Meklēt kartēMeklētājsKatalogsSludinājumiLasītavaMani datiReklāma
SELDING, higiēnas un saimniecības preces

SELDING, higiēnas un saimniecības preces

Vidzemes iela 3, Ogre, Ogres novads, Latvija, LV-5001
(+371) 65067496
(+371) 65067499
 
VissPiedāvājumi
Produkti, pakalpojumi, atslēgvārdi, nozaresInterneta veikaliĪpašie piedāvājumiVairumtirdzniecībaTirdzniecībaSaimniecības preces   Papīra izstrādājumi   Mopi, mopu turētāji   Birstes, sliedes, niveļi, liekšķeres   Galda salvetes   Salvešu turētāji   Papīra roku dvieļi   Atkritumu tvertnes, maisi   Industriālais papīrs    Tualetes papīrs   Roku dvieļi ruļļos   Dvieļu un papīra turētāji   Vienreizējas lietošanas traukiMazgāšanas līdzekļiTīrīšanas līdzekļi   Dezinfekcijas līdzekļi   Ekoloģiskie tīrīšanas līdzekļi   WC, sanitāro telpu tīrīšanas līdzekļi   Stiklu un spoguļu tīrīšanas līdzekļi   Mēbeļu, paklāju kopšanas līdzekļi   Profesionālie uzkopšanas līdzekļi un inventārs   Dozatori, smidzinātāji   Saimniecības ziepes   Veļas mazgāšanas, tīrīšanas, mīkstināšanas līdzekļi   Parketa kopšanas līdzekļiSadzīves tehnika   Putekļu sūcēji   Elektriskie roku žāvētāji   FēniKarogiKarogu kātiTekstila izstrādājumi   Segas   Spilveni   Halāti   Darba cimdiVirtuves izlietnesBērnu pārtinamie galdiBiroja papīrsHigiēnas preces   Autiņbiksītes   Šķidro ziepju dozatori   Šķidrās ziepes   Ziepes   Zobu pastas   Vates izstrādājumi   ŠampūniDārzs un sēta   Sveces   Piknika piederumi   Atvērtās cepeškrāsnis, grilliRespiratori   Sniega lāpstas
Karte

Rasu Dārzniecība, SIA
Rasu Dārzniecība, SIASIA Rasu Dārzniecība, esam salīdzinoši jauna stādaudzētava, ģimenes uzņēmums, Ogres novadā, Birzgales pagastā "Rasas". Specializējamies uz vasaraspuķu stādiem un ziemcietēm. Piedāvājam arī dārzeņu stādus :  tomātu, gurķu, ķirbju, arbūzu, meloņu un citus stādus.
NESTER CUSTOM metāla mākslas galerija, gandrīz muzejs
NESTER CUSTOM metāla mākslas galerija, gandrīz muzejsElegantas izstāžu zāles, kurās atrodas metāla mākslas skulptūras un mēbeles, kas veidotas no auto un moto detaļām. Tā ir vieta, kurā apvienojas galerija, dizaina mēbeles un gleznas.
Odzienas muiža, muiža
Odzienas muiža, muižaMuižas komplekss - telpas dažādiem svētkiem, semināriem un pasākumiem. Odzienas Krogusmājā varat pārlaist nakti jaukos pagājušā gadsimta sākumam atbilstoši iekārtotos numuriņos, kopumā 9 numuri, taču muižas kompleksā kopumā spējam izguldīt līdz 74 cilvēkiem.
Sniega suņi, braucieni suņu pajūgos
Sniega suņi, braucieni suņu pajūgosMēs piedāvājam arī garākus izbraucienus ziemā, ja sniega daudzums ir pietiekams, cenas sākot no 15.00 €/km. Grupām sākot no 145.00 €/stundā. Varam arī piedāvāt jautru un atraktīvu pasākuma vadītāju, kas aizpildīs gaidīšanas laiku, vai vienkārši izklaidēs Jūs un Jūsu bērnus.
Mežvidi, viesu nams
Mežvidi, viesu namsMežvidi ir jauns viesu nams Kurzemē. Veidojot vietu kā jautrām svinībām, tā mierīgai atpūtai, centāmies apvienot mūsdienu vajadzības ar senatnes vērtībām.
Aleksandra, sauna - atpūtas centrs
Aleksandra, sauna - atpūtas centrsVienmēr esam priecīgi Jūs redzēt mūsu jaunajās VIP saunās pašā pilsētas centrā. Jūsu rīcībā somu sauna, skaists, silts baseins ar kaskādi, hidromasāžu, pagaismu un mūsdienu filtrācijas sistēmu
Debesu bļoda, viesu nams
Debesu bļoda, viesu namsDebesu bļoda Ogres rajonā, 40 km no Rīgas aicina svinēt svētkus, piedāvā naktsmītnes, banketu zāli, pirti, āra SPA vannu, sporta laukumu. Ziemā - slēpot un slidot.
Indigo Line, SIA, ESF un ERAF projektu finanšu konsultācijas
Indigo Line, SIA, ESF un ERAF projektu finanšu konsultācijasSIA Indigo Line veic pilnu ES struktūrfondu - ESF un ERAF - līdzfinansēto projektu pieteikumu sagatavošanas un vadības ciklu.
Mēnesnīcas, viesu nams
Mēnesnīcas, viesu namsViesu māja Mēnesnīcas, atrodas Grīvas upes krastā, piedāvājam naktsmītnes,kamīnzāle līdz 30 personām, sauna, labiekārtota virtuve, ugunskura vieta, volejbola laukums.
EST Tehnoloģijas, SIA, svaru tirdzniecība un remonts
EST Tehnoloģijas, SIA, svaru tirdzniecība un remontsVisa veida svaru tirdzniecība un remonts. Svari tirdzniecībai, mājai, noliktavām, medicīnai, kraušanas pakalpojumiem, laboratorijām un daudz kam citam.
Visi banneri