Meklēt kartēMeklētājsKatalogsSludinājumiLasītavaMani datiReklāma

Krastiņu pirts

Krastiņi, Rundāles pagasts, Bauskas novads, Latvija
(+371) 29252144
 
VissPiedāvājumi
PiedāvājumiProdukti, pakalpojumi, atslēgvārdi, nozaresPirtis

Statistika:
Pilnībā apskatīts : 6303
Meklēšanas rezultātos parādīts : 32084
Skatīt arī katalogā : Pirtis


Belameks, apdares materiāli
Belameks, apdares materiāli Firma Belameks viens no lielākajiem tapešu piegādātājiem Latvijā. Ievedam tapetes no Vācijas, Anglijas, ASV. Piegādājam tapetes ar preču zīmi RASCH.
Gamma-Serviss, SIA
Gamma-Serviss, SIAŠobrīd visizturīgākais pārklājums disku krāsošanai ir ar pulvera krāsām, kurām piemīt paaugstināta noturība pret iedarbību uz dažādiem mehāniskiem, fiziskiem un ķīmiskiem faktoriem. Mūsu disku krāsošanas metode nodrošina vienmērīgu lakas pārklājumu un garantē kvalitatīvu darbu izpildi.
For Rest, viesu māja
For Rest, viesu mājaViesu nams ar terasi ezera krastā. Krievu pirts ar slotiņām un aromātisku tēju. Vieta nelielu svīnību organizēšanai 6-9 cilvēkiem.
Everte, SIA, uzkopšanas serviss
Everte, SIA, uzkopšanas servissProfesionāls telpu un teritorijas uzkopšanas serviss. Biroju telpu, māju un dzīvokļu uzkopšanas darbi. Telpu tīrīšana un mazgāšana, grīdu kopšana. Logu mazgāšana. VIesnīcas tipa uzkopšanas pakalpojumi. Teritoriju uzkopšana. Sniega un ledus tīrīšana.
220.lv veikals un servisa centrs
220.lv interneta veikals piedāvā ērtu, ātru ieprikšanos internetā, kā arī plašu preču klāstu, nodrošinot pasūtīto preču piegādi visā Latvijā.
Rīgas Logi, durvis un logi
Rīgas Logi, durvis un logiMēs piedāvājam plaši izmantojamas stikla paketes: dažādas formas, izmēra un materiāla logiem un durvīm, starpsienām, fasādes konstrukcijām.
Tāti, kempings
Tāti, kempingsKempings „Tāti” ir 115 km no Rīgas, un apmēram 7 minūšu gājienā no Kaltenes akmeņainās jūrmalas pludmales. Tā ir vieta, kur baudīt klusumā, būt savu draugu lokā pie ugunskura. Ir iespēja uzspēlēt volejbolu. Ir draudzīgs mazajiem atpūtniekiem. 
Bruņinieku muiža, viesu nams
Bruņinieku muiža, viesu namsViesu nams Mednieku pirts. Plašajā banketu zālē nosvinēsiet savas kāzas, jubileju, dzimšanas dienu vai citas jebkuras ģimenes svinības.
latvaslini, veikals
latvaslini, veikalsUzņēmums SIA “LatvAS” ir zīmola Latvaslini lina auduma un aitu vilnas izstrādājuma ražotāji. Latvaslini ir zīmols un vārdu salikums tapis no uzņēmuma nosaukuma latvas un lini, lai par prioritāti izvirzītu mājas tekstilu no lina auduma. Visas zīmola Latvaslini preces ir izgatavotas Latvijā.
Chiffon, apģērbi
Chiffon, apģērbiChiffon darbojas modes industrijas sfērā un piedāvā saviem klientiem individuālo apģērbu šūšanu kā arī veido nelielas sērijveida kolekcijas, kuras tiek realizētas savā salonā. Jaunākās modes tendences, labākās cenas.
Visi banneri