Meklēt kartēMeklētājsKatalogsSludinājumiLasītavaMani datiReklāma
Invite, ielūgumi

Invite, ielūgumi

Rīga, Latvija
(+371) 26162047 - Agnese
(+371) 29396121 - Inese
Pirmdiena09:00 - 18:00
Otrdiena09:00 - 18:00
Trešdiena09:00 - 18:00
Ceturdiena09:00 - 18:00
Piektdiena09:00 - 18:00
Sestdiena -
Svētdiena -
Juridiskais nosaukums : SIA INVITE
Reģistrācijas numurs : 40103330665
Juridiskā adrese : Enkuru iela 3, Zvejniekciems, Saulkrastu pag., Saulkrastu nov., LV-2161
 
VissPiedāvājumiGalerija
Apraksts

Sadarbībā ar saviem klientiem SIA „Invite” ir radījis simtiem dažādus darbus, kas saistīti ar kāzām, jubilejām un citiem svarīgiem pasākumiem. Vairums no tiem ir aplūkojami galerijā. Cenas un detalizētāka informācija norādītas mūsu mājas lapā: www.invite.lv zem katra attēla.
Kāzu ielūgumi, galda kartes un citi papīra izstrādājumi zvanot pa tālr.: 26162047 vai rakstot e-pastu uz agnese@invite.lv.
Savukārt par šuvumiem interesēties pa tel. 29396121, e-mail: inese.arne@invite.lv.

Galerija
PiedāvājumiProdukti, pakalpojumi, atslēgvārdi, nozaresIelūgumi kāzām (Kāzu ielūgumi)no 2 € Skatīt vairākDāvaniņas viesiem (Galda kartes, galda karšu izgatavošana )no 0.4 € Skatīt vairākPersonalizētas šampanieša pudeles (Kāzu pudeles un glāzes)no 1.15 € Skatīt vairākKājas mežģīnes līgaviņām (Līgavas dekoratīvā zeķes gumija)no 12 € Skatīt vairākKāzu gredzenu spilventiņi (Kāzu gredzenu spilventiņi)25 € Skatīt vairākAubes un priekšauti mičošanai (Aubītes un priekšauti)50 € Skatīt vairākZiemassvētku kartiņas (Ziemassvētku apsveikumi)no 0.5 € Skatīt vairāk

Statistika:
Pilnībā apskatīts : 30416
Meklēšanas rezultātos parādīts : 81401


Ances Dizains, apģērbu apdruka
Ances Dizains, apģērbu apdrukaPiedāvājam apģērbu apdrukas un izsūšanas pakalpojumus. Viss mūsu mājas lapā redzamais sortiments paredzēts apdrukai un izšūšanai. Lieliem pasūtījumiem arī nodrošinam bezmaksas piegādi Rīgas robežās.
CLC, grāmatvedības pakalpojumi
CLC, grāmatvedības pakalpojumiGrāmatvedības pakalpojumi, konsultācijas, uzņēmumu reģistrācija. Virtuālais birojs.
BALTIC-S, santehnika
BALTIC-S, santehnikaUzņēmums Baltic-S nodarbojas ar santehnikas vairumtirdzniecību un mazumtirdzniecību.
Nordmen, veikals
Nordmen, veikalsEleganti biznesa, klasiski ikdienas uzvalki ir piemēroti cilvēkiem, kas lieliski izskatīties, ērti justies. Vīrietis uzvalkā no Nordmen jutīsies pārliecināts un stils būs perfekts.
Villa Vanilla, viesnīca
Villa Vanilla, viesnīcaViesnīca Villa Vanilla piedāva 10 labiekārtotus numuriņus Siguldas klusajā centrā - tuvumā atrodas gan ēdināsnas vietas, gan ievērojami apskates objekti.
Rīgas Logi, durvis un logi
Rīgas Logi, durvis un logiMēs piedāvājam plaši izmantojamas stikla paketes: dažādas formas, izmēra un materiāla logiem un durvīm, starpsienām, fasādes konstrukcijām.
Svētku pils, viesu nams
Svētku pils, viesu namsViesu nams Svētku Pils atrodas Atpūtas vietā “4 Saules” un mūsu viesiem iespējams relaksēties pirtī, doties laivu braucienos, grillēt smaržīgus ēdienus un pavadīt laiku kopā pie dabas, baudot sauli, siltumu un vasaras smaržu.
Kristīgais bērnu un jauniešu dienas centrs Timotejs
Kristīgais bērnu un jauniešu dienas centrs TimotejsBērnu centra mērķis ir atbalstīt trūcīgo un sociāli izstumto ģimeņu bērnus. Šajā centrā viņiem ir iespēja apmierināt elementāras higiēniskās vajadzības – nomazgāties, izmazgāt drēbes, arī apmainīt drēbes – netīrās atdot mazgāšanā un uzvilkt tīras.
Tauriņkrasti, piejūras veselības un aktīvās atpūtas centrs
Tauriņkrasti, piejūras veselības un aktīvās atpūtas centrsViesu nams Tauriņi. Mājīgi numuriņi, pirts, SPA. Aktīvā atpūta: teniss, basketbols, volejbols, batuts bērniem, biljards.
ZEBRA MOVERS LATVIJA, pārvietošanās serviss
ZEBRA MOVERS LATVIJA, pārvietošanās servissZebra Cargo, mantu pārvietošana un iepakošana, noliktavas pakalpojumi, mākslas priekšmetu transportēšana un apdrošināšana. Ofisu pārvešana, Pārcelšanās, Mantu pārvešana, Pārcelšanās serviss, Pārvākšanās serviss, Krāvēju pakalpojumi, Iekraušana, Izkraušana, Pārvietošanās serviss, Mantu pārvietošana, Pārvākšanās, Biroja pārvešana, Pārvešana, Pārvietošana
Visi banneri