Meklēt kartēMeklētājsKatalogsSludinājumiLasītavaMani datiReklāma
Klivet, veterinārā klīnika

Klivet, veterinārā klīnika

Lokomotīves iela 100, Rīga, Latvija, LV-1057
(+371) 67188766
(+371) 26475461
(+371) 26897656 - mājas izsaukumi pēc iepriekšēja pieraksta
 
VissPiedāvājumiGalerijaKarte
Apraksts
Ķengaragā kaķi un suņi ir ieguvuši jaunu veterināro klīniku. Labvēlīga atmosfēra, zinoši un sen praktizējoši ārsti, sniedz visu veidu pakalpojumus, laboratoriskos izmeklējumus, operācijas gan ķirurģijā, gan terapijā. Nav aizmirsti arī sīkie grauzēji, putni un bites. Zobus tīra ar ultraskaņu, bet vecas, nedzīstošas brūces labi dziedē lāzera terapija. Daudzu publikāciju autore – terapeite Ž. Daņiseviča veiksmīgi ārstē alerģiskās kaites ar fitoterapeitiskiem medikamentiem, kad citi līdzekļi nedod rezultātus, kā arī palīdz normāli dzīvot audzēju pārņemtos dzīvniekus. Nepieciešamības gadījumā sniedzam pakalpojumus izbraucot mājās. Ja pienācis vecums un laiks šķirties, mēs to veicam profesionāli un humāni. Nāciet, būsiet mīļi gaidīti un laipni apkalpoti! Dr. Žanna Daniseviča – terapeite ar pieredzi. Sekmīgi ārstē arī sīkos grauzējus, putnus un bites. Veiksmīgi pielieto fitoterapiju un lāzeru mazo dzīvnieku ārstēšanā. Dr. Dmitrijs Mihailovs – jauns, spējīgs ķirurgs. Ļoti labi rezultāti stomatoloģijā un mutes dobuma higiēnā. Zobu higiēnai izmanto ultraskaņas aparātu.
Zīmoli
ROYAL CANINHILLSSPECIFICVirbac
Galerija
PiedāvājumiProdukti, pakalpojumi, atslēgvārdi, nozaresViss mājdzīvniekiem Veterinārās klīnikas, serviss Skatīt vairāk   Veterinārās procedūras    Veterinārās manipulācijas    Veterinārārsti, veterinārfeldšeri    Veterināro dokumentu izsniegšana, noformēšana Zoo preces, zooveikali    Profesionālā dzīvnieku barība    Ārstnieciskā dzīvnieku barība Dzīvnieku stacionārs Dzīvnieku vakcinācija    Trušu vakcinācija, vakcīna trušiem    Vakcīna pret dermatomikozēm (kailo ēdi)    Vakcīna pret trakumsērgu    Kompleksā vakcīna kaķiem    Kompleksā vakcīna suņiem    Vakcīna pret trakumsērgu Veterinārā terapija Veterināra mājas vizītes Veterināra konsultācijas Dzīvnieku morga pakalpojumi Veterinārā ķirurģija, veterinārās operācijas Traumatiskā ķirurģija dzīvniekiem    Acs plakstiņu korekcijas    Ķeizargrieziens    Ķeizargrieziens kucei    Dzīvnieku sterilizācija, kastrācija    Ķeizargrieziens kaķenei    Kaķenes sterilizācija    Runča kastrācija Veterinārās aptiekas Skatīt vairāk   Veterinārie medikamenti dzīvniekiem    Mikročipi mājdzīvniekiem Uroloģija Zobu slimību ārstēšana    Zobakmens noņemšana ar ultraskaņu dzīvniekiem Dzīvnieku eitanāzija Laboratoriskās analīzes    Veterinārās urīna analīzes    Veterinārās asins analīzes Dzīvnieku frizētavas
Karte, Saistītie uzņēmumi

Statistika:
Pilnībā apskatīts : 52534
Meklēšanas rezultātos parādīts : 1513256


Aviokase.Lv, aviobiļetes on-line
Aviokase.Lv, aviobiļetes on-lineLētas aviobiļetes. Visi lidojumi. Visi galamērķi. Visas vietas. Ryanair, Wizz Air, Norwegian, airBaltic, Lufthansa, Aeroflot, Finnair, LOT, SAS, easyJet, Turkish Airlines...
Vitkopi, atpūtas bāze
Vitkopi, atpūtas bāzeIdeāla vieta makšķerniekiem un klusuma mīlētājiem. Makšķerēšana, zemledus makšķerēšana, spiningošana no laivas. Makšķerniekiem un atpūtniekiem tiek piedāvātas arī naktsmītnes.
Jura putni, muzejs
Jura putni, muzejsKokgriezumu muzejā "Jura putni" Jūs redzat atveidotas dzērves - mīlestības, saticības, uzticības un mūžības simbolus; pūces - gudrības simbolus un citus putnus. Parks atgādina, ka šeit tiek mīlēta daba un ir sakārtota vide.
Intema, SIA
Intema, SIAUzņēmuma galvenais darbības virziens - ortopēdisko atsperu un bez atsperu matraču ražošana no maksimāli dabīgām izejvielām un augstas kvalitātes mīksto mēbeļu izgatavošana. Uzņēmums galvenokārt izmanto individuālo pieeju katram klientam.
Rīgas Būvserviss, būvmateriālu tirdzniecība
Rīgas Būvserviss, būvmateriālu tirdzniecībaRĪGAS BŪVSERVISS piedāvā izdevīgi iegādāties visdažādākos būvmateriālus - jumtam, fasādei, pamatiem, iekšējai un ārējai apdarei, siltumizolācijai u.c., kā arī logus, durvis, santehniku un pārvietojamās mājiņas.
ID Rugāji, galdniecība
ID Rugāji, galdniecībaIzgatavojam masīvkoka mēbeles pēc pasūtījuma. Mums sagādā prieku darbs ar pasūtītāju - uzklausām un realizējam klienta vēlmes.
220.lv, veikals
220.lv, veikals220.lv interneta veikals piedāvā ērtu, ātru iepirkšanos internetā, kā arī plašu preču klāstu, nodrošinot pasūtīto preču piegādi visā Latvijā.
Palmas, brīvdienu māja
Palmas, brīvdienu mājaBrīvdienu māja Palmas atrodas 1500 metri no jūras, Jūrkalnes centrā : divstāvu jauna guļbūves ēka, divas atsevišķas istabas otrā stāvā, gultas vietu skaits 8, ir virtuve (ledusskapis plīts, trauki, izlietne, silts ūdens) duša, vc,
Raunas lauktehnika, SIA, metālapstrāde
Raunas lauktehnika, SIA, metālapstrādeMetāla dekoratīvie izstrādājumi. Dārza mēbeles. Sētas, vārti, kāpnes un margas. Iebūvējamās mēbeles. Iespēja pasūtīt mēbeles, interjera elementus pēc individuāla projekta.
Vilciņi, pirts
Vilciņi, pirtsViesu nams ''Vilciņi'' piedāvā vietu,kur rīkot saviesīgus pasākumus vai vienkārši labi pavadīt laiku. Piedāvājam zāli ar galdiem līdz 50 cilvēkiem,[ir iespēja pasūtīt galdu], iekārtotu virtuvi ar visiem nepieciešajamiem traukiem, kamīnzāli, pirti un 6vietīgo džakūzi.Piedāvājam florista pakalpojumus viesu nama izdekorēšanai.Viesu namā ir TV, mūzika.Ārpus viesu nama labi pavadīsiet laiku,atpūšoties apkurināmā ūdens baļļā.Spēlējot volejbolu, futbolu, peldoties dīķī vai gūstot asas izjūtas braucot ar kvadracikliem, kurus iespējams noīrēt.Ir vieta,kur izvietot teltis.
Visi banneri