Meklēt kartēMeklētājsKatalogsSludinājumiLasītavaMani datiReklāma
Arre, metālapstrāde

Arre, metālapstrāde

Tebras, Kazdangas pagasts, Dienvidkurzemes novads, Latvija
(+371) 29579440 - Valdes loceklis
 
VissPiedāvājumiGalerijaKarte
Apraksts
Birojs - Mārupe, Mārupes novads, "Cieceri", LV-2167 t. 29579440 Liekot lietā pieredzi, mūsdienīgas metālapstrādes iekārtas un dizaineru radošo domu mēs, SIA „Arre”, piedāvājam izgatavot visdažādāko tehnisko risinājumu un stilu metāla vārtus, dekoratīvās restes, kamīna piederumus u.c. metāla kalumus, kas lieliski sader arī ar cita veida materiāliem – koku, stiklu un akmeni . Piedāvājam arī visus izstrādājumus nocinkot - izmantojot karsto cinkošanu. Mūsu piedāvājumā ir gan plašs spektrs jau gatavu paraugu t.sk. kompleksu risinājumu privātmājām, biroju ēkām un tml. Darbā izmantotās tehnoloģijas nodrošina arī individuālu klienta ideju īstenošanu, kuras, skiču veidā, izskatīsim un kopīgi atradīsim vispiemērotāko veidu, kā šo ideju īstenot dzīvē.
Galerija
PiedāvājumiProdukti, pakalpojumi, atslēgvārdi, nozaresMetālapstrāde Skatīt vairākKalēji Skatīt vairākMetāla kalumi Skatīt vairākMetāla kalumi    Dekoratīvi metāla kalumi Skatīt vairāk   Dekoratīvi apkalumi durvīm Skatīt vairāk   Kamīnu restes    Durvju apkalumi Skatīt vairāk   Metāla restes un režģi Skatīt vairāk   Vārti Skatīt vairāk   Balkonu margas Skatīt vairāk   Balkona apmales    Kāpņu margas Skatīt vairāk   Kāpnes, trepes    Franču balkoniņi Skatīt vairāk   Interjera elementi Skatīt vairāk   Kalti metāla svečturi Skatīt vairāk   Karogu turētāji Skatīt vairāk   Metāla mēbeles    Vēja rādītāji Skatīt vairāk   Žogi, sētas Skatīt vairāk   Žogu elementi    Eņģes    Dizaina elementi, objekti Skatīt vairāk
Karte, Saistītie uzņēmumi

Statistika:
Pilnībā apskatīts : 42340
Meklēšanas rezultātos parādīts : 728390


Rasu Dārzniecība, SIA
Rasu Dārzniecība, SIASIA Rasu Dārzniecība, esam salīdzinoši jauna stādaudzētava, ģimenes uzņēmums, Ogres novadā, Birzgales pagastā "Rasas". Specializējamies uz vasaraspuķu stādiem un ziemcietēm. Piedāvājam arī dārzeņu stādus :  tomātu, gurķu, ķirbju, arbūzu, meloņu un citus stādus.
Kombucha, restorāns
Kombucha, restorānsMēs esam parūpējušies par to, lai ienākot pie mums Jūs aizmirstu par ikdienas steigu. Rūpēsimies, lai Jūs pārņem patīkamas sajūtas un smaids uz lūpām! Mūsu restorāns piedāvā ne tikai veselīgu, bet arī gardu un pilnvērtīgu maltīti.
Tree Climbers, SIA
Tree Climbers, SIAArborists, kokkopis - veicam koku kopšanu, zāģēšanu, bīstamo koku novākšanu un ne tikai..
Olymp, fitnesa klubs
Olymp, fitnesa klubsFitnesa klubs Olymp piedāvā jaunākās paaudzes trenažieru zāli, aerobiku, karate, boksa nodarbības. Grupu nodarbību zāle ar peldošo grīdu, stiepšanās telpa, fitobārs, sauna, solārijs.
RIKON AC, gaisa siltumsūkņi un gaisa kondicionieri
RIKON AC, gaisa siltumsūkņi un gaisa kondicionieriFirma RIKON. Panasonic gaisa siltumsūkņu un kondicionieru piegāde, montāža, garantijas un pēcgarantijas apkope.
Bekiški, viesu nams
Bekiški, viesu namsMūsu viesu nams atrodas skaistā vietā, Ilzas Geraņimovas ezera krastā. Divstāvu koka mājā ir banketa zāle, trīs istabiņas, 40 guļvietas, virtuve un duša. 10 metrus no krasta ir pirts un neliela atpūtas vieta.
Nāras, viesnīca - atpūtas komplekss
Nāras, viesnīca - atpūtas komplekssAtpūtas centrs Nāras atrodas pašā Naukšēnu centrā, Rūjas upes krastā, bijušā spirta brūža ēkā, 156 km no Rīgas, 50 km no Valmieras.
Jaunzemi, lauku sēta
Jaunzemi, lauku sētaLauku saimniecība "Jaunzemi" Madonas novada iedzīvotājiem ir pazīstama ar zirgiem, kas priecē gan svētkos, gan ikdienā, kad katram tiek piedāvāta iespēja vizināties zirga pajūgā vai doties izjādē ar zirgu.
Latroof Ltd, SIA, jumtu segumi
Latroof Ltd, SIA, jumtu segumiLatroof Ltd. Jumta segumu materiāli, matāldakstiņi, profilētās loksnes jumtam un sienām. Bitumena dakstiņa jumti, polimēr-bitumenu ruļļu materiāli.
Ārijas stādaudzētava, stādaudzētava
Ārijas stādaudzētava, stādaudzētavaĀrijas stādaudzētava ir izveidota uz Lēdurgas dendroparka bāzes, kas garantē piedāvāto dekoratīvo augu stādu sekmīgu ieaugšanos vietējos klimatiskajos apstākļos.
Visi banneri