Meklēt kartēMeklētājsKatalogsSludinājumiLasītavaMani datiReklāma
Pierīgas pirtis, pirts

Pierīgas pirtis, pirts

Staltbrieži, Ikšķiles novads, Latvija, LV-5052
(+371) 29490735
 
VissPiedāvājumiGalerijaKarte
Apraksts

Viesu nams – pirts blakus Mazās Juglas upei un kanālam, Ogres rajonā pirms Tīnužiem, 25 km no Rīgas
Piedāvā:
• Pirts ēka, kur nosvinēt jubilejas līdz 8 cilvēkiem vai atpūsties ģimenei (6 gultas vietas, 2 papildvietas);
• Teritorija, 3 ha platībā, kur uzrīkot sporta svētkus 100 un vairāk cilvēkiem;
• Demokrātiskas un diferencētas cenas (ļoti lēti darba dienās).

Atpūtai divatā:
darba dienās, svētdienās - 50 €

Atpūtai kompānijā:
darba dienās, svētdienās - 70 €

piektdienās - 140 €

sestdienās - 170 €

Galerija
PiedāvājumiProdukti, pakalpojumi, atslēgvārdi, nozaresNaktsmītnes Skatīt vairākViesu nami50 - 170 € Skatīt vairāk   Banketu zāles un telpas svinībām Skatīt vairāk   Pirtis Skatīt vairākPierīgas pirtis Lauku tūrisms Atpūta pie dabas Skatīt vairāk   Atpūta pie Ogres upes    Piknika vietas Skatīt vairāk   Ugunskura vietas Skatīt vairākAktīvā atpūta Skatīt vairāk   Sporta spēļu laukumi    Vieta sporta pasākumiem Bērnu rotaļu laukumi Skatīt vairākBūvniecība    Guļbūves pirtis    Viesu nami - guļbūves
Karte

Statistika:
Pilnībā apskatīts : 60765
Meklēšanas rezultātos parādīts : 1059131


Rasu Dārzniecība, SIA
Rasu Dārzniecība, SIASIA Rasu Dārzniecība, esam salīdzinoši jauna stādaudzētava, ģimenes uzņēmums, Ogres novadā, Birzgales pagastā "Rasas". Specializējamies uz vasaraspuķu stādiem un ziemcietēm. Piedāvājam arī dārzeņu stādus :  tomātu, gurķu, ķirbju, arbūzu, meloņu un citus stādus.
PIF PAF, peintbola parks, sporta un atpūtas centrs
PIF PAF, peintbola parks, sporta un atpūtas centrsPeintbola PIF PAF. Piedāvājam sporta spēles un azartiskas aizraušanās apvienojumu – peintbolu. Ietaupiet savu laiku un degvielu:mēs esam tikai 20 km no Rīgas centra.
Zanda, rokdarbi, keramika
Zanda, rokdarbi, keramikaSvēpētās keramikas bļodas, krūzes, svečturi, vāzes,adījumi.
ASTRA TŪRE, ceļojumu birojs
ASTRA TŪRE, ceļojumu birojsAvioKases.lv. Aviobiļetes, avio biļešu kases, rezervācija, pārdošana. Viesnīcu rezervēšana. Čarterlidojumi. Autobusu biļetes. Automašīnu noma.
ID Rugāji, galdniecība
ID Rugāji, galdniecībaIzgatavojam masīvkoka mēbeles pēc pasūtījuma. Mums sagādā prieku darbs ar pasūtītāju - uzklausām un realizējam klienta vēlmes.
Vānes māja, viesu māja
Vānes māja, viesu mājaVānes māja atrodas Tukuma novadā, Vānē. Apmēram 100km no Rīgas. Mājā iespējams izmitināt līdz 12 cilvēkiem. Pie mājas ir nesen izrakts dīķis, kurā varēs nopeldēties pēc pirts prieku vai baļļas baudīšanas.
Rendoks SIA
Rendoks SIAPVC Logi un durvis. Garantija, līzings, montāža – demontāža, aiļu apdare, individuālas konsultācijas, daudzveidīgas koka imitāciju tekstūras un piegāde.
SAKA - S, mēbeles
SAKA - S, mēbelesMēbeļu izgatavošana, projektēšana un uzstādīšana pēc individuāliem pasūtījumiem. Praktiskas, izturīgas, vienkāršas un modernas, ekskluzīvas, ekoloģiskas mēbeles.
Imantas Tirgus, SIA
Imantas Tirgus, SIATirgus ir vieta, kur cilvēks var izmantot dabas dotās piecas maņas, un Imantas tirgus ir vieta, kur satiekas Latvijas reģionu garšas. Apvienojot šīs garšas kopā, tirgus sniedz iespēju izbaudīt neaizstājamu garšu un sajūtu devu.
Žagarkalns, kempings
Žagarkalns, kempingsKempings un laivu bāze Žagarkalns. Atpūtas pasākumi kolektīviem, izbraucieni ar laivām pa upi. Piknika vietas, laivu, velosipēdu, telšu noma.
Visi banneri