Meklēt kartēMeklētājsKatalogsSludinājumiLasītavaMani datiReklāma
Rossi Boutique Hotel

Rossi Boutique Hotel

Nab.Reki Fontanki 55, St Petersburg
 
VissPiedāvājumiKarte
Apraksts
The design hotel Rossi is situated amidst impressive architecture beside the Fontanka River, within 7-8 minute's walk of Nevsky Prospekt, the Metro and Ostrovsky Square. Enjoy shopping at one of the many nearby Nevsky Prospekt stores.
PiedāvājumiProdukti, pakalpojumi, atslēgvārdi, nozaresNaktsmītnes Viesnīcas
Karte

Statistika:
Pilnībā apskatīts : 5422
Meklēšanas rezultātos parādīts : 37495


Rasu Dārzniecība, SIA
Rasu Dārzniecība, SIASIA Rasu Dārzniecība, esam salīdzinoši jauna stādaudzētava, ģimenes uzņēmums, Ogres novadā, Birzgales pagastā "Rasas". Specializējamies uz vasaraspuķu stādiem un ziemcietēm. Piedāvājam arī dārzeņu stādus :  tomātu, gurķu, ķirbju, arbūzu, meloņu un citus stādus.
Fotostudijas.lv, fotostudija
Fotostudijas.lv, fotostudijaFotostudija Rīgas centrā. Fotostudijas īre un fotogrāfa pakalpojumi. Fotosesijas studijā vai Jūsu izvēlētā vietā. Lielformāta druka, kanvu un fotogrāmatu izgatavošana.
Juku dzirnavas, atpūtas komplekss
Juku dzirnavas, atpūtas komplekssJuku Dzirnavas ir 85 hektari bezrūpīgas dabas ar dažādām izklaides iespējām un plašu izmitināšanas izvēli pāriem, ģimenēm un grupām
Baltic Media, tulkojumu birojs
Baltic Media, tulkojumu birojsTulkošanas birojs Baltic Media Ltd. ir vadošais valodu pakalpojumu uzņēmums Ziemeļeiropā. Tas nodrošina tulkošanas un lokalizācijas, kā arī valodu apmācības pakalpojumus. Tulkojumi no un uz zviedru, somu, dāņu, īslandiešu, norvēģu, fēru, vācu, angļu, poļu, krievu, latviešu, lietuviešu un igauņu valodām.
ID Rugāji, galdniecība
ID Rugāji, galdniecībaIzgatavojam masīvkoka mēbeles pēc pasūtījuma. Mums sagādā prieku darbs ar pasūtītāju - uzklausām un realizējam klienta vēlmes.
Mazpipari, atpūtas komplekss
Mazpipari, atpūtas komplekssLielā un mazā svinību zāle, pirtiņa, apkurināma koka baļļa zem klajas debess, lielās šūpoles, guļvietas uz matracīšiem 20 personām, 3 divvietīgās istabiņas, 1 četrvietīgā istabiņa, telpa, kur ir 16 gultas vietas, telpa, kur ir 10 gultas vietas, laukums sporta aktivitātēm, telšu vietas, ugunskura vieta, plaša teritorija auto novietošanai.
Dridži, atpūtas un sporta komplekss
Dridži, atpūtas un sporta komplekssAtpūtas komplekss Dridži tapis ar SAPARD programmas atbalstu, 2003.g. tas bija lielākais lauku tūrisma projekts Latgalē. Izveidojot kompleksu, mūsu mērķis bija popularizēt tūrismu Latgalē, nodrošinot plašas aktīvas atpūtas iespējas šajā reģionā.
Turies!, pasākumu organizēšana
Turies!, pasākumu organizēšanaMobilās atrakcijas jūsu pasākumam - virvju trase, vertikālās kāpšanas trases , galda futbola lielformāta versija. Piedāvājām arī mobilās skatuves un citas konstrukcijas. Pasākuma formāts: publiskie un korporatīvie pasākumi, izstādes, reklāmas pasākumi.
Ligas, viesu nams
Ligas, viesu namsTikai 10. minūšu braucienā no Rīgas, Jūs nokļūsiet viesu namā Līgas, kas atrodas Ķekavā. Lai Jūs justos, kā mājās, esam padomājuši par visu, līdz pēdējam sīkumam. Īsta pirtiņa, vēss baseins un veldzējošs dīķ
Dzērienu serviss
Dzērienu servissDzērienuserviss.lv izplata vīna un citu dzērienu pildīšanas iekārtas, kas īpaši piemērotas dažādiem dzērienu ražotājiem. Piedāvājam dažādu aprīkojumu augļu un ogu apstrādei, sulu, vīna u.c. alkoholisko dzērienu izgatavošanai
Visi banneri