespēja kāzu, jubileju svinības, lietišķās tikšanās un seminārus savienot ar brīnišķīgu atpūtu pie dabas.
ZOONA , teritorijas kontroles sistēmas dzīvniekiem
ZOONA , teritorijas kontroles sistēmas dzīvniekiemZOONA, radio sistēmu dzīvniekiem tirdzniecība. Partneri ir ASV kompānija PetSafe. PetSafe izstrādā radio un elektroniskas ierīces, kuras uzlabo cilvēku un dzīvnieku attiecības.
Vilnis Lejnieks
Vilnis LejnieksPirtniecības meistars, garīgais dziednieks. Profesionālā pieredze darbā pirtī - 20 gadi. Veic dažādu psihoemocionālu situāciju risināšanu caur pirts procedūrām fiziskā un garīgā līmenī. Piedāvā relaksējošās, dziednieciskās un tematiskās pirtsdienas. Piedāvā izbaudīt arī pirts rituālus - dzimšanas dienas pirts, saulgriežu pirts, pirtīžas. Veic Garīgo muguras taisnošanu pēc Pjotra Elkunoviča metodes, kā rezultātā ķermenis tiek atbrīvots no emocionālās un fiziskās spriedzes. Pazūd stress un depresija, emocionālās un fiziskās sāpes.
Zaļie Atvari, viesu māja
Zaļie Atvari, viesu mājaZaļie Atvari piedāvā pirts kompleksu, telpas svinībām, mājīgas istabas, omulīgā atmosfēra un iespēja pasūtīt ēdināšanu.
Skandināvs 3XL, veikals
Skandināvs 3XL, veikalsSIA „Skandināvs” piedāvā plašāko lietoto preču sortimentu Kurzemē t.i.- lietoti apģērbi, mēbeles, trauki, dažādi sadzīves priekšmeti, elektropreces, interjera lietas, antīki priekšmeti un mēbeles, sporta preces, aprīkojums invalīdiem u.c. preces.
Vestiena***, viesnīca
Vestiena***, viesnīcaViesu nams, kafejnīca, telpas semināriem un pirts. Makšķerēšana tuvumā esošajos ezeros un sēņošana. Blakus atrodas Latvijas lepnums - Gaiziņkalns (311 m), turpat līdzās - Bākūžkalns (268 m).
Dizains un Druka, SIA
Dizains un Druka, SIAPiedāvājam kvalitatīvus un operatīvus pakalpojumus, dizainā un drukā, par pieņemamām cenām - uzņēmumiem un privātpersonām. | Šobrīd lielformāta drukai -20% atlaide | Piedāvājumā ietilpst: dizaina izstrāde; plakāti; kanvas; roll up; pvc baneri; logu un skatlogu uzlīmes; automašīnu līmplēvju izdrukas; lielformāta fotogrāfijas; ploterdarbi u.c. Garantējam darbu maksimāli īsā termiņā un labākajā kvalitatē!
Akvedukts, AS
Akvedukts, ASUzņēmums AKVEDUKTS - viens no stabilākajiem un uzticamākajiem apkures, ūdensapgādes un dārza preču vairumtirgotājiem Baltijas valstīs. Mūsu kompānija piedāvā modernas, augstiem standartiem un tehniskām prasībām atbilstošas preces ūdensapgādei, apkurei un laistīšanai Latvijas, Lietuvas un Igaunijas teritorijā.
Visi banneri