Meklēt kartēMeklētājsKatalogsSludinājumiLasītavaMani datiReklāma
Indrāni, viesu nams

Indrāni, viesu nams

Indrāni, Ogresgala pagasts, Ogres novads, Latvija, LV-5041
(+371) 29242603
 
VissPiedāvājumiGalerijaKarte
Apraksts

Indrāni ir viesu nams Jūsu īpašo notikumu: jubileju, kāzu svinību, semināru, bērnu pasākumu, sporta spēļu rīkošanai un ģimenes svētku svinēšanai mazākā un lielākā draugu lokā ar viesu skaitu līdz 50 personām. Atrodamies Ogres upes krastmalā 40 minūšu braucienā no Rīgas un 10 km attālumā no Ogres centra.

  • Mēs piedāvājam:
  • Viesu namu ar divām svinību zālēm un kamīnu, ar malku kurināmu pirti pirmajā stāvā. Nama otrajā stāvā ir 5 mājīgas istabiņas (2 divvietīgas un 3 četrvietīgas) ar 16 guļvietām
  • Nopērties pirtī un relaksēties karstā āra kublā
  • Koka nojumi ar terasi Ogres upes krastā āra pasākumiem līdz 50 personām
  • Sporta spēļu rīkošanai un aktīvai atpūtai volejbola un futbola laukumus, zālienu stafešu un citu sportisku aktivitāšu rīkošanai, kā arī telts pilsētiņas izveidei
  • Stāvvietu automašīnām
  • Peldvietu
  • Makšķerēšanas iespējas
  • Ugunskura vietu ar katlu ēdiena pagatavošanai un grilu


Papildus piedāvājam:

  • Pirtnieka pakalpojumus
  • DJ, muzikantu pakalpojumus
  • Ēdināšanas pakalpojumus
  • Floristu – dekorētāju pakalpojumus

Uz tikšanos viesu namā Indrāni!

Galerija
PiedāvājumiProdukti, pakalpojumi, atslēgvārdi, nozaresNaktsmītnes Skatīt vairākViesu nami Skatīt vairāk   2-vietīgi numuri Skatīt vairāk   4-vietīgi numuri Skatīt vairākBanketu zāles un telpas svinībām Skatīt vairāk   Kamīnzāle Skatīt vairākPirtis Skatīt vairāk   Ūdens baļļa Skatīt vairākAtpūta pie dabas Skatīt vairākAktīvā atpūta Skatīt vairāk   Atpūta pie upēm Skatīt vairāk   Makšķerēšana Skatīt vairāk   Piknika vietas Skatīt vairāk   Nojume svinībām un pasēdēšanai Skatīt vairāk   Lapenes Skatīt vairāk   Peldvietas Skatīt vairāk   Šūpoles Sporta spēļu laukumi Skatīt vairāk   Futbola laukumi Skatīt vairāk   Volejbola laukumi Skatīt vairāk
Karte

Statistika:
Pilnībā apskatīts : 87909
Meklēšanas rezultātos parādīts : 1371436

Jette, lietišķā māksla
Jette, lietišķā mākslaAmatniecības uzņēmums Jette IK. Pastalas. Dekoratīvi lietišķās mākslas darbu izgatavošana un tradīciju saglabāšana. Ādas mākslinieciskās apdares darbi.
Moto & Metal NESTER CUSTOM art gallery, mākslas galerija
Moto & Metal NESTER CUSTOM art gallery, mākslas galerijaNESTER CUSTOM ir radoša darbnīca dizaineru mēbeļu un unikālu skulptūru veidošanai no metāla. Par pamatu mūsu izstrādājumiem izmantojam automobiļu, motociklu, elektroinstrumentu detaļas un citus metāla izstrādājumus. Mūsu uzņēmums sāka attīstīties bojātu automašīnu remonta un motociklu atjaunošanas jomā, ko mēs turpinām veiksmīgi veikt un šodien, vienlaikus radot CUSTOM motociklus.
Pils, viesu nams un kafejnīca
Pils, viesu nams un kafejnīcaGaršīga maltīte par pieņemamām cenām, banketi un viesību galdi, īsta latviešu pirts.
Trutzi Baltic, SIA
Trutzi Baltic, SIATrutzi Baltic ir daļa no lielās Trutzi grupas - metāla mazumtirdzniecības un vairumtirdzniecības uzņēmuma, kas piedāvā plašu metāla izstrādājumu klāstu, tostarp metāla caurules, metāla loksnes ,metāla konstrukcijas, tērauda sijas, profilus, armatūru, leņķus , stabus, 3D paneļu žogus un žogus.
Laba sēta, SIA, vārti, žogi, automātika
Laba sēta, SIA, vārti, žogi, automātikaMūsu uzņēmumam ir liela pieredze sētu un žogu izstrādē un montāžā. Sētu un vārtu ražošana - mūsu uzņēmuma pamatvirziens. Tagad piedāvājam arī bruģēšanas darbus un Bobcat tehnikas pakalpojumus
Višķezers, atpūtas vieta
Višķezers, atpūtas vietaAtpūtas vieta "Višķezers" atrodas bijušajā pilskalnā, kura pakājē ir Višķu ezers ar saviem paugurainajiem krastiem! Viesu atpūtai tiek piedāvāti izbraucieni ar laivām, katamarāniem un velosipēdiem. Ir vieta peldēšanai, sporta laukums, forši lomi makšķerniekiem!
Otrā Elpa, labdarības veikals
Otrā Elpa, labdarības veikalsLabdarības veikals, kurā var nodot sev vairs nevajdzīgas, bet citam lietderīgas lietas, apģērbus, apavus, grāmatas. Ieņēmumi no pārdotām mantām, tiek novirzīti dažādiem labdarības/sociāliem projektiem. Katrs pircējs var balsot par to, tieši kurš projekts saņems finansējumu tajā mēnesī.
Kandava, viesnīca
Kandava, viesnīcaLaipni lūdzam jaunajā kafejnīcā Kandava, kura atrodas Kandavas vecpilsētas daļā, ar izsmalcinātu un reizē mājīgu gaisotni. Piedāvājam 10 labiekārtotus numuriņus, banketu un konferenču zāli, pirti ar džakuzi.
Riekstkalni, stādaudzētava
Riekstkalni, stādaudzētavaSpecializētā riekstkoku stādaudzētava "RIEKSTKALNI" piedāvā Latvijas klimatam piemērotus, salizturīgus riekstkoku stādus no Kanādas. Mūsu stādi tiek audzēti no labāko Kanādas šķirņu mātes koku sēklām, kas dod iespēju stādiem labāk pielāgoties Latvijas klimatam, augsnei un gaismas režīmam.
Sauna katram , veikals
Sauna katram , veikalsIebūvējam saunas pēc individuāla projekta. Pirts aksesuāri. Pirts krāsnis. Sāls istabas, paneļi. Gatavas saunu kabīnes. Aprīkojuma uzstādīšana.
Visi banneri