Meklēt kartēMeklētājsKatalogsSludinājumiLasītavaMani datiReklāma
Indrāni, viesu nams

Indrāni, viesu nams

Indrāni, Ogresgala pagasts, Ogres novads, Latvija, LV-5041
(+371) 29242603
 
VissPiedāvājumiGalerijaKarte
Apraksts

Indrāni ir viesu nams Jūsu īpašo notikumu: jubileju, kāzu svinību, semināru, bērnu pasākumu, sporta spēļu rīkošanai un ģimenes svētku svinēšanai mazākā un lielākā draugu lokā ar viesu skaitu līdz 50 personām. Atrodamies Ogres upes krastmalā 40 minūšu braucienā no Rīgas un 10 km attālumā no Ogres centra.

  • Mēs piedāvājam:
  • Viesu namu ar divām svinību zālēm un kamīnu, ar malku kurināmu pirti pirmajā stāvā. Nama otrajā stāvā ir 5 mājīgas istabiņas (2 divvietīgas un 3 četrvietīgas) ar 16 guļvietām
  • Nopērties pirtī un relaksēties karstā āra kublā
  • Koka nojumi ar terasi Ogres upes krastā āra pasākumiem līdz 50 personām
  • Sporta spēļu rīkošanai un aktīvai atpūtai volejbola un futbola laukumus, zālienu stafešu un citu sportisku aktivitāšu rīkošanai, kā arī telts pilsētiņas izveidei
  • Stāvvietu automašīnām
  • Peldvietu
  • Makšķerēšanas iespējas
  • Ugunskura vietu ar katlu ēdiena pagatavošanai un grilu


Papildus piedāvājam:

  • Pirtnieka pakalpojumus
  • DJ, muzikantu pakalpojumus
  • Ēdināšanas pakalpojumus
  • Floristu – dekorētāju pakalpojumus

Uz tikšanos viesu namā Indrāni!

Galerija
PiedāvājumiProdukti, pakalpojumi, atslēgvārdi, nozaresNaktsmītnes Skatīt vairākViesu nami Skatīt vairāk   2-vietīgi numuri Skatīt vairāk   4-vietīgi numuri Skatīt vairākBanketu zāles un telpas svinībām Skatīt vairāk   Kamīnzāle Skatīt vairākPirtis Skatīt vairāk   Ūdens baļļa Skatīt vairākAtpūta pie dabas Skatīt vairākAktīvā atpūta Skatīt vairāk   Atpūta pie upēm Skatīt vairāk   Makšķerēšana Skatīt vairāk   Piknika vietas Skatīt vairāk   Nojume svinībām un pasēdēšanai Skatīt vairāk   Lapenes Skatīt vairāk   Peldvietas Skatīt vairāk   Šūpoles Sporta spēļu laukumi Skatīt vairāk   Futbola laukumi Skatīt vairāk   Volejbola laukumi Skatīt vairāk
Karte

Statistika:
Pilnībā apskatīts : 88390
Meklēšanas rezultātos parādīts : 1379277


Rasu Dārzniecība, SIA
Rasu Dārzniecība, SIASIA Rasu Dārzniecība, esam salīdzinoši jauna stādaudzētava, ģimenes uzņēmums, Ogres novadā, Birzgales pagastā "Rasas". Specializējamies uz vasaraspuķu stādiem un ziemcietēm. Piedāvājam arī dārzeņu stādus :  tomātu, gurķu, ķirbju, arbūzu, meloņu un citus stādus.
Toss Boulinga Halle
Toss Boulinga HalleBoulings, biljards, restorāns un bārs. Toss Boulinga halle aicina jūs jauki pavadīt nedēļas nogali. Vieta sporta pasākumu, svinību un banketu rīkošanai.
SAKA - S, mēbeles
SAKA - S, mēbelesMēbeļu izgatavošana, projektēšana un uzstādīšana pēc individuāliem pasūtījumiem. Praktiskas, izturīgas, vienkāršas un modernas, ekskluzīvas, ekoloģiskas mēbeles.
Jaunmoku pils, viesnīca
Jaunmoku pils, viesnīcaJaunmoku pils - muižas ansamblis - muzejs, mākslas izstādes, viesnīca un vieta saviesīgiem sarīkojumiem.
RUSSO-BALT, auto piekabes un treileri
RUSSO-BALT, auto piekabes un treileriRažošanas komercfirma RUSSO-BALT ir pirmais vieglo automašīnu un mikroautobusu piekabju ražotājs Latvijas Republikā.
Kalna ligzda, viesnīca
Kalna ligzda, viesnīca3 zvaigžņu viesnīca Kalna Ligzda atrodas Smiltenes pievārtē, vēsturiskajā Kalnamuižas teritorijā. Piedāvājam 1-vietīgas, 2-vietīgas, 3-vietīgas un lielākas istabas ģimenēm ar bērniem. No katra numuriņa loga paveras gleznains skats uz Kalnamuižas teritoriju. Numuriņos pieejama kabeļtelevīzija, vannas istaba ar dušu un wc.
DāvanuServiss.lv
DāvanuServiss.lv"DāvanuServiss.lv". Piedāvājam vairāk kā 800 emociju un piedzīvojumu dāvanas, kas liks piepildīties Jūsu sen lolotiem sapņiem.
Gundega-E, SIA
Gundega-E, SIADzijas, zeķu dzijas, vilnas dzijas, alapka dzijas, angoras dzijas, mohēras dzijas, merīno dzijas, kokvilnas dzijas, makramē dzijas, turcijas dzijas, raibas dzijas, pašraksta dzijas, akrila dzijas, dzijas bērniem. Adīšanas piederumi.
Svaigu zivju un Sushi veikals, Sushifish.lv Jūrmala
Svaigu zivju un Sushi veikals, Sushifish.lv Jūrmala Vienmēr svaigas zivis - zvejniekciemos kūpinātās zivis, zivju produkti, jūras veltes, delikateses un pašu gatavoti SUSHI!Gatavojam izcilas kvalitātes Suši no svaigākajām zivīm - sushi ar lasi (philadelphia roll, phialadelphia lux, sakecheese maki, spicy ...), sushi ar tunci (Teka maki...), sushi ar tīģergarnelēm (Ebi roll, Ebi maki...), sushi ar ..... :)Esat laipni gaidīti Svaigu zivju un Sushi veikals / Sushi&Fish Dubultu pr. 18, Jūrmala.
Gardens, SIA
Gardens, SIATeritoriju labiekārtošana, apzaļumošana, dārzu projektēšana, ierīkošana un apstādījumu kopšana. Dekoratīvās dārza apmales ierīkošana zālienam un dobēm. zāliena, paklājzāliena ierīkošana un pļaušana. Dzīvžogu stādīšana un apgriešana. Dekoratīvo stādu formēšana. Dižstādu stādīšana. Akmens dārzu izbūve un citi labiekārtošanas un apzaļumošanas darbi.https://gardens.lv/
Visi banneri