Meklēt kartēMeklētājsKatalogsSludinājumiLasītavaMani datiReklāma
Vannu pasaule, santehnika

Vannu pasaule, santehnika

Šmerļa iela 3 k.2 (1. stāvs), Rīga, Latvija, LV-1006
(+371) 26637111
 
VissPiedāvājumi

Santehnikas izvēle

29.09.2010
vannupasaule.lv
www.viss.lv
Viss mājai

Tā kā ir pieejama tik liela santehnikas preču izvēle, gandrīz visas jūsu vēlmes var tikt realizētas, tikai par nepieciešamajiem pirkumiem jādomā nevis tad, kad jau ir pielīmētas flīzītes, bet mājas celtniecības laikā. Uzbūvējot kastīti, ir pats laiks izvēlēties santehnikas iekārtas.

 

Šodien santehnikas preču asortiments ir ļoti plašs, izvēle liela. Ar kādām problēmām saskaras cilvēki, izvēlēdamies santehnikas ierīces. Kā izvairīties no kļūdām un nevilties izvēlētajā precē, to iesaka speciālisti.

turpināt lasīt ...

Kā izvēlēties dvieļu žāvētāju?

10.09.2010
vannupasaule.lv
www.viss.lv

Izvēloties dvieļu žāvētāju, vispirms jānoskaidro, kādā sistēma tas tiks uzstādīts, un tikai pēc tam var sākt izvēlēties vēlamo dvieļu žāvētāja krāsu un dizainu. Izvēloties dvieļu žāvētāju, vispirms jānoskaidro, kādā sistēma tas tiks uzstādīts:

Izvēloties dvieļu žāvētāju, vispirms jānoskaidro, kādā sistēma tas tiks uzstādīts:

Ja izstrādājumu paredzēts uzstādīt slēgtā apkures sistēmā, tad šajā gadījumā īpaši tehniskie ierobežojumi nav paredzēti...

turpināt lasīt ...

Kā izvēlēties vannu?

10.09.2010
vannupasaule.lv
www.viss.lv
Viss mājai

Mūsdienās pat mazai vannas istabai ir iespējams piešķirt ekskluzivitāti un eleganci. Akrila vannas latviešiem ir jaunums, bet mūsu apstākļiem tās ir ļoti atbilstošas. Kādas vēl var būt vannas? To cenas? Kāda vannas krāsa ir vispraktiskākā? Kā to pareizi kopt? Kā rīkoties, lai mazā vannas istabā ietilptu gan izlietne, gan veļas mašīna? Sīkumi, kas rada komfortu un uzlabo noskaņojumu.

Pēc smagas darba dienas daudzi no mums ielien vannā; vieni atsvaidzināties, citi – sasildīties. Diemžēl standarta dzīvokļu vannas istabas bieži ir mazas un neizskatīgas, tāpēc nav vēlēšanās tajās ilgi uzturēties. Taču mūsdienās pat mazai vannas istabiņai ir iespējams piešķirt ekskluzivitāti un eleganci...

turpināt lasīt ...

Rasu Dārzniecība, SIA
Rasu Dārzniecība, SIASIA Rasu Dārzniecība, esam salīdzinoši jauna stādaudzētava, ģimenes uzņēmums, Ogres novadā, Birzgales pagastā "Rasas". Specializējamies uz vasaraspuķu stādiem un ziemcietēm. Piedāvājam arī dārzeņu stādus :  tomātu, gurķu, ķirbju, arbūzu, meloņu un citus stādus.
Zvejnieki 2000, SIA, atpūtas bāze
Zvejnieki 2000, SIA, atpūtas bāzeIkviena no četrām kotedžām ir paredzēta sešiem cilvēkiem un ir aprīkota ar elektriskajām baterijām. Pirts ar kamīnzāli, lapenes svinībām, atpūta pie Cieceres ezera.
RENT A CAMPER, auto noma
RENT A CAMPER, auto nomaKemperu un piekabju noma. Komfortablās un mobilās automājas ir iekarojušas ceļotāju simpātijas un ieguvušas atzinību visā pasaulē.
Apšukrogs, kafejnīca
Apšukrogs, kafejnīcaAPŠUKROGS - tieši pusceļā no Rīgas uz Ventspili (92.km). Lieliska iespēja, lai piestātu un nobaudītu uzmundrinošu kafijas tasi, ieturētu gardu maltīti, gatavotu speciāli Jums!
Villa Avoti, viesu nams
Villa Avoti, viesu namsLieliska iespēja kopā ar ģimeni vai draugiem atpūsties no pilsētas dzīves skaistā vietā 4 km attālumā no Siguldas pilsētas centra pie Matiņas ezera. Šeit Jūs atradīsiet iekārtojuma greznumu un neskartas dabas vienkāršību ar putnu dziesmām un meldru šalkoņu.
Arņa Preisa keramikas darbnīca
Arņa Preisa keramikas darbnīcaĪpaši izraudzīti māli, ūdens, kas nostādināts uz dažādiem augiem, trauka izgatavošanas un apdedzināšanas diena, dzīvā malkas uguns, trauka krāsa un rotājums, kā arī Meistara burvju māka ļauj radīt to vienīgo un neatkārtojamo priekšmetu, kas kļūs par jūsu palīgu, nesīs jums prieku un veiksmi.
Sniega suņi, braucieni suņu pajūgos
Sniega suņi, braucieni suņu pajūgosMēs piedāvājam arī garākus izbraucienus ziemā, ja sniega daudzums ir pietiekams, cenas sākot no 15.00 €/km. Grupām sākot no 145.00 €/stundā. Varam arī piedāvāt jautru un atraktīvu pasākuma vadītāju, kas aizpildīs gaidīšanas laiku, vai vienkārši izklaidēs Jūs un Jūsu bērnus.
Evergreen, akmens apstrāde
Evergreen, akmens apstrādeAkmens materiāli - bruģakmens, granīta apmales, akmens apdares plāksnes, flīzes, pakāpienu plāksnes, kāpņu elementi, puķu podi, kastes, palisādes, žogu stabi un citi dabīga akmens materiāli.
D.C.S. SIA, pārvietošanās serviss
D.C.S. SIA, pārvietošanās servissD.C.S. piedāvā:Dzīvokļu pārvietošanās un pārvākšanās pakalpojumi. Mēbeļu izjaukšana un salikšana.
Smagu priekšmetu - pianino, klavieru, seifu
pārvietošana, pārcelšana.
Rigess, dārza tehnikas remonts un serviss
Rigess, dārza tehnikas remonts un servissHusqvarna un citu ražotāju dārza tehnikas remonts, serviss un apkope. Jūsu zāles pļāvējs, trimmeris, motorzāģis, traktors vai jebkura cita dārza tehnika nonāks pieredzējušās rokās, tiks apkopta un saremontēta.
Visi banneri