Meklēt kartēMeklētājsKatalogsSludinājumiLasītavaMani datiReklāma
Rimal, Jelgavas centra veterinārā klīnika

Rimal, Jelgavas centra veterinārā klīnika

Driksas iela 1, (blakus Laimdotai), Jelgava, Latvija, LV-3001
(+371) 63024755
(+371) 63024755
 
VissPiedāvājumi
Produkti, pakalpojumi, atslēgvārdi, nozaresViss mājdzīvniekiemVeterinārās klīnikas, servissVeterinārārsti, veterinārfeldšeriVeterināra konsultācijasDzīvnieku veterinārie izmeklējumi, slimību diagnostika, analīzesUroloģijaVeterinārās aptiekas   Mikročipi mājdzīvniekiem   Žetoni mājdzīvniekiem   Profesionālā dzīvnieku barība   Veterinārie medikamenti dzīvniekiem   Ārstnieciskā dzīvnieku barībaVeterināro medikamentu vairumtirdzniecība un mazumtirdzniecībaKosmētiskās operācijasVeterinārās manipulācijasVeterinārās procedūrasVeterināro dokumentu izsniegšana, noformēšanaDzīvnieku morga pakalpojumiDzīvnieku eitanāzijaVeterināra mājas vizītesVeterinārā terapijaDzīvnieku vakcinācija   Kompleksā vakcīna kaķiem   Kompleksā vakcīna suņiem   Vakcinācija kucēniem, kaķēniem   Vakcīna pret dermatomikozēm (kailo ēdi)   Vakcīna pret trakumsērgu   Trušu vakcinācija, vakcīna trušiem   Kompleksā vakcīna seskiemInhalācijas narkozeZobakmens noņemšana ar ultraskaņu dzīvniekiemZobu slimību ārstēšanaLaboratoriskās analīzes   Veterinārās asins analīzes   Veterinārās urīna analīzesVeterinārā ķirurģija, veterinārās operācijas   Dzīvnieku sterilizācija, kastrācija   Ķeizargrieziens   Ķeizargrieziens kaķenei   Ķeizargrieziens kuceiTraumatiskā ķirurģija dzīvniekiem
Karte

Rasu Dārzniecība, SIA
Rasu Dārzniecība, SIASIA Rasu Dārzniecība, esam salīdzinoši jauna stādaudzētava, ģimenes uzņēmums, Ogres novadā, Birzgales pagastā "Rasas". Specializējamies uz vasaraspuķu stādiem un ziemcietēm. Piedāvājam arī dārzeņu stādus :  tomātu, gurķu, ķirbju, arbūzu, meloņu un citus stādus.
Vidzemes logi, durvis un logi
Vidzemes logi, durvis un logiSIA "Vidzemes logi" ražo energoefektīvus, augstas kvalitātes PVC logus un durvis par samērīgu cenu. Uzticams partneris celtniecībā un renovācijā.
Falkors Building Industry, SIA
Falkors Building Industry, SIASIA FALKORS I.A.U. darbojas industriālā alpīnisma nozarē – būvniecības, montāžas un celtniecības darbi lielā augstumā un grūti pieejamās vietās, izmantojot rūpnieciskā alpīnisma tehniku.
Klivet, veterinārā klīnika
Klivet, veterinārā klīnikaVairāku dzīvnieku veidu ārstēšana (arī dekoratīvo grauzēju, putnu, sesku). Terapija un ķirurģija. Vakcinācijas, mikročipēšana un konsultācijas. Mājas vizītes pēc iepriekšēja pieraksta.
Krauklīši, viesu nams
Krauklīši, viesu namsKrauklīši ir moderna guļbūve ar lielu terasi, mākslīgā dīķa krastā. Viesu namā ir Tv/Sat, karaoke, bārs, virtuve, kamīns, plaša telpa dejām un banketiem.
Copes, viesu nams
Copes, viesu namsViesu nams Copes. Labiekārtotas istabas, banketu zāle, pirts. Atpūta uz ūdeņiem, makšķerēšana. 58 km no Rīgas.
Žēlsirdības māja, alternatīvās aprūpes centrs
Žēlsirdības māja, alternatīvās aprūpes centrsAlternatīvās aprūpes centrs Žēlsirdības māja jauniešiem ar ierobežotām iespējām.
Dizains un Druka, SIA
Dizains un Druka, SIAPiedāvājam kvalitatīvus un operatīvus pakalpojumus, dizainā un drukā, par pieņemamām cenām - uzņēmumiem un privātpersonām. | Šobrīd lielformāta drukai -20% atlaide | Piedāvājumā ietilpst: dizaina izstrāde; plakāti; kanvas; roll up; pvc baneri; logu un skatlogu uzlīmes; automašīnu līmplēvju izdrukas; lielformāta fotogrāfijas; ploterdarbi u.c. Garantējam darbu maksimāli īsā termiņā un labākajā kvalitatē!
Jāņa Zābera memoriālais muzejs
Jāņa Zābera memoriālais muzejsJāņa Zābera muzejs izveidots 1973.gada vasarā, tūlīt pēc izcilā Latvijas operas tenora nāves. Dzimtajās mājās var apskatīt fotogrāfijas no viņa dzīves gājuma, afišas, operu tērpus.
Pils, viesu nams un kafejnīca
Pils, viesu nams un kafejnīcaGaršīga maltīte par pieņemamām cenām, banketi un viesību galdi, īsta latviešu pirts.
Visi banneri