Meklēt kartēMeklētājsKatalogsSludinājumiLasītavaMani datiReklāma
DHM Group, SIA, būvmateriālu tirdzniecība

DHM Group, SIA, būvmateriālu tirdzniecība

Rīga, Latvija
(+371) 29722201 - 8.00 - 21.00
(+371) 29635936 - 8.00 - 18.00
(+371) 29724437 - 8.00 - 21.00
(+371) 27015434 - 8.00 - 21.00
 
VissPiedāvājumiGalerijaKarte
Produkti, pakalpojumi, atslēgvārdi, nozaresInterneta veikali Skatīt vairākBūvmateriāli un būvkonstrukcijas Skatīt vairākBūvmateriāli, būvmateriālu tirdzniecība Skatīt vairākBūvmateriālu vairumtirdzniecība Celtniecības un remonta darbi Siltumizolācija, siltumizolācijas materiāli Skatīt vairāk   Vēja izolācija    Tvaika izolācija    Hidroizolācijas plēves    Antikondensāta plēves    Akmens vate    Putupolistirols    Stikla vate    Putuplasts Skatīt vairāk   Līmjavas    Keramzīts Apdares materiāli    Fasādes apdares materiāli    Ēku siltināšanas materiāli    Ģipškartons un ģipškartona profili Skatīt vairākBūvkalumi un būvstiprinājumi Skatīt vairāk   Skrūves un stiprinājumi    Leņķi    Metāla jumtu profili    Armatūras sieti Vadulas Metāla konstrukcijas Skatīt vairākSausie maisījumi būvniecībai Skatīt vairāk   Flīžu līme    Dekoratīvie apmetumi    Akrila grunts    Cements Keramzītbetona bloki Grīdas Pamati Jumti, Jumtu segumi Skatīt vairāk   Jumta logi un lūkas    Bēniņu kāpnes    Dakstiņi    Bitumena šindeļi Skatīt vairāk   Viļņotās loksnes ETERNIT    Celtniecības plēves jumtiem un sienām    Polimēru-bitumena uzkausējamie materiāli ruļļos Koksnes plāksnes    OSB plāksnes Skatīt vairāk   Kokskaidu plātnes Skatīt vairākŽogi, sētas    Metinātie un pītie žogi Pasūtījumu piegāde Latvijā
Karte

Rasu Dārzniecība, SIA
Rasu Dārzniecība, SIASIA Rasu Dārzniecība, esam salīdzinoši jauna stādaudzētava, ģimenes uzņēmums, Ogres novadā, Birzgales pagastā "Rasas". Specializējamies uz vasaraspuķu stādiem un ziemcietēm. Piedāvājam arī dārzeņu stādus :  tomātu, gurķu, ķirbju, arbūzu, meloņu un citus stādus.
Telpaugi.lv
Telpaugi.lvAugi, puķu podi birojam, mājām, terasēm un pasākumiem!       Parūpēsimies arī par augu kopšanu!
Laimes ligzda, atpūtas komplekss
Laimes ligzda, atpūtas komplekssLaimes ligzda. Mēs piedāvājam romantisku guļbūvi, skaistā Vidzemes ainavā, lauku pirti ar baseinu un garšīgu mielastu, kaminzāle līdz 30 vietām, pirts un majīgas istabiņas. Gaidām Jūs arī ziemā, Žagarkalna slēpju tra
Aļņi, viesu māja
Aļņi, viesu mājaViesu Nams Aļņi piedāvā:Viesu māju ar banketu zāli kāzām un svinībām līdz 46 personām. Nakšņošanai 34 guļvietas - ieskaitot papildvietas. Numurs jaunlaulātajiem. Guļbūves pirts ar āras baseinu un ūdens kaskādi.Nojumi nelielām svinībām vasaras sezonā. Ēdināšanu un apkalpošanas pakalpojumus kāzām, viesībām, banketiem, semināriem, nelieliem sporta pasākumiem.Atrodamies 25 km no Rīgas, 3 km no Ogres starp Ogri un Tīnūžiem.
Lottand prezentreklāma
Lottand prezentreklāmaAģentūra Lottand. Reklāma, apdruka, prezentreklāma, dizains, vizuālā reklāma, apģērbu apdruka, reklāmas idejas.
4 Vēji, krodziņš
4 Vēji, krodziņšCeļmalas krodziņš „4 vēji” atrodas Rīgas - Liepājas šosejas 72 km, krustcelēs, kur Zemgales līdzenums mijas ar Kurzemes pauguriem. Mājīgā gaisotne, sprēgājošais kamīns, laipnā apkalpošana sniegs Jums patīkamu atpūtu.
Vīteri, viesu nams
Vīteri, viesu namsBrīvdienu māja pie gleznainā Adamovas ezera. Īsta lauku pirts. Blakus Sarkankalna slēpošanas trase ar pacēlājiem. Ekskursijas pie apkārtnes amatniekiem.
Eko Solis, SIA
Eko Solis, SIA"Eko Solis" piedāvā ekoloģisku dabīgu koka impregnantu, kas lietojams iekšdarbiem un ārdarbiem. Augu izcelsmes produkts - tas ir izgatavots no linsēklu eļļas.
Hidrolats, SIA, metālapstrāde
Hidrolats, SIA, metālapstrādeRūpnīca „Hidrolats" ir specializējusies vienpusēju, divpusēju, kā arī teleskopisko hidraulisko cilindru ražošanā. Mūsu vairāk nekā 60 gadu uzkrātā bagātā pieredze, speciālas iekārtas un tehnika dod iespēju izgatavot augstas kvalitātes un dažāda izmēra hidrauliskos cilindrus.
MS Auto noma, SIA
MS Auto noma, SIAUzņēmums piedāvā vieglo automašīnu, mikroautobusu un nelielu kravas automašīnu nomu un tirdzniecību. Piedāvājam Jūsu ērtībai šādas mašīnas Opel Vivaro, Renault Trafic, Mercedes Sprinter, VW Caddy, Mercedes GL 350, Audi Etron, Volvo XC 60.
Visi banneri